Killerincho Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Дисни и анимации - добре, Дисни и игрални филми - може да се подмине. От към ефекти стават, поне човек няма да си е загубил времето, ама ще забрави какво е гледал след няколко дни. Впрочем, гледах "Чиракът на магьосника"... все си спомням сериозните роли на Никалъс Кейдж и играта му в тоя филм изобщо не влиза в тази категория. Поне ролята си му пасваше, само ако филмът беше по-сериозно (много по-сериозно) направен, тогава щеше да е много готино филче. Т'ва ТРОН, само заради светлинното шоу може да отидеш, поне такова усещане ми остава трейлъра. Те сигурно и Карибски пирати могат да се подминат, нали да... Като вземете да ми пляскате всичко под общ знаменател се оливате направо. Дисни правят филми, не всички са добри, но ми покажи коя фирма е изкарала 100% перфектни филми, че да имам база за сравнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Здравейти! Чистит втори сняг на всички! Знам,че вие ще ми помогнете,защото сте начетени и с много различни интереси. Искам да си купя Калимба (музикален инструмент) . В единия музикален магазин в центъра не бяха чували за такова нещо,в другия не съм проверила,но едва ли ще има. Гледах в разни сайтове в интернет,ама много скъпии-200лв .. имаше и по-евтинки,но сега не ги намирам. Някой знае ли някакъв сайт,или магазин.. в София по музикалните магазини дали има?? По-вероятно е май.. та.. кажете нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Първо,ако има в музикалните магазини в София цената пак ще е същата.Напълно ли си сигурна че ще го използваш много време.Защото аз имам тарамбука ама след втората седмица почна да събира прах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Отдавна видяхме сняг, някои хора Други хора пък много несериозни излезнаха, ехх Айде да правим събиране на мръвки и вино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Отдавна видяхме сняг, някои хора Други хора пък много несериозни излезнаха, ехх Айде да правим събиране на мръвки и вино. За мръвките и виното съгласен,ама къде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Коле, имам дребни подозрения, че не си в таргет групата. Моето его ще ви е много, много, много благодарно, ако намерите по-тъп системен администраКтор в близките спирални ръкави на Млечния Път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Първо,ако има в музикалните магазини в София цената пак ще е същата.Напълно ли си сигурна че ще го използваш много време.Защото аз имам тарамбука ама след втората седмица почна да събира прах. Амии,то е различно много по-зарибяващо е, много по-готино според мен. Със сигурност ще го използвам много време,пък виж какво си намерих: http://www.musicalinstruments.com/products/pc/showsearchresults.asp?pageStyle=P&resultCnt=10&keyword=kalimba Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Ето ти и от европейски магазин,че от америка надали ще ти е най-лесно да поръчаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Откога пък цените в БГ станаха по-ниски отколкото в останалия нормален свят, че аз съм пропуснал това знаменателно събитие. Да не говорим че тука магазините са заредени колкото да се каже че са заредени. В София виж магазин Фактор. Имат сайт, който е толкова жалък, че нямам думи. Но пък евентуално можеш да видиш дали имат такъв инструмент дето ти трябва. И най-вероятно ще стане така както ти е казал котора. Айде да не са две седмици, ама макс два месеца и ще си го зарязала. Даже две седмици си е много време в някои случаи. Мене ми трябваха точно 3 минути и 42 секунди и бях абсолютно сигурен, че не искам да се уча да свиря на пиано. Така че вероятно такава ще стане работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 ..... Весо, ти си един дрът грубиянин ! Как ти дава сърце, така да порязваш девичите, душевните щения ? П.с. Кажи къде и кога !? Щом ще е на мървя и вино, желателно е и да има повечко сняг наоколо, евентуалната опция за складирането на топло, на падналите в боят другари, също не трябва да се изключва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Коле, имам дребни подозрения, че не си в таргет групата. Много си лош бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Айде да правим събиране на мръвки и вино. Утре вечер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 В началото на седмицата... Не си лош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 поне ще е добро начало, че както се очертава работата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Те сигурно и Карибски пирати могат да се подминат, нали да... Като вземете да ми пляскате всичко под общ знаменател се оливате направо. Дисни правят филми, не всички са добри, но ми покажи коя фирма е изкарала 100% перфектни филми, че да имам база за сравнение. Да ти кажа... я излезне един хубав в годината, я не! Такъв, който ще го запомниш с нещо. Другите са в категория... приятни за гледане. Еми как да не ги слагам под общ наменател, то има изключения... с няколко заглавия за които не се сещам в момента, ама другите... честно ли може да заявиш, че повечето от филмите, които гледаш са ти харесали много? Въпрос: Какво мислите за... има ли смисъл от вграден плеър за клипчета и песни във форума? Визирам JW Player... човек да може да дава линкове от всякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Вънка дуе вук, тате маа пръжки с лук. Нека маа... Зима, е! Хайку от XIIв. н.е. Автор - неизвестен. --------------------- Понякога си мисля, че всъщност съм една нежна душа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Вънка дуе вук, тате маа пръжки с лук. Нека маа... Зима, е! Хайку от XIIв. н.е. Автор - неизвестен. --------------------- Понякога си мисля, че всъщност съм една нежна душа... сняг - съкс и кога по дяволите е бил първият, че на този му викате втори??? по-хубави сезони от пролетта и есента - нЕма, жалко, че напоследък в милата ни родина останаха само два - лято и зима... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Новият скайп колко е шибан и как ми тормози компа.Чак завлачва песни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Skype е много шибан.Не признавам 4-ки 5ци ...Ся даже и версия 3.8 ми се прави.От 2 месеца насам, поне на 10 пъти се опитва да се ъпдейтва сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Крайно време е да се нучите да си настройвате Скайп преди да говорите глупости. Виновни сте вие - не програмата, колкото и да е куца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Весо, ти си един дрът грубиянин ! Как ти дава сърце, така да порязваш девичите, душевните щения ? П.с. Кажи къде и кога !? Щом ще е на мървя и вино, желателно е и да има повечко сняг наоколо, евентуалната опция за складирането на топло, на падналите в боят другари, също не трябва да се изключва. Мисля вече имаш ъпдейт с информацията за утре вечер Утре вечер? Е да де, да В началото на седмицата... Не си лош. Ванчо, стига педерастки работи бе, момче Истинските мъже на такива оферти не отказват ако ще да е понеделник 6:30 сутринта !! Да ти кажа... я излезне един хубав в годината, я не! Такъв, който ще го запомниш с нещо. Другите са в категория... приятни за гледане. Еми как да не ги слагам под общ наменател, то има изключения... с няколко заглавия за които не се сещам в момента, ама другите... честно ли може да заявиш, че повечето от филмите, които гледаш са ти харесали много? Въпрос: Какво мислите за... има ли смисъл от вграден плеър за клипчета и песни във форума? Визирам JW Player... човек да може да дава линкове от всякъде. Колко ли пък филмчета на Дисни гледаш на година, а ? И няма нужда от плейър. Още по-малко искам да виждам линкове от скапания в-бокс из форума. --------------------- Понякога си мисля, че всъщност съм една нежна душа... True story, mate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Това ме подсеща за ония виц, "моята пограма има само един проблем... не тръгва"... в случея човека не е виновен, че му се предоставя скапан продукт, било то и безплатен, ама защо го използва тогава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 сняг - съкс и кога по дяволите е бил първият, че на този му викате втори??? по-хубави сезони от пролетта и есента - нЕма, жалко, че напоследък в милата ни родина останаха само два - лято и зима... Бахти претенциозните хора. Да не им било топло, да не им било студено? А няколко девици да ви белят гроздето не искате ли? Хубаво си е да има разнообразие. На който му е студено - има печки - взимайте пример от мен и Мидекс - вънка -8, вътре +28 ПС: Боли ме глава и съм схванат че спах накриво... нищо лично, просто се сетих че и жена ми мрънка в същия стил и наскоро я насметах и сега чета форума ... и яяя Deja Vu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 .... А няколко девици да ви белят гроздето не искате ли? Нека да са повечо (не държа да са девици) и нека да не ми белят само гроздето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 не държа да са девици И по-добре че май са дефицитни. Поне на възраст за която няма да те приберат на топло после Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.