RaptoR Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Тая сесия ще влезе в историята Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Значи това доказва,че освен Истински Мъж... си и гъзе ! Абсолютно. Изключително прозорлив си. Ъхъ. И Б.Б. спи с потник с негова снимка Айде сега глупости започнахме да си говорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Галя да дойде да си вземе чашите. Верно от метро са и са от кутия черно джони, но са същите Ники, Ники, Ники, много ти благодаря, но само да кажа, че не ми трябваха чаши (макар че сигурно ще ги взема), а шапка на MC Mercedes, която я дават в Карфур (за другаде не знам)... Много ти благодаря, че си се трогнал все пак. Хайде, хора, някой няма ли да си вземе от Карфур? Искам шапката Ама много... И не знам докога е промоцията... Гледай сега, Ангел е запомнил, ти не... Бива ли такова нещо Моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 MASS EFFECT 3 http://www.gametrailers.com/video/vga-10-mass-effect/708363 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Ники, Ники, Ники, много ти благодаря, но само да кажа, че не ми трябваха чаши (макар че сигурно ще ги взема), а шапка на MC Mercedes, която я дават в Карфур (за другаде не знам)... Много ти благодаря, че си се трогнал все пак. Хайде, хора, някой няма ли да си вземе от Карфур? Искам шапката Ама много... И не знам докога е промоцията... Гледай сега, Ангел е запомнил, ти не... Бива ли такова нещо Моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя За нова година като се събирате да празнувате, все ще вземете Уиски за компанията и ще забършеш шапка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 За нова година като се събирате да празнувате, все ще вземете Уиски за компанията и ще забършеш шапка. Нали ти казвам, че не знам докога е промоцията, но съм почти сигурна, че няма да е до Нова Година. Пък и никой от хората, с които може би ще празнувам, не пие уиски. Повярвай ми, ако вие от форума не ми бяхте последният шанс, нямаше толкова да напомням и придирям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Лека нощ от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Нали ти казвам, че не знам докога е промоцията, но съм почти сигурна, че няма да е до Нова Година. Пък и никой от хората, с които може би ще празнувам, не пие уиски. Повярвай ми, ако вие от форума не ми бяхте последният шанс, нямаше толкова да напомням и придирям... Тия дни ще се чуем с доставчиците да видим дали нямат промо с шапка и за нас ако има... шапката е твоя ___________________ И честит първи сняг, вече вали пред магазина - слагам украсата :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Ho Ho Ho... Hoez n Bitchez! Честит втори сняг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 втори снег завале бах му мамата ,мн студ бе бррррррррр Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WRbMPEJ9bKA&feature=player_embedded#! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Честит ви първи сняг и от мен. Днес е по-топло от миналата седмица, когато брулеше 100км/ч вятър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 И честит първи сняг, вече вали пред магазина - слагам украсата :D Честит сняг! Че им загубих бройката първи ли е втори ли е кой е Улиците около ПУ изчистени ли са или трябва с вериги да идвам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Има 3-4 санта. Предупреждавам всички - летни/зимни гуми и т.н. - одеве щяха да се утрепят тук едни хайвани, незнаещи как се кара на паваж със сняг... внимавайте много в района на ПУ. Има всякакви рязко тръгващи, спиращи, хлъзгащи се. И приятно пазаруване при нас (дейба малкия евреин ще изляне от мен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 И приятно пазаруване при нас (дейба малкия евреин ще изляне от мен). Еврейче ще станеш, едва когато човек си купи от теб шише с пиячка, а ти излезеш на вън, гребнеш шепа, току що навалял сняг... и му продадеш и него - да има какво да си сложи в пиенето човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Много яка игра, с децата цял ден трепем чалга изпълнители. http://antifolk.comuf.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 @host, вчера много исках да оставя някой друг леф при вас.. НО БЯХТЕ ЗАТВОРЕНИ! Хикса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Много яка игра, с децата цял ден трепем чалга изпълнители. http://antifolk.comuf.com/ хъхъхъхъ т'ва ще се играе :lol: ....сцепи им кратуните !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Хахахаха, ще трепя чалгари със сутрешното кайве, бати кефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Ето трейлър към новата версия. http://www.vbox7.com/play:4fdf25d5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 @host, вчера много исках да оставя някой друг леф при вас.. НО БЯХТЕ ЗАТВОРЕНИ! Хикса! Ако искаш ти да работиш цяла неделя за 2лв печабла, ЯЛА И отуряй! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Ето така се губят клиенти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Много яка игра, с децата цял ден трепем чалга изпълнители. http://antifolk.comuf.com/ Абе това е култово бе!!! Току го пробвах със смях през сълзи! ИДЕАЛНО за разтоварване на нерви. Изкривих си тръбния ключ в тиквите им хахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 1. - Свалени: 1056 /Избегали: 30 / точки: 7917 / левел: 5 Ако имаше няква кртречница или флеймтолър-че И някав бос накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 7465 точки от първия опит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.