Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Значи това доказва,че освен Истински Мъж... си и гъзе !

Абсолютно. Изключително прозорлив си.

Ъхъ. И Б.Б. спи с потник с негова снимка :lol:

Айде сега глупости започнахме да си говорим...

Галя да дойде да си вземе чашите. Верно от метро са и са от кутия черно джони, но са същите

Ники, Ники, Ники, много ти благодаря, но само да кажа, че не ми трябваха чаши (макар че сигурно ще ги взема), а шапка на MC Mercedes, която я дават в Карфур (за другаде не знам)... Много ти благодаря, че си се трогнал все пак. Хайде, хора, някой няма ли да си вземе от Карфур? Искам шапката :( Ама много... И не знам докога е промоцията...

Гледай сега, Ангел е запомнил, ти не... Бива ли такова нещо :lol: Моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя :(

Ники, Ники, Ники, много ти благодаря, но само да кажа, че не ми трябваха чаши (макар че сигурно ще ги взема), а шапка на MC Mercedes, която я дават в Карфур (за другаде не знам)... Много ти благодаря, че си се трогнал все пак. Хайде, хора, някой няма ли да си вземе от Карфур? Искам шапката :( Ама много... И не знам докога е промоцията...

Гледай сега, Ангел е запомнил, ти не... Бива ли такова нещо :lol: Моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя :(

За нова година като се събирате да празнувате, все ще вземете Уиски за компанията и ще забършеш шапка.

За нова година като се събирате да празнувате, все ще вземете Уиски за компанията и ще забършеш шапка.

Нали ти казвам, че не знам докога е промоцията, но съм почти сигурна, че няма да е до Нова Година. Пък и никой от хората, с които може би ще празнувам, не пие уиски. Повярвай ми, ако вие от форума не ми бяхте последният шанс, нямаше толкова да напомням и придирям... :cry

Нали ти казвам, че не знам докога е промоцията, но съм почти сигурна, че няма да е до Нова Година. Пък и никой от хората, с които може би ще празнувам, не пие уиски. Повярвай ми, ако вие от форума не ми бяхте последният шанс, нямаше толкова да напомням и придирям... :cry

Тия дни ще се чуем с доставчиците да видим дали нямат промо с шапка и за нас ;) ако има... шапката е твоя :devil

И честит първи сняг, вече вали пред магазина :) - слагам украсата :D :D :D

И честит първи сняг, вече вали пред магазина :) - слагам украсата :D :D :D

Честит сняг! Че им загубих бройката първи ли е втори ли е кой е :laughing:

Улиците около ПУ изчистени ли са или трябва с вериги да идвам ? :lol:

Има 3-4 санта. Предупреждавам всички - летни/зимни гуми и т.н. - одеве щяха да се утрепят тук едни хайвани, незнаещи как се кара на паваж със сняг... внимавайте много в района на ПУ. Има всякакви рязко тръгващи, спиращи, хлъзгащи се.

И приятно пазаруване при нас :D (дейба малкия евреин ще изляне от мен).

И приятно пазаруване при нас :D (дейба малкия евреин ще изляне от мен).

Еврейче ще станеш, едва когато човек си купи от теб шише с пиячка, а ти излезеш на вън, гребнеш шепа, току що навалял сняг... и му продадеш и него - да има какво да си сложи в пиенето човека ;)

@host, вчера много исках да оставя някой друг леф при вас.. НО БЯХТЕ ЗАТВОРЕНИ! Хикса!

Ако искаш ти да работиш цяла неделя за 2лв печабла, ЯЛА :) И отуряй!

Много яка игра, с децата цял ден трепем чалга изпълнители.

http://antifolk.comuf.com/

Абе това е култово бе!!! laughing.gif

Току го пробвах със смях през сълзи! ИДЕАЛНО за разтоварване на нерви. Изкривих си тръбния ключ в тиквите им хахахахахах

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...