Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да, но климатика ми нещо не работи като хората и през нощта измръзнах... Май ще си общувам с Гадин :]

Да, бе... няма да е за йедене и пиьенье...., нали !?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да, бе... няма да е за йедене и пиьенье...., нали !?

Нали знаеш магарето защо го викат на сватба? :)

ПС: Откога филтрите на климатиците се чистят с прахосмукачка? Аз моите ги свалям и ги мия... освен да говорим за различни неща...

ПС: Откога филтрите на климатиците се чистят с прахосмукачка? Аз моите ги свалям и ги мия... освен да говорим за различни неща...

И ние мием нашите филтри. Да не би да има предвид от онези ароматизатори за климатици, но не виждам смисъл в това....

Нека де..., нека ! Ние като сме топлотехници...., не сме ли хора !? Найш кви кинти се взимат за нови филтри ? Не, че нещо...., ама пущините не се водят консуматив или резервна част... и пада сериозно дране за доставянето на нови такива....

П.с. Ти продължавай да си ги чистиш по старомодният начин... на чешмата - за да не ти се наложи да разбереш от собствен опит колко могат да струват тези неща ;)

Elegant Blue е уникален. Евала на Килъра че го е намерил :)

Готин е, но прекалено много се взирах аз докато различа разни работи, та го смених и сега съм коледен.

Да, но климатика ми нещо не работи като хората и през нощта измръзнах... Май ще си общувам с Гадин :]

На климатик ли спиш? Лигльо... Когато не отвориш прозореца зимаска да спиш на свеж въздух...

На климатик ли спиш? Лигльо... Когато не отвориш прозореца зимаска да спиш на свеж въздух...

Ти какво искаш? Да му измръзне "поколението" ли? То кога не е 28 градуса в стаята е студено!

П.с. Ти продължавай да си ги чистиш по старомодният начин... на чешмата - за да не ти се наложи да разбереш от собствен опит колко могат да струват тези неща ;)

Аз като човек без въображение забелязах ТИ къде ги изми и помня че преди теб съм виждал други твои колеги да правят същото... иначе първата година въобще не съм ги свалял

Ха! :lol: Ти ли го каза? Господин "Вънка е 10 градуса, но аз съм с палто и шал"!

Ха! :lol: Ти ли го каза? Господин "Вънка е 10 градуса, но аз съм с палто и шал"!

Това, че се презастраховам за остатъка от деня, не означава, че ми е било студено.

Абе вие и двамата сте "фани единия - прасни другия" laughing.gif

Пълни лигльовци !

Баш Ангел, баш на мен да ми говори за термична лиготия... Все едно да взема да се присмивам на Атанас, че го е страх от пещери :D

Баш Ангел, баш на мен да ми говори за термична лиготия... Все едно да взема да се присмивам на Атанас, че го е страх от пещери :D

А! Те фактите говорят сами по себе си. Аз спя на отворен прозорец, а ти на климатик :P

А! Те фактите говорят сами по себе си. Аз спя на отворен прозорец, а ти на климатик :P

Това е щот си истински мъж !

Със синът ми гледахме днес един трейлър от Джурасик парк 4, където голямата битка ще бъде между Каршародонтозавър и Спинозавър. А най-интересното е, че двата динозавъра са живели по - едно и също време в Африка и тази битка сигурно е била напълно реална. Какво ли ще е да има машина на времето и да можем да сме свидетели на сблъсъка на най-големите хищници живяли някога - Каршародонтозавър VS Спинозавър?

http://prikachi.com/images/265/2751265S.jpg

Това е щот си истински мъж !

Именно!

@Antares: Ти иван не го гледай какво пише. Палтото ми беше разкопчано, а шала провесен. И ми беше топло. Просто така бях излезнал, но какво ли се обяснявам...

Със синът ми гледахме днес един трейлър от Джурасик парк 4, където голямата битка ще бъде между Каршародонтозавър и Спинозавър. А най-интересното е, че двата динозавъра са живели по - едно и също време в Африка и тази битка сигурно е била напълно реална. Какво ли ще е да има машина на времето и да можем да сме свидетели на сблъсъка на най-големите хищници живяли някога - Каршародонтозавър VS Спинозавър?

http://prikachi.com/...65/2751265S.jpg

От тая битка на спинозавъра му паднаха 2 зъба и вече са при мен. :)

П.П. Ти кога ще минеш насам, че имам един подарък паяк-медальон за сина ти и един подарък строматолит-гущер за жена ти. :))

Галя да дойде да си вземе чашите. Верно от метро са и са от кутия черно джони, но са същите

Ако има нещо с диаманти...аз ще се нагърбя да ги взема :D :D :D

е велик! Щом успя да ме откъсне от ZBrush-а за 2 часа...

Именно!

@Antares: Ти иван не го гледай какво пише. Палтото ми беше разкопчано, а шала провесен. И ми беше топло. Просто така бях излезнал, но какво ли се обяснявам...

Значи това доказва,че освен Истински Мъж... си и гъзе !

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...