Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

За Хвойна го знам със сигурност.За едното място на Пичулари също, но за другото не съм сигурен.То пак е в Пичулари ама не помня 30 ли беше или 40.

Все тая.Свирукаш ли си иначе?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Колко ли смотан трябва да си, че да одиш по чалга пропадалища и да слушаш чалга?blink.gif Не ги разбирам тия гювендета, честно...Сигурно щото имам мозък между ушите си.

Колко ли смотан трябва да си, че да одиш по чалга пропадалища и да слушаш чалга?

Много !

Колко ли смотан трябва да си, че да одиш по чалга пропадалища и да слушаш чалга?blink.gif Не ги разбирам тия гювендета, честно...Сигурно щото имам мозък между ушите си.

Еми в No Sense беше човек върху човек под човек.И пускаха i like to move it :lol:

Ти спомена ли за конкретното ограничение от 40 в Чепеларе и че застават на изхода от едно предприятие точно на края на Чепеларе (на слизане)?

Стоянките в Чепеларе са известни от няколко десетилетия насам. Както и резултатите от евентуално спиране от полицаи. Всички знаят, че в Чепеларе ОСОБЕНО по време на празници всички знаци за скорост се спазват стриктно. Едва ли има много хора, които знаят кой знак с кое ограничение къде точно се намира. Респективно е логично водача на МПС, което минава през Чепеларе по време на празници да следи внимателно всички знаци за ограничение на скоростта. Особено след като е бил предупреден да внимава.

Наско - няма смисъл. Не се хаби. beer.gif

-----------------

Еми в No Sense беше човек върху човек под човек.

Ти навърши ли години да ходиш по чалги и в Сенса?

Това за Чепеларе/Хвойна точно където е като дупка пътя ли (а отстрани май има нещо като спирка ако не се бъркам). Помня имаше едно село и пътя като идва отгоре слиза по-рязко после пак се качва в рамките на 100-200 метра. Ей там почти не е било да мина и да няма полицаи. Май наистина е леко абсурдно ограничението точно там освен това е прав пътя и е идеален за изпреварване... а ужким се води населено място но населеното място е от едната страна на пътя само и пътя минава леко покрай него а от другата страна е дере.

Наско - няма смисъл. Не се хаби.

Бе да слушат каквото им е кеф. Аз открай време не мога да се светна защо изобщо хората се бутат да ходят на дискотеки (освен за да нае**т нещо в кенефа набързо) но явно доста хора са на друго мнение

После спрели един Джъмбо Джет във въздуха и едното прошепнало на пилота:

· Драгомир Драгостинов Драгомиров от Драгоман. Драго ми е, другарю. А сега карай към Варна.

· Бе ний по начало бяхме за Варна, ама сега сме за Чипровци.

· Как за Чипровци, бе, там няма летище…

· Ми не знам, ама скиай оная бабка отзад с калашника и с чувала картофи! – казал пилота преди да им тегли по един бурун в гъза.

ВНИМАНИЕ!!!

До всички колеги, потребители на електронни цигари! Мисля, че днес открих ПРАВИЛНАТА ЦИГАРА:

cimg4767.th.jpg cimg47660.th.jpg

Няма да правя реклама на колегата, затова заинтересованите да ме питат лично. Значи този комплект е почти без разлика с тия дето ги купуваме по два броя НО - първите, които взех чрез Пламен от друг продавач редовно "блокираха" и атомизатора=изпарителя прегряваше. До днес не знаех, че не трябвало да се дърпа повече от 4-5 пъти на минута в тая връзка.

Тоя комплект пак е китайски стил, НО - за разлика от тези, които сукахме досега е направен поръчково - не много скъп, но ефективен. За нашите се носи мълва, че по производство са направени с максимално пестене на ресурс.

Теста тази вечер преди да пиша - 3 часа преди да падне батерията, която не бе напълно заредена (и то за пръв заряд говорим), един филтър. НЕ съм спазвал правилото за 4-5 дръпвания - няма прегряване, няма прекъсване на пушенето и смяна на изпарители и т.н.

Преди малко на същия изпaрител сложих втори пълнител с втората батерия. Дотук просто разликата е в пъти в полза на това комплектче.

ЕДИТ: Забравих да кажа, че всички компоненти които се продават отделно за цигарите, които сукахме досега са съвместими с тоя комплект, който едниствено му липсва зарядно за кола.

ЕДИТ 2: 02.15 - чак сега сложих втория изпарител, утре повторните тестове ще покажат и двата в какво състояние са.

Добро утро. ПО-горе бяхте споменали за ограниченията в Чепеларе. Същото е в Дряново, като двете постоянни стоянки на катаджиите са на входа от Габрово и на изхода за манастира. Да не кажете, че не сте предупредени.

Абе нека, хубаво е да ги има... през метър да са!

Честит първи сняг!

Лятото ми омръзна, та чаках зима да дойде, а ся като застудя, пак ми се иска да е лято... т'ва е... човек никога не е наясно к'во иска. :) Лято, балкан... още изпочупени кости... ех носталгия! хахаха

Антропоморфна версия на миналото лято!

272185591b9ee79f.jpg

П.П. Аре от мен да мине... поздрави на "Овена", "Коцету" и "Стъпката" XD... да си регистрирате отделни акаунти бе нинджи! ША ВА РАЗОБЛИЧА! хаха

40 е. И на Хвойна и на Чипилари.

Вчера знака беше 50 на Хвойна. Нз, може да са го сменили, но вчера беше 50 км/ч 100%.

Чепеларе си е така от десетилетия. Винаги в него катаджиите са били супер заядливи и безкрайно стриктни.

... но не и за пичиларци.

Ние уж щяхме да сме на смолянските езера, от 1 месец се точа баш на РД-то ми... накрая се прецакаха работите и се забихме в Стария Хан в Тракия, оттам в Занзибар и така... Още ме е яд за тия смолянски...

Ние уж щяхме да сме на смолянските езера, от 1 месец се точа баш на РД-то ми... накрая се прецакаха работите и се забихме в Стария Хан в Тракия, оттам в Занзибар и така... Още ме е яд за тия смолянски...

Стария Хан не е ли в Смирненски до МОЛ-а?

Вчера беше 40. Не са го сменили. 40 беше. Нали и аз минах от там. ;) Те са 2. Единия е 40, а другия 50.

Е, преди завоя за влизане (на слизане) имаше 50? Евентуално точно на кръстовището ли да е имало 40?

Стария Хан не е ли в Смирненски до МОЛ-а?

Точно така, ние бяхме в При Хана, до паметника, с-у Faces, до районното. Грешка, sorry.

ДОБРО ДА Е... ама не е много добро... свалките не вървят.

Аз: Какъв е любимият ти цвят?

- Червен като кръвта ти!

- Я, знаем се от минута, а вече намерихме сходни интереси за които да си говорим!

:lol:

Разговор между мен и една от приятелките на бифшото... как може такъв гняв да таи т'ва нещо?

Ми то жена бе...нали пикае клекнало tounge.gif

Хахаха, хубаво че не я питах какво и е любимото занимание, че тогава сигурно щеше ме изяде с парцалите... а на вид, така готино момиче ми се виждаше.

Да му е*а все на такива попадам... приятели на приятели... не стаат за приятели. XD

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...