Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

П.С. : Искам да помоля, тъй като тия дни има промоция на Johnnie Red Label в Карфур, ако някой си го купи, има подарък от информация, шапка на MC Mercedes. Нека да ми я подари, многоооооо моля... Не пия и няма как, освен чрез познат, да се сдобия с такава шапка...

Каква пара е там?

Каква пара е там?

А сега де. Май към 29 лв. беше...

еее ба** афтъра :laughing:

не върви да легна да къртя след толкова много водка снощи :ph34r:

ОФ аз сега ставам.

Ама тия танцьорки в инфи са O.o

ОФ аз сега ставам.

Ама тия танцьорки в инфи са O.o

Моите хора се бяха запътили към Инфо-то.Иначе от 11 до 2 сме били в Лолипоп.

..............................ъъъъъъъъъъъъъъъъъъ.................................. :sick: ...ъъъ.......добро утро.........мисля...............

Преслава цЕла нощ пЕ у Белио Елен :) И мен ми кънти.

ne si bil na на бачкане...4 часа по-късно, предплагам :) :) :)

Мхъ..., деградета !

ама сме готEни :D :D

Бях в Смолян да ям страхотна пица и после 2ма СТОЖЕРИ на реда да ми напишат акт за 56км/ч в населено място (Чепеларе). Имало знак 40. Удри.

Аз.

За тебе знаем. :lol:

Мхъ..., деградета !

Пълни, абсолютни и неповторими.

Бях в Смолян да ям страхотна пица и после 2ма СТОЖЕРИ на реда да ми напишат акт за 56км/ч в населено място (Чепеларе). Имало знак 40. Удри.

Хем в една друга тема споменах, да се внимава особено много в района на Хвойна и на Чепеларе.Ама...чукча писател.

Ти спомена ли за конкретното ограничение от 40 в Чепеларе и че застават на изхода от едно предприятие точно на края на Чепеларе (на слизане)?

Не е 30, 50 е на Хвойна.

А този знак аз го видях за ограничение, но само, че е за ограничение във Чепеларе. И си карах с 50. ТИР-а пред мен намали даже то 35 някъде, и тогава вече ми избиха всички дяволи в главата (а точно 300 метра преди това ТИР-а съвсем показно ми мина в средата, не на платното, а на пътя за да не мога да го изпреваря) и видяхм, че излизаме от града и съвсем леко и кротко взех да си го минавам с 50-на км/ч - по радара на милиционерите 56 км/ч.

Не твърдя, че не съм виновен... ама 40 км/ч при липса на сняг е грозно просто.

Не съм.Явно за съжаление.Но си мисля, че като казвам да се внимава значи има защо.Стоят винаги от двете страни на града.От към Пловдив и от към Смолян.Като и на двете места има ограничения.За едното знаеш че е 40, другото мисля даже е 30.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...