Mockingbird Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Хъх, и аз нямам работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 еее ба** афтъра не върви да легна да къртя след толкова много водка снощи :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 П.С. : Искам да помоля, тъй като тия дни има промоция на Johnnie Red Label в Карфур, ако някой си го купи, има подарък от информация, шапка на MC Mercedes. Нека да ми я подари, многоооооо моля... Не пия и няма как, освен чрез познат, да се сдобия с такава шапка... Каква пара е там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Каква пара е там? А сега де. Май към 29 лв. беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 еее ба** афтъра не върви да легна да къртя след толкова много водка снощи :ph34r: ОФ аз сега ставам. Ама тия танцьорки в инфи са O.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 ОФ аз сега ставам. Ама тия танцьорки в инфи са O.o Моите хора се бяха запътили към Инфо-то.Иначе от 11 до 2 сме били в Лолипоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 ..............................ъъъъъъъъъъъъъъъъъъ.................................. ...ъъъ.......добро утро.........мисля............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Мхм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Милионерчееееееееееееееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Кой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Кой? Песента...кънти ми още в главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Преслава цЕла нощ пЕ у Белио Елен И мен ми кънти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Мхъ..., деградета ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Преслава цЕла нощ пЕ у Белио Елен И мен ми кънти. ne si bil na на бачкане...4 часа по-късно, предплагам :) Мхъ..., деградета ! ама сме готEни :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Бях в Смолян да ям страхотна пица и после 2ма СТОЖЕРИ на реда да ми напишат акт за 56км/ч в населено място (Чепеларе). Имало знак 40. Удри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FXP07tUplXc&feature=related - македонския вариант хахахаах Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 На мен ми кънти от Константин.Тоя толкова пиян да беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Скука Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 на 99,99% съм сигурен, че не сложих таг: медия...как се появи тоя клип така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Новата версия на форума се усеща и ако линка е към youtube направо го прави на медиа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Аз. За тебе знаем. Мхъ..., деградета ! Пълни, абсолютни и неповторими. Бях в Смолян да ям страхотна пица и после 2ма СТОЖЕРИ на реда да ми напишат акт за 56км/ч в населено място (Чепеларе). Имало знак 40. Удри. Хем в една друга тема споменах, да се внимава особено много в района на Хвойна и на Чепеларе.Ама...чукча писател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Ти спомена ли за конкретното ограничение от 40 в Чепеларе и че застават на изхода от едно предприятие точно на края на Чепеларе (на слизане)? _______________ Не е 30, 50 е на Хвойна. А този знак аз го видях за ограничение, но само, че е за ограничение във Чепеларе. И си карах с 50. ТИР-а пред мен намали даже то 35 някъде, и тогава вече ми избиха всички дяволи в главата (а точно 300 метра преди това ТИР-а съвсем показно ми мина в средата, не на платното, а на пътя за да не мога да го изпреваря) и видяхм, че излизаме от града и съвсем леко и кротко взех да си го минавам с 50-на км/ч - по радара на милиционерите 56 км/ч. Не твърдя, че не съм виновен... ама 40 км/ч при липса на сняг е грозно просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Не съм.Явно за съжаление.Но си мисля, че като казвам да се внимава значи има защо.Стоят винаги от двете страни на града.От към Пловдив и от към Смолян.Като и на двете места има ограничения.За едното знаеш че е 40, другото мисля даже е 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 40 е. И на Хвойна и на Чипилари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.