Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А, аз смятам, че и без него в тази държава има в излишък мангали, заети основно със собственото си размножаване !

И не, не ме мори ксенофобията, а ме дразни това, че разни драскачи и неуспели политикани се превъзнасят и въздишат по участа на хора които нито са дали, нито са направили нещо за тази страна... и стадото също започва да хлипа и подсмърча.

+1

Защо участа на милионите пенсионери които са прекарали животът си в бачкане, плащане на данъци и създаване на БВП не предизвиква у никого, такива спазми на "човеколюбие"..., сигурно щото не са цветнокожи, нали ? Аман, от търтеи и подсмърчащи мангали !

Ето затова всеки път като плащам данъци и социални осигуровки го правя с крайно отвращение, нежелание и апатия.

И защото НЕ ОЧАКВАМ да доживея до пенсия. Сигурно когато стана на 60+ прага за пенсиониране ще е 85... ако изобщо докарам до 65... много мразя да плащам ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ простотии и да ми се обяснява каква файда има от това. Единствената файта е че с тези пари се плаща "подигравката", наречена пенсия. Ако някой може да ми обясни как един човек може да оцелее с пенсия плащайки си ток, вода, парно и храната дори с висока пенсия от 350+ лв пак добре. А високи пенсии от такъв размер са рядкост. Как се живее със 150лв цял месец? Отговора е НИКАК и е пределно ясно това. А в същото време се плащат социални помощи за трайно безработни и се поема лечението което изобщо не е толкова евтино на населението от всевъзможните "махали". Но пък иначе би било расова дискриминация това. Пък и са избиратели...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

абе ква е тая склонност напоследък в разговорите все неква философия да се развива?!

тва от края на годината ли е или сте заформили пореден световен заговор да ме комплексирате заради липсата ми на пълни енциклопедични знания ?

ми.... имах пари само за 2-3 тома пък и след 80тата дума за сняг на ескимоски вече става скучно. сори.

ай ,не се прайте на отворени, щото знаем как на повечето кат им изчезне обхвата на уайърлеса и ще им се изчерпи извора на знания.

Ти имаш ли предвид, че говоря за Пловдивските общежития, не за Студентски град :) Пък и така ако тръгнем да мислим... ти като ги оправяш с неоновата лампа и пробите ли тръгваш напред :)

Оу там може да фанеш някоя неизвестна болест от канала :lol:

абе ква е тая склонност напоследък в разговорите все неква философия да се развива?!

Нъл тряя да си почешем пръстите пък това гледай каква благодатна тема :)

ПС: Не знам за другите аз глупостите си ги смуча от пръстите. Нямам нужда от интернет за да ги съчинявам моите простотии.

Иначе честит имен ден и от мен. Предполагам жена ми ще пие кафе, а аз уиски tounge.gif

Ще пиеш ти... гледам желание Ви липсва.

И преди да се засилиш идните ден-два - баш пък сега няма как да стане, понеже малкия нещо прихвана от детската градина днес... та не е много препоръчително точно тези дни да идвате на гости както сте с малко бебе...

Малко смелост ми лиспва, за да извикам през терасата :

Дейбааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа...

Мамка мууууууууууууууууууууууууууууууу...

Ааааааааааааааааааааааааааааааа...

:cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry

Ти имаш ли предвид, че говоря за Пловдивските общежития, не за Студентски град :) Пък и така ако тръгнем да мислим... ти като ги оправяш с неоновата лампа и пробите ли тръгваш напред :)
За пловдивските общежития нищо не мога да кажа - бил съм там веднъж. Успех с мисленето. Желая ти полово здраве ;)

Галя, за пиратките ли?

Галя, че за какво ти трябва смелост? Показваш се, удряш се в гърдите и изреваваш мощно...Не че някой ще те чуе де.

ай ,не се прайте на отворени, щото знаем как на повечето кат им изчезне обхвата на уайърлеса и ще им се изчерпи извора на знания.

Не ми се налага да използвам уайърлес, за да мога да разсъждавам !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

П.с. На мене ли само така ми се струва... или форума вече изглежда по друг начин ?

П.с. На мене ли само така ми се струва... или форума вече изглежда по друг начин ?

Форумът бе ъпгрейднат тази нощ до версия 3.1.4

Ae момчета и момичета, аз се отнасям към Пампорово. Днес времето като гледам ще е бомба. Весело изкарване на всички.

Амъъъъ, неси наясну, до тоя момент дипломите без ученйе се блажеха, то ся се опитват да премахнат тая системъ.

XD

И после що има толкова идиоти на свобода с дипломи в ръка ..та чак ни и Yправляват някой от тях :ph34r:

малък едит ,на пияна глава :laughing:

Аз пък си мисля, че ни У-правляват. Ама така е, в Бъл...гария (да не се сърди Ветим) има повече университети от една западнала Австрия... И професори та професори. И нали тез горди службогонци трябва да ядат - пускат куцо, кьораво и сакато да става студент. И разбира се, ги добутват някак и да завършат. И после вишисти мият съдове, вишисти сипват бензина в оемвито, вишисти ти раздават флаери по главната и всички горещо негодуват как в България няма работа за квалифицирани специалисти като тях.

Честит осми декември, драги студенти :D

Аз пък си мисля, че ни У-правляват. Ама така е, в Бъл...гария (да не се сърди Ветим) има повече университети от една западнала Австрия... И професори та професори. И нали тез горди службогонци трябва да ядат - пускат куцо, кьораво и сакато да става студент. И разбира се, ги добутват някак и да завършат. И после вишисти мият съдове, вишисти сипват бензина в оемвито, вишисти ти раздават флаери по главната и всички горещо негодуват как в България няма работа за квалифицирани специалисти като тях.

Мда..., абсолютна истина си е !

Не е само това. Проблема е, че се създават специалисти които не са нужни на бизнеса, а такива които са нужни пък липсват. Преди няколко дни един приятел ми каза че в тяхната фирма създавали "академия" и той щял да води всеки ден по 2 часа лекции. Значи почвате работа в някоя фирма и ви пращат на обучение като лектори са ваши колеги с повече опит. Не за да ви покажат кое какво е и къде е и да ви въведат в работата за ден два, а изкарвате няколкомесечен курс да се научите на нещо което трябваше да го знаете преди да сте се дипломирали. Поне в моята сфера дипломата има нулева тежест и значи че имаш общо понятие кое какво е и горе-долу знаеш това което мотивиран ученик може да научи последната година сам в свободното си време. А и че ще отбираш малко повече от математика поне първите години след завършването преди да забравиш всичко освен може би уравненията за изчисляване на пресечна точка на две прави (нещо което може да се намери готов разписан алгоритъм след 2 минутно търсене с гугъл).

Говорим за баби, лели и прочее роднини ли? То не пречи висшето, но реално не научаваш нищо свързано с това което работиш. CISCO академия - да. Курсовете в СУ на Наков също (и не само той - има ентусиасти там правят подобни курсове и си заслужават).

Да прекараш сред умни хора известно време - ей това е полезно. Но въпроса е да са умни хора с цел (има ли изобщо такива останали), а не са отишли в студентски град да се почешат тук-там, да проверят какво има в чалгатеките и да пробват колко време могат да не изтрезнеят...

Галя, че за какво ти трябва смелост? Показваш се, удряш се в гърдите и изреваваш мощно...Не че някой ще те чуе де.

Наско, ще ме чуят, повярвай ми. Не знаеш колко съм гръмогласна... Малко ми остана снощи да си изкарам нервите по този начин, ама другите не го заслужават...

+1. Не знам за преди, не че и тогава не са минавали за някои неща по тънката лайсна (син на незнам-си-кой и наследствен партиен председател), но сега е меко казано трагедия.

Да прекараш сред умни хора известно време - ей това е полезно. Но въпроса е да са умни хора с цел (има ли изобщо такива останали), а не са отишли в студентски град да се почешат тук-там, да проверят какво има в чалгатеките и да пробват колко време могат да не изтрезнеят...

+1. Няма нищо лошо да разпускаш от време на време, но повечето не знаят къде са, за какво са там, що е то конспект и има ли то почва у нас...

С две думи ми се ще да кажа, че е най-лесно да се критикува или критикарства, жалкото е, че има защо и че животът без отговорности е приоритет за тези така хубави момичета и момчета студенти :(

П.С. : Искам да помоля, тъй като тия дни има промоция на Johnnie Red Label в Карфур, ако някой си го купи, има подарък от информация, шапка на MC Mercedes. Нека да ми я подари, многоооооо моля... Не пия и няма как, освен чрез познат, да се сдобия с такава шапка...

2739903S.jpg

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...