mobo Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Не ви ли беше леко хлъзгаво и миризливо баш на това място бе? след 8-9 джина дали ще има обоняние или баланс за да му пука за сцепление и ароматизация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Масата от хора са сериозни олигофрени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 след 8-9 джина дали ще има обоняние или баланс за да му пука за сцепление и ароматизация? ...помня само нея, банята и някаква планета приличаща на човек, под нея взема-даващо легло - съквартирантката й, която съм почти сигурен, че надничаше към банята. На всичкото отгоре има вариант леко да ме е обрала, липсваха ми 15 лв от портмонето, а последно ги проверих като платих таксито към общежитията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 На всичкото отгоре има вариант леко да ме е обрала, липсваха ми 15 лв от портмонето, а последно ги проверих като платих таксито към общежитията... По скоро си си платил... къпането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 ...помня само нея, банята и някаква планета приличаща на човек, под нея взема-даващо легло - съквартирантката й, която съм почти сигурен, че надничаше към банята. На всичкото отгоре има вариант леко да ме е обрала, липсваха ми 15 лв от портмонето, а последно ги проверих като платих таксито към общежитията... Ами тя може да си е казала тарифата, ама ти пиян да не си отреагирал. След като е свършила работата, момичето си е прибрало заплащането. Пак тънко си минал... Пък и в общежитието... Смятай с някоя по-елитна студентка и на хотел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ако не си презерватирал може да се прегледаш за нещо венерическо. Че Студентски Град е българското бактериологично оръжие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Стига ве, не съм бил чак толкова пиян, нищо й нямаше на момичето, даже напротив, планетата ме притеснява... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ако имаш око, способно да разграничи наличието на венерически болести - имаш потенциал за сериозни приходи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 антаресе, ти си по-зъл спойлер и от .....мен. човека се фали че го е огряло кат следобедно слънце кучи гъз, ти за микро-флората и фауната го притесняваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 антаресе, ти си по-зъл спойлер и от .....мен.От това по-голям комплимент - здраве му кажи. Като спомена за следобедното слънце.... е, не е кучешки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 >_> Индиид! _____________________________ Да си потребител е трудно Фарс Н.1 Е, баси плесенясалата работа! Гледайте майтап. Разписали са се по сайтовете им "има в наличност"... като им пишеш емайл, отговарят след година, като им се обадиш... да се обадиш пак по-късно, като отидеш на място, щели да докарат, после, докарали ама точно от тея в момента нямат, ми браво. Ще обикалям като луд. Като нямат в наличност дадено нещо, ми да си оправят сайта или си мръднат израстъците на ръцете, пръсти им се вика... и да напишат един отговор или да не карат човек да се обажда в пъти по някаква си степен. Ама им пукало за потребителите! ______________________________ Фарс Н.2 Отиваш да си плащаш нета и след кратък спор за интернет тарифи и връзки и кой трябва да съобщи ако има проблем по трасето, ти като потребител желаеш да се свържеш с "шефа"... на което пак получаваш отговор, че трябва да се обадиш от твоя телефон, за твоя сметка. Накрая се оказа, че служителя трябва да се обади за сметка на фирмата или за негова сметка... ама нали така им е изгодно, просто тряа си по-напорист за да сгънеш леко. ______________________________ Фарс Н.3 Изпращаш емайл на М-тел, Глобул, Вивател да ти предоставят информация за промоциите към хората с увреждания, защото разбираш ли, няма актуална информация, по-точно няма нищо написано на сайтовете им като информация, а като питаш на място... не могат да ти кажат. След като си писал емайл, ако получиш отговор... си късметлия, пък и отговорът е една брошурка с моментната вървежната промоциика, а не с всички. Само от М-Тел получих емайл впрочем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Аз ако бях правил час - час и половина прав секс в баня, нямаше да мога да излезна после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ааааа тва беше МНОГО гадно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Мтел, ви уведомяват за фактура на стойност Х. Нямате хартиен носител, нямате дигитална фактура, нямате справка. Защо трябва да платите на Мтел Х жълтици се пита? Що за държава сме питам аз? Ще има жалби до КЗП. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Уелкъм ту бълхерия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Мтел, ви уведомяват за фактура на стойност Х. Нямате хартиен носител, нямате дигитална фактура, нямате справка. Защо трябва да платите на Мтел Х жълтици се пита? Що за държава сме питам аз? Ще има жалби до КЗП. Като спомена... И може да цъкнете на "English" и да погледнете тогава каква информация предлага сайта... я, опа... никаква. ФАМОЗНО! XD Въпрос с повишена трудност... абе кога ще видя едно нещо да е направено както трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Уелкъм ту бълхерия. Кулеков за мен си е поредния драскач на евтини сензацийки. А това само тук ако се случваше... Не спец. към теб: Аз пък не разбирам що за хора наричат родината си с подобни имена (Булгаристан, бълхария, българия (с малка буква) и т.н.)? Можеш да мразиш институциите, масата прости хора, чалгаджии, голфаджии, политици, полиция, медии и т.н., но да се подиграваш с името на родината си, за което хората са мрели като кучета, никога няма да го разбера. Ако ще и на майната си да си отишъл, ако ще и последния дебил да си, няма оправдание... Но не... нали сме куул и е готино да се подиграваме с всичко и с всеки, пък било то и нещо свято. В някои държави за подобни действия ще те пречукат, като стой та гледай, може би тогава щяха повече да уважават страната си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ами не, именно институциите определят това, което е България. Щото ако говорим за земята - тя не е наша, не знам как някой може да твърди, че притежава земя (дефакто, не деюре). Тук са живели траки, римляни, гърци, византийци, славяни, прабългари и каква ли не още паплач. Така че земята си е земя, природата си е природа. Но именно институциите са това, което е България. А те са едно проядено от корупция раково заболяване върху земята. За това има моменти, в които ми кипва и я наричам как ли не държавата. А кой е мрял, кой не е - историята е курва, тя се пише с цел масова манипулация. Никой не може да даде неопровержими доказателства, че това е било така, а онова - инак. Аз лично не бих умрял за тази държава. Бих живял, но не и умрял. Няма да подаря живота си за чужди цели и амбиции, защото к'вото ще да пише по историческите книжки и книжлета с гръмко име "учебник" - основния мотив винаги е бил алчност и нечии болни амбиции. Но историята се пише от победителите, така че тези неща се кръщават дълг, патриотизъм и т.н. А за народа - ми нали масата са точно тия поп-фолк голфаджии. Нали те са основния контингент. Точно те определят народопсихологията. Не аз, дървения философ, ами те. И заради това, че ще ме пречукат, щото съм казал мнението си - еми не е това начина човек, институция, етнос, народ, държава да спечели уважение. Страх може, но не и уважение. По-скоро презрение. А относно Джавед - един приятел в София ще потърси контакти с него. И ако наистина нещата са толкова зле(защото ми е природа да се съмнявам и всичко да поставям по въпросителна) - имам идеи как да му помогнем. И то не заради неговата или моята държава, а защото така смятам, че е правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Дойде дългоочакваният декември. След няколко часа заминавам за 2 седмици на топличко . През това време ще прекарам десетки часове под вода. Смятам да подложа тялото си на 13 атмосфери налягане и след това на двучасова декомпресия с 5 различни вида газове за да изплувам. Много те моля върни се цял. И способен да пием бира. Не свършват мизериите, ей! Преди малко влизам в колата и бях посрещнат от прилично голяма локва под педалите. Явно уплътненията са сдали багажа, таванът около вратата и предното стъкло беше влажен. Ще трябва вече да излизам с кофичка. Добре поне, че не е капало върху седалката. Ти добре гледай къде тече тая вода да не ти попадне в кутията с бушоните, че тогава ще стане весело.... Обърни я на таван... да се оттече... Иначе верно спах цял ден... и ме боли глава щото хем спах хем не можах да се наспя като хората и половината време се въртях, топло ми беше а не ми се ставаше да намаля парното и въобще мрън мрън мрън... тъй и тъй е празник взема да опитам на д-р Виден илача дето ми предписа преди време Ама как знам кога да НЕ се обаждам, а Иначе честит имен ден и от мен. Предполагам жена ми ще пие кафе, а аз уиски Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 А относно Джавед - един приятел в София ще потърси контакти с него. И ако наистина нещата са толкова зле(защото ми е природа да се съмнявам и всичко да поставям по въпросителна) - имам идеи как да му помогнем. И то не заради неговата или моята държава, а защото така смятам, че е правилно. А, аз смятам, че и без него в тази държава има в излишък мангали, заети основно със собственото си размножаване ! И не, не ме мори ксенофобията, а ме дразни това, че разни драскачи и неуспели политикани се превъзнасят и въздишат по участа на хора които нито са дали, нито са направили нещо за тази страна... и стадото също започва да хлипа и подсмърча. Защо участа на милионите пенсионери които са прекарали животът си в бачкане, плащане на данъци и създаване на БВП не предизвиква у никого, такива спазми на "човеколюбие"..., сигурно щото не са цветнокожи, нали ? Аман, от търтеи и подсмърчащи мангали ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Бебешки чорапки Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Една гледна точка, ако тръгнеш да помагаш на всички и да действаш по кампания за едно и по друга за друго... живот няма да ти стигне. От друга страна, не може да се игнорират хората на който им трябва помощ под каквато и да е форма. ОБАЧЕ, нали за това са тези институции, органи и лукови глави в народното събрание? Те хората (народът) не може да свърши всичко вместо тях, не са ги избирали за да са просто избрани... тея народни представители са там с цел, която им е леко непонятна явно. Новините на кратко... за близките години. Нямаме армия, нямаме нови пожарни коли, граждаска защита няма средства, няма нови линейки с модерна апаратура, в малките болници пък няма каквато и да е качествена апаратура, образователната система запада, заплатите се режат, полицаите нямат средства да си вършат работа. Вечно недостигат пари в тая държава. И междувремено Европа дава положителен рапорт за България и излизането и от кризата! В такова положение на кой да помогнеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Бебешки чорапки Плетеш или дялаш? хахахахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 А кой е мрял, кой не е - историята е курва, тя се пише с цел масова манипулация. Никой не може да даде неопровержими доказателства, че това е било така, а онова - инак. Аз лично не бих умрял за тази държава. Бих живял, но не и умрял. Няма да подаря живота си за чужди цели и амбиции, защото к'вото ще да пише по историческите книжки и книжлета с гръмко име "учебник" - основния мотив винаги е бил алчност и нечии болни амбиции. Но историята се пише от победителите, така че тези неща се кръщават дълг, патриотизъм и т.н. Хем си прав хем не си. Истината е че ни е прекалено лесно всичко. И е прекалено лесно да си хванем куфара и да отидем на 1000км. Я си представи преди време какво е било. 100км си е било сериозно пътуване а 500 е като за цял месец. Или малко по-малко ако имаш кон (т.е. ако си богат). И една къща не се строи от днес за утре и т.н. облагородяването на земята е работа за цели поколения направо. Ей такива работи. И представи си идва някой и почва да ти обяснява че сега вече е друго и че еди какво си не е така ами онака. И в един момент идиотизмите стават нетърпими ама дотолкова нетърпими че престава да ти пука дали утре ще си жив или не защото не е ясно кое е по-добре. Е те затова са си давали живота хората за родината (и роднините - забелязваш ли приликата в думите). Мога и още да пиша подобни нали и аз съм дървен философ но смятам горното че е достатъчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ако имаш око, способно да разграничи наличието на венерически болести - имаш потенциал за сериозни приходи. Ти имаш ли предвид, че говоря за Пловдивските общежития, не за Студентски град Пък и така ако тръгнем да мислим... ти като ги оправяш с неоновата лампа и пробите ли тръгваш напред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.