w00x Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Честит имен ден на djadomraz. Много здраве, щастие, успехи. И дано М-тел го изненадат с един нов телефон тая седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Ванка, приятно изкарване ти желая Какво стана с куфарите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Ники, да си жив и здрав, да си чуваш само за хубави неща името! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! В частност на djadomraz! Живи и здрави, засмени и щастливи! Весело изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Честит имен ден на Ники и всички именици! Да ви се сбъдват пожеланията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Честит празник на всички празнуващи днес, бъдете живи, здрави и усмихнати! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Със здраве да си носят името всички именници! Най-добри пожелания от мен, весел празник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Мерси мерси, щях да ви черпя, ама сте много бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Ние сме скромни, спокс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Мнооого скромни. Айде честито на всички Кольовци и Кольовки.Да са живи и здрави, и да си хванат по една златна рибка днес, с опция за 3 желания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Честито на имениците и от мен , живи и здрави да сте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Честитутка и от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Което ми направи впечатление е, че топ-спамъра на форума (да му е честит празника)...., явно е далдисал дълбоко под вода и хич никакъв го няма... Притеснявам се да не му се е случило нещо, защото в друг ден.... до този час, той вече е изписал две - три голямоформатни стени със сериозни приказки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Така е...случаят с дядото наистина е странен, освен ако не спи в момента. Аз все пак ще го поздравя за именния ден, пък той да си го чете когато иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=98081 преместете мненията на смехурко в основната тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Минава ми през главата, че Гугъл, Епъл и Микромек имат в момента общо $90 милиарда свободна пара в кеш. С тези стотинки могат да изкупят цялата ИТ индустрия компании до средно ниво. Всъщност с тези стотинки могат да се изкупят направо цели държави. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Минава ми през главата, че Гугъл, Епъл и Микромек имат в момента общо $90 милиарда свободна пара в кеш. С тези стотинки могат да изкупят цялата ИТ индустрия компании до средно ниво. Всъщност с тези стотинки могат да се изкупят направо цели държави. :ph34r: Пари за семки са спечелили 'ората :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Хм Гримяра дали е в Духлата сега Интересно ми е какво всъщност е станало. Не, не бях в Духлата. Бях на Дряново, като постъпи сигнала за бедстващите, помогнах да се натовари екипировката и в 18:30 подпалихме към София, като уговорката беше, стигнем ли, да ни иструктират дали да продължаваме към Перник. В 20:50 вече влизахме в София, когато ни дадоха отбой. Духлата не я обичам, защото е "модна" дупка, а и лично познавам предишните 3-ма пострадали. Най-важното е, че се размина без жертви. Ако бяха престояли още малко, щеше да се вадят трупове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Хех... дори и безплатен интернет в квартирата... ако си бях взел и мишката - можеше да разцъкам някакви игрички :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 до този час, той вече е изписал две - три голямоформатни стени със сериозни приказки. Хахахаха бахти вица... сериозни били Иначе верно спах цял ден... и ме боли глава щото хем спах хем не можах да се наспя като хората и половината време се въртях, топло ми беше а не ми се ставаше да намаля парното и въобще мрън мрън мрън... тъй и тъй е празник взема да опитам на д-р Виден илача дето ми предписа преди време П.П. Просто проспах празника. И аз и аз После ме боля глава да ѝ се не види ама сега попрестана Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Дедо, малко със закъснение, ама аре честито... жив и здрав! П.П. Просто проспах празника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Резултат от празника - златна рибка не хванах, ама хванах 9 джина и едно русо ( умно не ми трябва ), което се хвана за тръбата на душа в тоалетната в общежитията. Извод - ДА ЖИВЕЯТ СТУДЕНТКИТЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Не ви ли беше леко хлъзгаво и миризливо баш на това място бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Хех... дори и безплатен интернет в квартирата... ако си бях взел и мишката - можеше да разцъкам някакви игрички :] Така и не каза къде е тая квартира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.