Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ванка, приятно изкарване ти желая :)

Какво стана с куфарите :)

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! В частност на djadomraz! Живи и здрави, засмени и щастливи! Весело изкарване :) :hump:

Мерси мерси, щях да ви черпя, ама сте много бе :)

Честито на имениците и от мен , живи и здрави да сте! :)

Което ми направи впечатление е, че топ-спамъра на форума (да му е честит празника)...., явно е далдисал дълбоко под вода и хич никакъв го няма... Притеснявам се да не му се е случило нещо, защото в друг ден.... до този час, той вече е изписал две - три голямоформатни стени със сериозни приказки.

Така е...случаят с дядото наистина е странен, освен ако не спи в момента. :bgrin:

Аз все пак ще го поздравя за именния ден, пък той да си го чете когато иска. :))

Минава ми през главата, че Гугъл, Епъл и Микромек имат в момента общо $90 милиарда свободна пара в кеш. С тези стотинки могат да изкупят цялата ИТ индустрия компании до средно ниво. Всъщност с тези стотинки могат да се изкупят направо цели държави. :ph34r:

Минава ми през главата, че Гугъл, Епъл и Микромек имат в момента общо $90 милиарда свободна пара в кеш. С тези стотинки могат да изкупят цялата ИТ индустрия компании до средно ниво. Всъщност с тези стотинки могат да се изкупят направо цели държави. :ph34r:

Пари за семки са спечелили 'ората :D :D

Хм Гримяра дали е в Духлата сега :blink: Интересно ми е какво всъщност е станало.

Не, не бях в Духлата. Бях на Дряново, като постъпи сигнала за бедстващите, помогнах да се натовари екипировката и в 18:30 подпалихме към София, като уговорката беше, стигнем ли, да ни иструктират дали да продължаваме към Перник. В 20:50 вече влизахме в София, когато ни дадоха отбой. Духлата не я обичам, защото е "модна" дупка, а и лично познавам предишните 3-ма пострадали. Най-важното е, че се размина без жертви. Ако бяха престояли още малко, щеше да се вадят трупове.

Хех... дори и безплатен интернет в квартирата... ако си бях взел и мишката - можеше да разцъкам някакви игрички :]

до този час, той вече е изписал две - три голямоформатни стени със сериозни приказки.

Хахахаха бахти вица... сериозни били :rofl:

Иначе верно спах цял ден... и ме боли глава щото хем спах хем не можах да се наспя като хората и половината време се въртях, топло ми беше а не ми се ставаше да намаля парното и въобще мрън мрън мрън... тъй и тъй е празник взема да опитам на д-р Виден илача дето ми предписа преди време :tongue

П.П. Просто проспах празника. :)

И аз и аз :) После ме боля глава да ѝ се не види ама сега попрестана :)

Дедо, малко със закъснение, ама аре честито... жив и здрав!

П.П. Просто проспах празника. :)

Резултат от празника - златна рибка не хванах, ама хванах 9 джина и едно русо ( умно не ми трябва ), което се хвана за тръбата на душа в тоалетната в общежитията.

Извод - ДА ЖИВЕЯТ СТУДЕНТКИТЕ!!!

Хех... дори и безплатен интернет в квартирата... ако си бях взел и мишката - можеше да разцъкам някакви игрички :]

Така и не каза къде е тая квартира :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...