Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

@charmock Надявам се не го правите с бяло брашно!? Иначе ако добавяте и разни семена, трици и зародиши, поне ще е и нещо полезно.

Ами ние все още се учим, но вече сме се заредили с подобаващо количество рецепти. :rolleyes:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не свършват мизериите, ей! :(

Преди малко влизам в колата и бях посрещнат от прилично голяма локва под педалите. Явно уплътненията са сдали багажа, таванът около вратата и предното стъкло беше влажен. Ще трябва вече да излизам с кофичка.

Добре поне, че не е капало върху седалката.

Не свършват мизериите, ей! :(

Ще трябва вече да излизам с кофичка.

Добре поне, че не е капало върху седалката.

Обърни я на таван... да се оттече...

Ти си намерил къде да четеш новини :D ?

"Шофьор на тролейбус почина зад волана – прави още пет курса по навик"

хаахахахаххаха :D

успокоих се

Т'ва да си художник не е на добре, как може да кажеш "съблечи се и се обърни с гръб към мен" и да не мислиш за секс!?

Абе като се "гмуркате", поне взимайте по една водка, те тея акули т'ва мезе да има с к'во да го връткат. :)

(Netroot много готина снимка.)

С Чистача имахме невероятна оферта към Дядо, но той не си вдигна телефона, ОТНОВО, КАКТО ВИНАГИ!

Не звъните достатъчно настойчиво :)

Дойде дългоочакваният декември. След няколко часа заминавам за 2 седмици на топличко :). През това време ще прекарам десетки часове под вода. Смятам да подложа тялото си на 13 атмосфери налягане и след това на двучасова декомпресия с 5 различни вида газове за да изплувам.

Баси, това 13 атмосфери ми звучи почти като излизане в открития космос. Гледай да си изкараш добре. Аз съм стар вече за такива работи - един колега ме навиваше за някаква такава подводна щуротия край Хаваите, ама аз му казах, че предпочитам да си лежа на плажа с коктейл в ръката и нищо по-екстремно от това. :)

Баси, това 13 атмосфери ми звучи почти като излизане в открития космос. Гледай да си изкараш добре. Аз съм стар вече за такива работи - един колега ме навиваше за някаква такава подводна щуротия край Хаваите, ама аз му казах, че предпочитам да си лежа на плажа с коктейл в ръката и нищо по-екстремно от това. :)

Как така нищо по-екстремно от това? Къде къде по-екстремно е да държиш някое уиски вместо коктейла :lol:

Хм Гримяра дали е в Духлата сега :blink: Интересно ми е какво всъщност е станало.

Гледам днеска никой не забелязва...

"Ооооо ма ти днеска ли?"

Ми реших ей така да раздавам бонбони за социялно слабите или просто съм сметнал за нужно, че им липсват въглехидрати. хаха

Св. Сава - 5 Дек.

П.П. Вече е късно за черпене, че аз иначе нямаше да се обадя. XD

Гледам днеска никой не забелязва...

"Ооооо ма ти днеска ли?"

Ми реших ей така да раздавам бонбони за социялно слабите или просто съм сметнал за нужно, че им липсват въглехидрати. хаха

Св. Сава - 5 Дек.

П.П. Вече е късно за черпене, че аз иначе нямаше да се обадя. XD

Аз пък не знам някой да го празнува... Май е за тези, които търсят повод да се напият :)

И за да не ме разбереш грешно - и аз на хартия трябва да празнувам. Но до сега никой "съименник" не е тръгнал да го празнува. И по-добре де, така много малко хора го знаят и не ми натрапват да празнувам нещо, при положение, че не съм особено вярващ.

Хаха аре мерси!

Ммм, то ако е за повода... Св. Варвара 4ти, Св. Сава 5ти и Никулден 6ти... ултра комбо! :)

Ама то покрай Никулден някак си се забравя за другите, баща ми, човека... от новините научил, хахахаа. :) Щото аз се правя на ударен и не черпя докато някой не се сети.

Ей го... ама колко Николаевци познавам, само като ми кажат Николай и веднага 3 шемета ми минават през главата.

Варосването на дръвчета си е голяма играчка.

Честит имен ден на всички,които имат :lol: живи и здрави ии много успехи :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...