Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз таковата, да си питам :D

...С питане до Цариград - стига се,но с *** отзад... (не съм го казал аз, а пичовете от Хиподил)

http://www.youtube.com/watch?v=E1PbArb1ONM

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

На БДЖ сайта им съква за световно.Иии никва идея кога ще има влакове към Пловдив :lol:

Сайта им е така от много време. И като им се карах по е-мейл ми отговориха, че правели всичко възможно да оправят проблема, след което им отговорих, че проблема е от няколко месеца и явно има нужда да си сменят целия IT отдел.

...и явно има нужда да си сменят целия IT отдел.
Bingo!

В последната ми работа в София, една от фирмите-клиенти ни беше някакво подразделение на БДЖ. Хората ни караха да им оправяме елементарни проблеми, тъй като IT-тата им (простете сексизма, но бяха предимно жени) не можеха без опътване и Tutorial да си обършат сами задниците...

Добре, ще се изразя по-правилно - "да ме прощава Галчето за сексизма", щото от останалите люде тук едва ли друг би имал нещо против мнението ми за женските IT-та. Освен може би Галя с на Жоро акаунта :P

Имаш нещо против жените IT специалисти ли ?!

Ред. Ники, ти да мълчиш !

Имаш нещо против жените IT специалисти ли ?!

Той има против жените IT специалисти аз освен тях имам против индийци, студенти мислещи си че знаят нещо, както и програмисти с под 5 години опит смятащи се за нещо друго освен абсолютно начинаещи и въобще смятащи че разбират как се правят програми... и не сайт от 5 страници не се брои. Нито 50 броя такива "еднодневки". Това са 50 броя курсови работи - добро начало но е начало.

--------------

Macallan е страхотно уиски. Добро колкото glenfiddich. Впечатлен съм при това от 12 годишното им... чудя се какво ли ще е 18 че да струва колкото 2 бутилки 18 годишен гленфидих... ех...

Ред. Ники, ти да мълчиш !

Що бе хубаво си е уискито. Ела да те черпя една чаша :D

Интересно изказване. Аз имам против хора, които не знаят как работи гарбидж колектора в Sun JVM, разликата между soft, weak & phantom reference, както и последствията от често ползване на reflection, както и разликата между mutable & immutable objects, както и разликата между eden и сървайвър generations.. Дразнят ме програмисти, които не разбират пойнтъри, както и програмисти, които не могат да използват (или дори не знаят за) java bitwise/shift operations. Дразнят ме хора, които не знаят или не ползват дизайн патърни и хора, които ползват xml вместо JSON. Дразнят ме хора, които не знаят какво е named pipe

В последно време обаче най-много ме дразнят ORACLE....

П.С 1911-та страница !111

....

Тъй де тъй... аз затова казах 5 години практика... най-малко и то без да броим проекти за по седмица-две

В последно време обаче най-много ме дразнят ORACLE....

http://forums.thedailywtf.com/forums/17.aspx :) И аз съм там :)

Големо хейтване пада....

Щото после им сърбам попарата да ги таковам и в "експертите"

Дойде дългоочакваният декември. След няколко часа заминавам за 2 седмици на топличко :). През това време ще прекарам десетки часове под вода. Смятам да подложа тялото си на 13 атмосфери налягане и след това на двучасова декомпресия с 5 различни вида газове за да изплувам.

http://www.youtube.com/watch?v=QRPzHKpdR_Y

Дойде дългоочакваният декември. След няколко часа заминавам за 2 седмици на топличко :). През това време ще прекарам десетки часове под вода.......

Нова година идва....почвам да се оглеждам кой какво да ми подари - таман ще киснеш с часове под водата....поразрови малко из пясъка, пък дано ми изкопаеш някакъв фосил...я зъб от мегалодон, я от мозазавър...:bgrin:

netroot, изключително НЕБЛАГОРОДНО ти завиждам :). Един път съм се спускал с акваланг и беше невероятно. Сега следват поредица от иконки, които онагледяват факта, че не съм на твое място. :) - :pirate :sayjin :angry1 :cry и т.н.

Хора, никога, ама никога не си купувайте хлебопекарна. За два дена сме изяли 3 хляба по кило и двеста и до нова година сигурно ще стана 150 кила. Това е ебти зарибителната работа. Печеш топъл и ароматен хляб и после набиваш като прасе. Ще се пръснааааааааааа...

Жена ми искаше да си купим една такава хлебопекарна (не, че няма постоянно поне 10 вида пресен хляб във всеки магазин), ама хубаво, че е доста заета и няма време, та още сме пропуснали тази придобивка...;)

@charmock Надявам се не го правите с бяло брашно!? Иначе ако добавяте и разни семена, трици и зародиши, поне ще е и нещо полезно.

@Midex в 99% от хлябовете ни ги пълнят с бяло брашно, независимо какви ги водят... Аз на такива хора вяра нямам. Пресен не значи качествен или добър.

@charmock Надявам се не го правите с бяло брашно!? Иначе ако добавяте и разни семена, трици и зародиши, поне ще е и нещо полезно.

@Midex в 99% от хлябовете ни ги пълнят с бяло брашно, независимо какви ги водят... Аз на такива хора вяра нямам. Пресен не значи качествен или добър.

Миналата седмица избухахме една огромна питка от грахам, със слънчоглед, бадеми, лешници и тиквено семе. Егати кефа, егати чудото. 3 дни ядене падна. Прясна, суха ... все вкусна. Тия хлябове дето имат вкус на хартия (огромната част) въобще не минават. И мясат на гъби, егати хляба.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...