djadomraz Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Само че конкретно тази улица има северна и южна страна понеже тя е в посока изток-запад (горе-долу) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 въртя се и мигам и се чудя кое ли е лява страна.посока центъра-централна гара или обратното. щото все централни неща и в двата края, та трудно да му хванеш посоката то и на нормално ориентирана карта ляво-дясно за въпросната улциа няма смисъл, но нали не съм от заядливите.... Ники, реално погледнато паркирането ВИНАГИ е било разрешено от САМО едната страна, но то е за по-досетливи. В бързането забравих, че има и други хора сред нас като цитирания примерно! Много се извинявам за което! Пеше, да ма прощаваш ама двата случая нямат нищо общо. Да се казва ляво и дясно по отношение на карта като не знаем кой къде се намира не е дори близо до улица с две страни, като на всеки от Пловдив по принцип е ясно на коя от двете може да се паркира на коя не. НО - друг път ще пиша като за малоумни да не стават грешки, че някои се въртят даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Видене, абсолютно грешно. Ляво и дясно имат само еднопосочни улици. Но твоят гений отново побеждава логиката на човечеството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Видене, абсолютно грешно. Ляво и дясно имат само еднопосочни улици. Но твоят гений отново побеждава логиката на човечеството. Ще те оставя да бъдеш каун, няма какво повече да кажа. Нямало ляво и дясно... Аз съм сигурен между другото, че има някаква макар и малка денивелация между двете страни. Как не се сетих да пиша горна или долна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Ъх..., истървал съм сеира в идеите и предложенията..., да г'e.... Ред. Пешо, може и конкретно мене да са псували....(а това винаги ме е забавлявало) Не беше адресирано до някой конкретно. A ника му беше един... "selqka", та така си и пишеше Разни поздрави до девето коляно общо взето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Птю...нещо ме въртят кокалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Само че конкретно тази улица има северна и южна страна понеже тя е в посока изток-запад (горе-долу) Ами ако е с посока запад-изток, кв'о праим тогиз?И в такъв случай, дали север ще е наистина север, и изобщо ще има ли южна страна, тази важна улица? Но на кой му пука, факт е, че вече е синя зона и рекета на нас, обикновените граждани си върви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Птю...нещо ме въртят кокалите Викат му - одъртяване, на това ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Ще те оставя да бъдеш каун, няма какво повече да кажа. Нямало ляво и дясно... Аз съм сигурен между другото, че има някаква макар и малка денивелация между двете страни. Как не се сетих да пиша горна или долна! не бе. има ляво и дясно. винаги има. но не става ясно в обяснение кое от двете имаш напредвид. както казва К.Вапцаров: Ваше ляво или мое ляво? и с риск да го приемеш вече съвсем навътре, ама: кои две страни на улицата имат денивелация? надлъжните тротоарни ивици или началната и крайната точки? и денивелацията кво ще помогне за лявото и дясното? а уж аз съм имал мания за величие и склонност към вселеноцентризъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 не бе. има ляво и дясно. винаги има. но не става ясно в обяснение кое от двете имаш напредвид. както казва К.Вапцаров: и с риск да го приемеш вече съвсем навътре, ама: кои две страни на улицата имат денивелация? надлъжните тротоарни ивици или началната и крайната точки? и денивелацията кво ще помогне за лявото и дясното? а уж аз съм имал мания за величие и склонност към вселеноцентризъм. Аз теб те разбрах много добре още от първия път. Откровено да ти кажа мислех си да описвам подробно, но ме домързя. И ако искаш може да друснем един бас, че дали ще пиша ляво, дясно, север, изток и прочее - все тая. Защото едва ли има човек в тоя град който не знае от коя страна на Иван Вазов се паркира и от коя вдигат коли с общинските камиончета - вероятно и в повечето околни села е известно. Както и да я кръстиш тая пуста СТРАНА, все е тая - на мен днес ми се падаше лява. Втория ти въпрос е абсолютно безсмислен, защото отговора му се съдържа в разсъжденията около лявото и дясното. ------------------------------- И както каза Митко - по-важното е че вече ще плащаме за престой в тая Зона на здрача. А мен ме подразни факта, че за да лапат повече пари подреждат колите напреки на улицата, което я стеснява. Наскоро Ники правилно пита защо изобщо вдигат колите отдясно (ха сега - кое дясно?) като има място дори и да са там - отговорът е ясен - по същата причина сега ги редят напреки (на тротоарната ивица отсреща на тази, която започва от болницата на колелото и стига до партийния дом - за неразбралите). ------------------------------ Иване, какво казва "логиката на човечеството" по следния казус: Ако си застанал изправен в независимо коя географска посока и чорката ти (която може да се приема като еднопосочна, двупосочна и прочее по избор) щръкне напред в панталона какво се случва при положение, че си сложиш кайсиите в единия или в другия крачол? От коя страна на чорката отдолу са кайсиите като ги сложиш в левия крачол и от коя като ги сложиш в десния? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Ми Видене, сега сигурно ще искаш да ме ошамариш ама като го четох първото което написа (по начина по който обикновено чета - през ред) реших че от страната от която вдигаха сега са го направили синя зона и там се паркира Между другото то и преди се плащаше но само в началото до гарата, явно сега навсякъде се плаща... И друг път да обясняваш по малко по-подробно за такива като мен които четат през ред и много ги мързи да мислят, щото като се почне с мисленето и гледай как се отплеснахме и до какви изводи за вселената и всичко останало стигнахме. И на последно но не-последно място по важност, за кое ляво говореше - твое ляво или мое ляво Аааа и да питам какво стана с камерите на тунела? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 галине, да те одъртят анадалоците....Добро утро, телета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 аз разбрах вече - негово ляво. ничие друго няма значение, щото да задаваш уточняващи въпроси е признак на недосетливост и малоумие, което пък хич не е хладно! абе накратко: ни съ ибаайти с на чък норис шурея и що пък да не се превеждат буквално идиоми? човек да не дръпне кракъ на някого. егати.... нееееее, никога вече няма да вадя от истерия 40-50 годишни нагли шоферки с помощта на краткотрайни мануални терапии по zygomaticus major (накратко шамари), щото аз съм център на спокойствието. аз съм спокоен и всичко около мен е спокойно и нищо не ме заплашва. нищо не се случва и такива хора не съществуват. аз съм спокоен, всички са спокойни. спокойствието владее света около мен. ОММММММММММММММММММММММММММММММ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 нееееее, никога вече няма да вадя от истерия 40-50 годишни нагли шоферки с помощта на краткотрайни мануални терапии.... Еееее не така накратко де, разкажи малко повече че се заинтригувах от случката Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 За 2 седмици написах 2 сериозни оплаквания срещу Еконт. Да видим ефектът от това от днес. Явно трябва да се оплачеш от някой за да започне да си върши работата. Много по - лесно е ако има нормална комуникация. Не мисля да ги ползвам повече като доставчик. Явно забравят, че не са единствената подобна фирма на пазара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Пие ми се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Пие ми се. Бира ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 като на всеки от Пловдив по принцип е ясно на коя от двете може да се паркира на коя не. Защото едва ли има човек в тоя град който не знае от коя страна на Иван Вазов се паркира и от коя вдигат колиПитах и майка ми. Също не знае. Чудя се кое не сме - човеци, или от Пловдив? Имам някакво странно предчувствие, че ще се намерят и други не-хора или не-пловдивчани. Знам, че може би ще прозвучи еретично, нелогично и трудно за вярване, но съществуват и хора, които не са вманиечени майстори-шафьори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 галине, да те одъртят анадалоците.... Ми, нещат ! Бил съм прекалено ръбест и космат за техният вкус.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Бира ? Ммм Тц.Ракия.Ама съм на работа.Пък като се прибера в нас, спира да ми се пие.Значи май, трябва да си намеря работа в някой винпром. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Аз си взех на промоция бутилка немска водка от Лидъл за 5 лева и след малко я почвам, с кисели краставички. Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Дано утре не си кисел, като краставичките от тази вечер.Че тия 5лв...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Тя си е нормална водка "Rachmaninoff", пил съм и в Германия такава и никак не е лоша. Просто е на промоция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Питах и майка ми. Също не знае. Чудя се кое не сме - човеци, или от Пловдив? Имам някакво странно предчувствие, че ще се намерят и други не-хора или не-пловдивчани. Знам, че може би ще прозвучи еретично, нелогично и трудно за вярване, но съществуват и хора, които не са вманиечени майстори-шафьори... Не сте човеци. Бидейки абсолютно убеден за тебе следвам логиката, че от нечовек трябва да си произлязъл, така че отговорът е ясен. И майка ти не е представителна извадка. По тая логика аз мога да ти кажа например, че баща ми знае, а той не живее в Пловдив от 35 години. Ако си мераклия да правиш проучване - давай. И не е нужно да си шофьор, за да го знаеш. По тази улица трафика на пешеходци е в пъти над този на автомобили. Верно, че велосипедисти не съм срещал... ------------------------------------- Чудя се как може един такъв хубав топъл есенен ден да е толкова каръшки...Мразя такива схеми... В тая връзка мисля веднага да си успокоя нервите с леден Туборг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 А аз залагам на Джак.Да го е*а.Одеве мислех за ракиджос...пък ся' .... Джак.Аре наздраве на пиещите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.