Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Стига бе?! Андрей Баташов си признавам, знам само, че е български актьор. Но на филмите с Лесли Нилсен до ден днешен се хиля като идиот...

Лека им пръст.

Как ще пикая в 50 градуса ракия бе!!!?

Що !? Да не би....., да и се вдигне градусът ли?

Как се спори с шеф? Търся практически насоки.

- Пешо прати ми оферти.

- Изпратени са.

- Защо се мотат поръчките?

- Защо няма решение за офертите.

- Пешо, аз нямам време да се занимавам с такива неща. Знаеш ли колко фирми има в Пловдив?

- Знам, с доста от тях имам горчив опит.

- Пешо, това не ме интересува. Събери оферти от фирми, както е по вътрешен ред.

- Изпратени са.

- Коя е по-евтина?

facepalmzzzp11.gif

Да започнем с "Има ли пилот в самолета", "Голия Пищов" трите части, "Шпионирай Трудно", както и в някои епизоди на "Страшен Филм".

Имаше по едно време някакви обяви някъде за апартамент под наем за нова година, някой има ли някаква идея? Или по-добре идея за място за 20на човека :)

да инвестирам ли - да не инвестирам ли?я първо да си пошестя сметките.

Много зависи в какво... Пошестването иначе винаги е добра идея... laughing.gif

Ъхъ.. А кой е Лесли Нилсен?

Макар и един от любимите ми комедийни актьори, чак сега когато се спомина от новините разбрах, че е канадец, роден и израстнал в Реджайна, Саскачуан (това е най-дълбоката селска провинция на Канада). Досега знаех само за Джим Кери и Майк Майърс. Интересното от биографията му е, че преди "Има ли пилот в самолета" (Airplane), актьорът е участвал само в драматични роли. След този филм обаче преминава в сферата на абсурдната комедия с най-популярната поредица в кариерата му "Naked Gun" в ролята на полицейския инспектор Франк Дребин.

Ъх..., истървал съм сеира в идеите и предложенията..., да г'e....

Ред. Пешо, може и конкретно мене да са псували....(а това винаги ме е забавлявало)

Очевидно не само ти.

Таз вечер ще подскокна до Шопия да се видим с разни поразбравени другари... Е, за щастие, поне утре съм на работа.

Макар и един от любимите ми комедийни актьори, чак сега когато се спомина от новините разбрах, че е канадец, роден и израстнал в Реджайна, Саскачуан (това е най-дълбоката селска провинция на Канада). Досега знаех само за Джим Кери и Майк Майърс. Интересното от биографията му е, че преди "Има ли пилот в самолета" (Airplane), актьорът е участвал само в драматични роли. След този филм обаче преминава в сферата на абсурдната комедия с най-популярната поредица в кариерата му "Naked Gun" в ролята на полицейския инспектор Франк Дребин.

Първо играе в AIRPLANE, който филм няма как да не признаем като култов в жанра laughing.gif

Аз ако не изгледам 2-те серии тия дни tounge.gif

-------------------------------------------------------------

Сега минах по Иван Вазов и долните келеши са направили лявата страна Синя Зона, като колите паркират напречно на улицата, стеснявайки я досадно. Нещо, с което буквално довчера се бориха и вдигаха колите отдясно...

въртя се и мигам и се чудя кое ли е лява страна.посока центъра-централна гара или обратното. щото все централни неща и в двата края, та трудно да му хванеш посоката :)то и на нормално ориентирана карта ляво-дясно за въпросната улциа няма смисъл, но нали не съм от заядливите....

Тук е момента да припомним как в един друг разговор, ЗАЕДНО с Виден се смеехме на един младеж, който вместо "изток" казваше "дясно" :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...