Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

За Midex: .....

Дедо, защо си толкова убеден, че ще мерна онова в цитата между всичко останало, дето се трупа в тази тема? :P

А иначе за култовия филм ТРОН, по-скоро рекламата му навремето беше повече, отколкото неща изобщо ставаха в самия филм..."първият това...първият онова...", но определено не ме впечатли изобщо....а ако правилно те разбрах за продължението на сагата "Междузвездни войни", ако ти харесват и оставят в теб същото усещане, както първите 3 (оригинални) епизода, явно наистина одъртяваш и чак си започнал да се вдетиняваш, понеже в продълженията, освен ефекти и радост за децата (и то за най-малките), друго не виждам. Един филм не се състои само от нови ефекти, а от намиране на златното сечение между сюжет, ефекти, актьорска игра, визиите на режисьора и оператора и още куп други неща. По тази причина например освен лицето на терминаторката от Терминатор 3, друго не си спомням, за разлика от всяка една ситуация в предишните 2 серии.

... ти от къде знаеш какво имам в колекцията? хахаха

Не знам - и не ми трябва да знам, тъй като това, дето съм ти го приготвил е изработено на няколко хиляди километра от тук и много ме съмнява да имаш точно същото. ;)

За Midex: това е спирка Отдих (не е дори село, или някакъв вид населено място защото не е населено изобщо освен за малко, няма нищо освен спирката на влака или на 10тина-15км с Баня). Най-тъпото място на света според мен, а отскоро (е скоро-скоро може би около 10 години) имат ток (ама не навсякъде), допреди това и ток нямаше там. Вода - няма! Е има - едно изворче от другия край на баир. Но пък има доста хубав баир (с камънаци) при това ужасно наклонен, по него се ходи и се носи вода в туби за да пиеш (поне пълните туби ги носиш надолу не нагоре). Трябва да си абсолютен мазохист за да отидеш там от хората предпочитащи да ходят някъде на палатки, само че тези хора биха отишли на рила а не на селско-никакво място. Това е рая за пенсионери-селяни-ентусиасти. Път наблизо няма. Най-близо спира влака. Ако си с G-класа или Land Cruiser или Lan Rover от по-големите може да стигнеш относително близо (стига да не ти е проблем че ще поодраскаш боята в храсталаците). Та такива работи. Пак много му иска човека :) Споменах ли че такива неща като нотариален акт няма и не би могло да има. Има някакво разрешение за временно ползване в най-добрия случай

Ти можеш да си бараш ушите !

Това е едно от съвсем малкото останали места където човек може да си почине истински !

Дедо, защо си толкова убеден, че ще мерна онова в цитата между всичко останало, дето се трупа в тази тема? :P

:) Не знам - сигурен бях ...

А иначе за култовия филм ТРОН.... По тази причина например освен лицето на терминаторката от Терминатор 3, друго не си спомням, за разлика от всяка една ситуация в предишните 2 серии.

Абе и ти си прав, но не знам защо ТРОН съм си го харесал оттогава и помня как се кефехме с приятелите на битчето тогава...

Междузвездните както и Аватар кефят да се гледат на хубаво качество и голям екран, ей тъй за светлинно шоу. Признавам много повече ми харесва Analyze This - ей този ми е най-любимия филм, но предпочитам да гледам някой от гореизброените отколкото дълбокомислен филм на Педро Алмодовар или друга подобна драма. Всъщност конкретно за Алмодовар по-скоро бих си теглил куршума отколкото да изгледам ОЩЕ един негов филм, сериозно го казвам.

Галине, всеки си има мироглед, аз на такова място не бих отишъл, то бива дивотия но толкова. Да идеш сред природата на излет и да се върнеш да но това има селскостопански привкус (разделено на парцели, оградени с огради и хората отглеждащи плодове и зеленчуци там - идилия просто). Дивотия но не съвсем, без да е красива гледката. Какъв е кефа ми обясни ако можеш? Аз предпочитам да се кача на рилските езера за 1 ден после да се върна на Боровец в добре уреден хотел, да хапна и да поспя на нормално легло, а не на камънаци и не в скована от шперплат барака бъкаща от всевъзможна паплач без да има с какво да си измия очите като се събудя.

Не знам - и не ми трябва да знам, тъй като това, дето съм ти го приготвил е изработено на няколко хиляди километра от тук и много ме съмнява да имаш точно същото. ;)

1. Нещо, което вероятно нямам!

2. Нещо, което би следвало да ми хареса!

3. Изработено на хиляди километри от тук!

- Ти да не си Дядо Коледа? :D

Стрелям на сляпо: Кукла? Вуду кукла?... Кукла Барби? XD Медальон на жрец, датиращ 543г. - 758г. преди Христа с изобразено разтворено сърце и други ненужни детайли?

Кубински пури и хавайско кафе?

Каквото и да кажа, вероятно няма да позная. :)

Междузвездните както и Аватар кефят да се гледат на хубаво качество и голям екран, ей тъй за светлинно шоу. Признавам много повече ми харесва Analyze This - ей този ми е най-любимия филм...

Мен пък ме кефи сърдити старчета, помня го от както бях 3 санта, уникален филм! И сега само като си помисля как ще изглежда тази тема или една форумна среща след някоя друга година... в не чак толкова близко бъдеще! :)

Ти можеш да си бараш ушите !

Това е едно от съвсем малкото останали места където човек може да си почине истински !

Т'ва на дЕдо не го обяснявай. Щом няма джакузи, сапун за топки, масаж, парно, климатик, баня с вана, певеце дограма, детски център, безжичен интернет навсякъде, два-три мола - значи е тъпо място. Ти недей да разбираш кое ставало и кое не за почивка.

Абе някъде из форума НЯМА ЛИ ЦЯЛ ПОДРАЗДЕЛ С ХИЛЯДИ МАЛКИ ТЕМИЧКИ ЗА ФИЛМИ?! WTF?

:

Галине, всеки си има мироглед, аз на такова място не бих отишъл.....

Ей това е ключовият момент Ники! То и аз мога да седна да ти обяснявам колко си загубен, че чак би се загубил и в собственият си дюкян (докът си чешеш топките), ама не го правя...., нали ?

Добро да е!

Искаш да пиша ли? То няма на к'во човек да си излее простотията. :)

Днес така както си седя вънка (5:30) ме прозря, че зимата вали сняг, обаче времето е такова мъртвило, че ти убива целият ентусиазъм да правиш каквото и да е. Аз лично съм зает с доста четиво и от това време ме удря на сън цялата сутрин, чета, дремя, чета, дремя... и тук-там си пиивам кафе, още 2900 страници някъде ме чакат. :/

Споко, имах хора чакащи ги има-няма 4000стр и още един лайновоз проблеми ;) гледай положително, винаги има някой по-зле от теб.

То има и хора дето не спират да четат, ама за тях пък изобщо не ми се мисли как се чувстват. :) Чисто позитивно, ама по български му.

Поне от толкова четене и работа пред пц-то ще мога да се похваля, че тази зима компот ще имам.

П.П. Аре, изнасям се... с 2 цифри фасове в пепелника, една празна чаша от кафе... някой друг да поеме спам фронта.

Т'ва на дЕдо не го обяснявай. Щом няма джакузи, сапун за топки, масаж, парно, климатик, баня с вана, певеце дограма, детски център, безжичен интернет навсякъде, два-три мола - значи е тъпо място. Ти недей да разбираш кое ставало и кое не за почивка.

Ей това е ключовият момент Ники! То и аз мога да седна да ти обяснявам колко си загубен, че чак би се загубил и в собственият си дюкян (докът си чешеш топките), ама не го правя...., нали ?

Говорехме за спирка Отдих да му се не види. Там където дядо ми ме е водил да берем 2 череши и 1 вишна, малко ягоди, малини и касис. Много добре знам за какво става дума и като казвам че е мизерия със селски привкус а не чиста природа знам за какво говоря. Да идеш сред природата е едно. Някъде в планината където има приятна гледка и чист въздух - да, но на спирка Отдих... WTF!? Единственото по-приятно място там е река Стряма. Имам спомени какво е било и че съм си прекарвал добре с дядо ми но имам и много ясни спомени как е разграфено на дворчета с телени огради, за полу-срутените олющени шперплатови бараки там и че природа има приятна но от другия край на линията където е реката, докато където са вилите е неприятно такова. Т.е. не е вилна зона ами място където пенсионери ходят да човъркат земята и си отглеждат плодове и зеленчуци.

И кво?ph34r.gif

х♚й с едно око :D.

Деба, писна ми от псевдопреподаватели с претенции... "Пишете на карирани листи, по една буква в квадратче, един лист има 2000 квадратчета, броил съм ги, една страница има 2000 знака, критерият ми е 6 страници за 3, 8 за 4 1/2, 12 за 6".

А МОГА ЛИ ДА ТИ СЕРА В УСТАТА!?

A може ли 2 поредни седмици да нямаш лекции?

А може ли 2 поредни месеца да нямаш лекции по друга дисциплина?

А могат ли да ти кажат, че от 9ти до 20ти декември ще си вземеш всички лекции? От 09:00 до 16:00 всеки ден?

А може ли по двете дисциплини да ти пльоснат изпитите в началото на сесията?

Честно, тази година нервичките ми получават натовареност, която не им се полага. Дразнят ме и се опитват да ме дразнят абсолютно всички имащи и най-малка възможност, и искат и да не им се ядосвам даже...

(тук да се приложи цитата от края на поста на горния потребител, благодарско)

Кирлива мръсна работа ви казвам. И сега и някакъв тъп вентилатор ме гони, че "да не ме върнеш болна от вилата"... ай *** м*й*к*т*... не стига, че само проблеми ами и проблеми с претенции.

Къде отиде разбирането в тоя свят - добри дентални услуги, топла супа и мека тоалетна хартия?!?!!?

х♚й с едно око :D.

Лапни го, да не те гледа ;)

Баба ще я удуша!! Сипала ми е от кофти ракията, дето е за продаване. 300 пъти и казах - малката бъчвичка, не тубата!!!angry1.gif

Как ще пикая в 50 градуса ракия бе!!!? Ама в бъчвето е докарана и на вкус и на цвят и прочие...

Няяя пък!!! Две седмици локах от нея, бабето орева света, че съм се алкохоилизирал... Ше ми дойдете лятото на гости, ще кърцаме на язовира на теферич.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...