Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

We have 12222 registered members.

No members are celebrating a birthday today.

От толкова много хора в тоя форум , никой да няма Рожден ден. Е тука има нещо гнило. Тази дата да не е някаква странна :?

Миналата седмица исках дъжд , ся искам слънце..

вънка вали яко , гърми яко .......... очаквам всеки момент да ми спре нета .....

дам и аз така,даже и вода няма....ся свалям филм поне да има да гледам нещо ако нета спре...

Еми незнам за вас , ама аз съм на евроком и нета ми не е спрял и за секунда. Може скоростите да са ниски, ама в бурята си имам нон стоп.

сега ще видим как се излиза и как се пие в такова време.. :)

ако имаше и таксита... :angry1 :angry1 :angry1

всичко дава заето, как мразя да се провалят така нещатааааа :angry1 :angry1 :angry1

на главната е река подлеза на гладстон е наводнен и колите като стигнат и обръщат....аз съм мокра :ghost

Яко, утре вадя всъдеходките. Дънки мокри, крака сухи :D

We have 12222 registered members.

No members are celebrating a birthday today.

От толкова много хора в тоя форум , никой да няма Рожден ден. Е тука има нещо гнило. Тази дата да не е някаква странна :?

ne vsi4ki sa si vaveli rojdenniq den.

защо спря да вали??? Толкова обичам дъжда :(

а между другото, защо хората ме гледат странно, когато минавам през някоя локва? Кво толкова има, аз и без тва съм мокър, и голяма работа като преджапам :) Една бабка даже ми каза, че съм много невъзпитан, за да минавам през локвите :D

а между другото, защо хората ме гледат странно, когато минавам през някоя локва? Кво толкова има, аз и без тва съм мокър, и голяма работа като преджапам :) Една бабка даже ми каза, че съм много невъзпитан, за да минавам през локвите :D

то зависи как преджапваш през локвите, ако мокриш на метър около теб, определено хората ще те гледат странно и с неразбиране, пък женичката ... може и да си я поопръскал - знае ли се ;)

Ще е скучен ден така като гледам :( А да и друго ми минава през главата - чудя се да взема ли да оправя тази тема и да я изчистя от спама на някой хора и от лошият език, който са използвали, ама ще взема да изтрия повече от половината страници, ако се захвана...

TAZ ... 283 страници... Ти ще е съкратиш на ... 10. :) :) :)

И това е ако съм в добро настроение ;) но тъй като от доста време насам съм си доста весел и доволен от живота, може и да ги направя над 10.

Що се захващаш със загубени каузи не знам :) Минава ми през главата, че последната буря се размина що годе безпроблемно, но за сметка на това се задава нова. Утре мое и сняг да падне. Тва време как я мисли да я кара така не знам.

какво стана с Христууу? да не е banned? някой има ли инфо? липсва ми това момче! ;)

ето ме бе :D

С бан за 2 години съм заради личен разговор на ПМ-и с килеринчо. Не можа да ми понесе сарказма :laughing: Между другото странно ми се видя голям човек да не може да понесе някой да има лошо мнение за него и да му го каже лично. Е баси, нямам ли право на лично мнение. Нали не съм го разгласявал :laughing:

Иначе чета от време на време бисерите форомни, но този ти пост нямаше да го видя ако не ми го бяха показали. Мерси за което :)

п.с.Терсене е обаче така да се пише от нов ник, наново репутация се гради трудно. Искам си старата :angry:

ето ме бе :D

С бан за 2 години съм заради личен разговор на ПМ-и с килеринчо. Не можа да ми понесе сарказма :laughing: Между другото странно ми се видя голям човек да не може да понесе някой да има лошо мнение за него и да му го каже лично. Е баси, нямам ли право на лично мнение. Нали не съм го разгласявал :laughing:

Иначе чета от време на време бисерите форомни, но този ти пост нямаше да го видя ако не ми го бяха показали. Мерси за което :)

п.с.Терсене е обаче така да се пише от нов ник, наново репутация се гради трудно. Искам си старата :angry:

24. Регистрирането на повече от един ъкаунт за определен участник е абсолютно забранено! Подобен род действия се приемат за умишлена злоупотреба и се наказват, по преценка на администраторите, с 60% предупреждение или направо със забрана (ban). Ако желаете да смените потребителското си име, помолете произволен администратор да направи това за Вас.

25. Забранено е преотстъпването на ъкаунта на приятели, роднини или познати.

Надявам се, че си ги чел и си запознат. Не че нещо, но няма да можеш да изградиш новата си репутация, ако случайно си нарушил 24-та точка.

Колкото до Кийлъра - това са си ваши лични проблеми и взаимоотношения, може и да ги решите, ама ти пък го направи доста тънкообиден, а той е най-малкото това. Доста колоритни думи може да понесе преди да изпрати някой в почивка, но както казах това си е Ваша работа - не искам да се бъркам.

Минава ми през главата, че днес отново ще е дълъг и скучен ден, защо вече не е четвъртък и аз да съм на път за Благоевград :(

А да... καλημέρα и нека денят Ви е приятен и изпълнен с хубави моменти!

Колко ли ще са тези хубави и приятни моменти днес не ми се мисли ! Дано да мине леко и днес . Ден да мине друг да дойде.

Днес отварям нова страница от моя живот. Вчера ми се случиха разни събития, които ме накараха да се замисля. И... Ето го... Язък за тия хора дет си заминават. Щот имаше и хубави хора. Но... Те са си виновни и до края на живота ми, аз няма да им обърна и грам внимание. Няма да им проговоря...

КРАЙ!

boo hoo :) тия баници сме ги яли вече... в смисъл че и аз съм се заканвал така преди на определен човек.. или на определена група хора. Лошото е че не става... в смисъл идва един момент когато се замислям дали не съм бил твърде краен в действията си и до някъде ме е яд. Истината е по-средата :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...