Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ти бачкотиш ли? И до колко си?

Понеделник - Петък > 08:00 - 21:00

Събота > 09:00 - 21:00

Неделя > ? под въпрос за момента, още се чудим.

А аз каква смяна съм :) това е комплексен въпрос с неизяснен характер, както в теорията, така и в практиката.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Call of duty black ops :pirate

тъкмо я врътнах ,обаче много зор видях :rolleyes:

Що бе доста лесна беше.Това със зомбитата е тъпо.

Не ял съм ги спагетите :D

А трябваше да ги изпушиш ! Симптомите от препушване със спагети са много по-леки .

Що бе доста лесна беше.Това със зомбитата е тъпо.

ония с дръпнатите очи идваха направо на орди :D поне 10 пъти да съм гътнал във Виетнам.

А тва с зомбитата беше много смях :allien

Бива ли такава наглост ми кажете? То тва на нищо не прилича вече. Тия малките гомненца още малко и ще започнат да се карат на Google, че не им вади резултати без да са написали нищо!

Първият въпрос не мога да го намеря, явно съм го изтрил от кутията си (каква загуба), но беше нещо от сорта на "В Devices, Bluetooth, не работи". Кратката версия е това, но оригинала имаше 2-3 думи повече. И нека се има на предвид, че съм отговарял на няколко негови тъпи въпроса, като например "как да видя всички постове на някой потребител". Разбира се, след отговора, благодарност не е последвала.

Ето и за какво става въпрос.

ТУК слагам линка, че много голяма снимката и разтяга страницата.

--------------------

Едит: Ето го въпроса, написан като коментар на профила ми.

Може ли да попитам нещо

Имам

Acer Apire 7540g Има ли Devide за BlueThoot ?

Бива ли такава наглост ми кажете? То тва на нищо не прилича вече. Тия малките гомненца още малко и ще започнат да се карат на Google, че не им вади резултати без да са написали нищо!

Интересен диалог си провел с този... иначе, така интелигентен младеж...

Чакаме епизод 2 - "Развръзката" с подзалавие "Боко отвръща на удара"

П.с. ....Ама намери и ти, на кой акъл да набиваш, тва да не ти е х*й !?

Вукс, на твое място щях да го напсувам на майка, да го репортна, да си използвам връзките с админите и хем ще съм го напсувал, хем ще са го баннали него. Оттам нататък - http://www.armenskipop.net

.....

Ахахахахаха охохохохохохох ааааааа ша пукна от смях. Пич ти изби рибата. :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol: Как изобщо тръгна да се занимаваш не с друг ми с Bokoboko7? Аз след 3тия отговор щях да престана да се занимавам. Че този ни е безапелационния победител в темата за Кирил и Методи :) Верно има конкуренция но е слаба просто.

Абе Ангеле, толкова ли свободно време имаш да ти се чуди човек? Че и какви реплики и от твоя страна даже. Ти този индивид не си ли забелязал какви ги пише че да тръгнеш да му обясняваш какво е Bluetooth и има ли той почва у нас. Аз след 3тия отговор бих поискал поне 15 годишно малцово уиски и всички бъдещи отговори щяха да са ми "не си виждам уискито за съжаление и ми се губи ентусиазма да отговарям" - обикновено след подобно мое желание приключва всякаква комуникация :lol: (в този форум не, но в hardware.bg имах известен брой запитвания относно курсови работи и решаване на задачи по информатика но явно хората бързо решиха че взимам скъпо)

Не bluetooth a bluetoot :lol: Тоя или наистина е малоумен или няма представа как да си пусне блутута :D Драйверите на блутута пък се ъпдейтват напълно автоматично като добавиш устройство,ама той това явно не го е знаел :lol:

Искам такова ! Ще взема да си сглобя нещо подобно и ще ги подарявам на клиенти които особено си падат по натискането на разни копчета, без да са съвсем на ясно за какво точно служат.

Искам такова ! Ще взема да си сглобя нещо подобно и ще ги подарявам на клиенти които особено си падат по натискането на разни копчета, без да са съвсем на ясно за какво точно служат.

Галински - давай им по две :D

http://www.vbox7.com/play:009aad2b

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...