Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ники, няколко истини искам да ти кажа, макар че не тая лоши чувства към теб :

Не всички можем да даваме луди пари за перата в г*за, за които ти;

Не всички пазаруваме онлайн, пък макар да е супер малоумно;

Не всички знаем всяка буква и цифра от наименованията на хардовете, видеокартите, записвачките и т.н.

И въпреки всичко, смея да трърдя, че има хора с голямо IQ във форума, които не знаят за ПС колкото теб.

И к'во от това?!

Пак казвам, no offence...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Говорите наизуст и 2мата. Това което казвате е че не сте го правили. Това добре, но пробвайте и ще видите, че нищо сложно няма. То ако беше сложно американците нямаше да могат да се справят а те успяват. Друг е проблема че точно с амазон бях тръгнал да правя "pre-order" на една игра колкото да видя колко ще ми искат за доставка и се оказа че съм я поръчал. По-късно разбрах че не са ми взели парите и няма да го направят преди да могат да ми я изпратят и по всяко време съм можел да се откажа но това е защото и аз мразя да чета наред всичко а го пише. И все пак поръчването от подобен сайт е елементарно. Цъкаш бутона "add to cart", цъкаш "checkout" след това, после си въвеждаш данните - имена, адреси, номер на карта и подобни и това е.

Много обичам да помагам на хората (без майтап), но на такива които обичат да мислят и са се опитали но някъде са срещнали трудности, а не такива които искат да им свърша тяхната работа и да получат всичко наготово - с последните обичам се заяждам.

PS: Галя, не съм го приел навътре и изобщо не смятам че съм всезнаещ или винаги прав. Ванчо даже ме е бъзикал по темата (отдавна не го е правил за съжаление) и когато го е правил съм му бил благодарен даже - т.е. когато пиша все едно се имам за всезнаещ и все едно не приемам чуждото мнение за вярно, а често оставям хората с подобни впечатления.

Говорите наизуст и 2мата. Това което казвате е че не сте го правили. Това добре, но пробвайте и ще видите, че нищо сложно няма. То ако беше сложно американците нямаше да могат да се справят а те успяват. Друг е проблема че точно с амазон бях тръгнал да правя "pre-order" на една игра колкото да видя колко ще ми искат за доставка и се оказа че съм я поръчал. По-късно разбрах че не са ми взели парите и няма да го направят преди да могат да ми я изпратят и по всяко време съм можел да се откажа но това е защото и аз мразя да чета наред всичко а го пише. И все пак поръчването от подобен сайт е елементарно. Цъкаш бутона "add to cart", цъкаш "checkout" след това, после си въвеждаш данните - имена, адреси, номер на карта и подобни и това е.

Много обичам да помагам на хората (без майтап), но на такива които обичат да мислят и са се опитали но някъде са срещнали трудности, а не такива които искат да им свърша тяхната работа и да получат всичко наготово - с последните обичам се заяждам.

PS: Галя, не съм го приел навътре и изобщо не смятам че съм всезнаещ или винаги прав. Ванчо даже ме е бъзикал по темата (отдавна не го е правил за съжаление) и когато го е правил съм му бил благодарен даже - т.е. когато пиша все едно се имам за всезнаещ и все едно не приемам чуждото мнение за вярно, а често оставям хората с подобни впечатления.

Ма те хората и те не четат много много бе Ники, какво се шашкаш и ти :) Я по-весело, че аман от драми :) Аз пък знам как да си поръчам разни лайненца от Амазона, нека ви и на двамата !! :) Даже и от и-бей знам как !!!! My brain > your brain :D Ебати децата сте на моменти, честно :) Все едно Ники искаше да каже че кой не може да си поръчва от Амазон е тъп и вие веднага да кажете че не можете, ама не сте.

Ебати децата сте на моменти, честно :)

Това е неоспоримо, ама се дразня постоянно да чета мнения от типа : Ама как може. Не казвам, че не можем и не искаме да се научим, ама ако питаме, сигурно ще е баси филмът : Как може да не знаеш това к'во значи, онова как се прави. Еми, не знам, и не ми пука. Всеки си мисли за другите "как може", ама не всеки го казва, в крайна сметка за това сме различни.

Ако питаш - Ники ще изпише в типично негов стил една стена от текст, в която да ти обясни как става така, че и ти да го разбереш :lol:

мчи давай де...кво те спира xmas.gif

На работа съм в момента и нямам достъп до видео сайтовете. Довечера ще ти изпратя някой подходящ линк.

Това е неоспоримо, ама се дразня постоянно да чета мнения от типа : Ама как може. Не казвам, че не можем и не искаме да се научим, ама ако питаме, сигурно ще е баси филмът : Как може да не знаеш това к'во значи, онова как се прави. Еми, не знам, и не ми пука. Всеки си мисли за другите "как може", ама не всеки го казва, в крайна сметка за това сме различни.

"Не съм опитвал" или "не знам как" е различно от "не мога". А задаването на въпроси без да си погледнал изобщо е признак на висша степен мързел.

че той може активно да си мрази дядовци целогодишно?

хич не му се подлъгвай по маркетинга че има нещо общо с оня с подаръците.

че той може активно да си мрази дядовци целогодишно?

хич не му се подлъгвай по маркетинга че има нещо общо с оня с подаръците.

Айде пак пет минути хилеж сам пред компа... :lol:

Това вторниците са опасно нещо . Откакто се помня 1 хубав вторник нямам. Днеска беше уникалния ден и накрая все се намира нещо да ти развали настроението...

Е тва и на мен не ми беше идвало на ум...а не е като да не ги знам :D :D

По - бързи ли бавни искаш? Бавни или бързи да са?

Следните линкове не се препоръчват за повечето хора тук.

http://www.youtube.com/watch?v=kk3nW2Wv1EU

http://www.youtube.com/watch?v=sxLZqeyWGaw

Откакто обясних на гугъл да престане да ме дразни и да индексира няколко тестови сайта на моята машина нета като че ли ми се забърза :lol: Не ми пречеше чак толкова но има разлика... а и хората взеха да се оплакват че вместо на техния сайт хората отваряли теста...

Добре не мога да разбера к'во им става на хората, продаваш нещо, при което свалящ цената почети с 200лв. и след това получаваш оферта за още 200лв. по - малко... тея хора изобщо като си пишат предложенията мислят ли ?!?!

(А първоначалната цена си е съвсем реална)

По - бързи ли бавни искаш? Бавни или бързи да са?

Следните линкове не се препоръчват за повечето хора тук.

http://www.youtube.com/watch?v=kk3nW2Wv1EU

http://www.youtube.com/watch?v=sxLZqeyWGaw

Не подбирам :)...ама сега и аз съм на работа :)

Ако щеш вярвай...последния линк за сефте го виждам и чувам. :)

Е, па и аз съм ама ще уважим :) (само Индира, де :)

По-хубав лаф от "платен отпуск" скоро време не съм чувал :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...