Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ако ще и 100 000 мегапиксела да е. Сензора ако не струва, снимката ще е само замазани точки.

Именно. На всички нокии и сонита които съм имал камерата е в най-добрия случай посредствена и горе-долу се разбира какво си снимал. Страшно много шум и лош фокус (т.е. всичко е еднакво недофокусирано).

Дедо, камерата на Галаксито е много добра, обаче за да можеш да се възползваш успешно от всичките й възможности, трябва да си инсталираш платената версия на Vignette. Тогава ще забравиш напълно за стандартната камера.

Я обясни какво ѝ е хубавото? В смисъл нещо по бърза ли е или удобна нещо? Аз всичко което искам е да имам копче за снимане и после копче да гледам какво съм снимал. Повече от това в такива случаи не ми трябва. Ако е за ефекти разни - не ми е необходимо това.

Я обясни какво ѝ е хубавото? В смисъл нещо по бърза ли е или удобна нещо? Аз всичко което искам е да имам копче за снимане и после копче да гледам какво съм снимал. Повече от това в такива случаи не ми трябва. Ако е за ефекти разни - не ми е необходимо това.

Доста са предимствата, но най-важното е, че стоковия софтуер на камерата използва някаква скапана компресия, която съсипва хубавите снимки. Освен това Vignette вади уникален цветови контраст, който никога не мога да постигна със стоковия софтуер.

Какво става бе мушмороци?

Станах в 5 и се чувствах пенсионер... като физически възможности. XD

На тоя форум му трябва едно радио.

http://www.youtube.com/watch?v=R_zi4OxJpY0

Страхотна песничка.

И, т'ва Радио? Аз ще искам Фолк, викинг и блЯк мЯтъл, Борьо ще иска от неговите си изтрещелници, Чефо и Хоста ще се поздравяват взаимно с гръцки и сръбски хави, Гадин - Рамщайн плюс олдскул рок и метъл, Галя сигурно Лили Иванова ще ни пуска, онез двете прелести - латино, имайки предвид, че масата яко слуша чалга и ако някак всичко това се събере в едно радио - кой ще го слуша?

Ред: Пост 8080. Демек вече слушам за http пакети и колети :lol:

Специално за всички участници в ОНИЯ събития от ОНАЯ Форумна среща и най-вече за Весо и Митьо - намерих снимка на КЕБАПА!

dsc00269t.th.jpg

laughing.gif laughing.gif laughing.gif

Специално за всички участници в ОНИЯ събития от ОНАЯ Форумна среща и най-вече за Весо и Митьо - намерих снимка на КЕБАПА!

dsc00269t.th.jpg

Да, бе ! Продължавай да дърпаш жена си за бясът.... ;)

dsc00269t.th.jpg

Ей, безсрамник.Как може да постваш таквиз неща, по никое време тука....Ааамаха.Да беше изчакал поне до към 19-20часа.Пфууу, сега не мога да си почистя бюрото и клавиатурата....

И на мен ми беше много смахнат денят! Едно уморено... Е, свърших малко работа, ама не толкова, колкото трябваше.

kotora, Чефо го поздрави с Яница. Според него по-красива мацка няма. Според Виден пък, по-зле направен силиконов бюст няма.

Вчера се развихри дискусия по този екзистенциален проблем, ей така, между другото, докато Чефо тъжеше за Тъпонсо, а Виден се радваше за Петела.

Чефо го поздрави с Яница. Според него по-красива мацка няма. Според Виден пък, по-зле направен силиконов бюст няма.

Вчера се развихри дискусия по този екзистенциален проблем, ей така, между другото, докато Чефо тъжеше за Тъпонсо, а Виден се радваше за Петела.

Заставам плътно зад Виден! (В преносният и пряк смисъл)

И на мен ми беше много смахнат денят! Едно уморено... Е, свърших малко работа, ама не толкова, колкото трябваше.

kotora, Чефо го поздрави с Яница. Според него по-красива мацка няма. Според Виден пък, по-зле направен силиконов бюст няма.

И Цвети Янева не отказвам :)

Жена ми получи от позната следния въпрос: "как да поръчам нещо от amazon.com, харесала съм си един часовник но не знам как да го поръчам" :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

Реших че все ще има клипче в youtube по въпроса, оказа се че за ЧАК толкова очевидно нещо няма.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...