Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ухото, колата, стълба ги разбирам донякъде, ама да си резнеш ***, баси... Всеки има чат-пат пориви на мазохизъм, обаче това...

Бе и аз само ми е тъпо че са го приели в болница защото подобни тикви в болниците не трябва да приемат защото всички разходи по този тиквеник в болницата са за сметка на останалите... знам че не е правилно да се разсъждава така, но и подобни индивиди не заслужават да живеят камо ли да им се помага...

Казвам на една мадама, която не може да си върже гащите на английски, че е зле и не го знае тоя език, тя пък взе, че се обиди... Невърмайнд :Д.

Добро утро!

В края на седмицата ми се върти из главата, къде да отида за weekend-a, някъде в някоя планина където да има къде да се разходиш и да има къде да седнеш след тва да пиеш по една бира. Някой ако има предложение ще бъде добре дошло :rolleyes:

Казвам на една мадама, която не може да си върже гащите на английски, че е зле и не го знае тоя език, тя пък взе, че се обиди... Невърмайнд :Д.

Ами ако и го беше казал по правилният начин.... вместо да ти се обижда, можеше да ти врътне една гайда (примерно)

Добро утро!

В края на седмицата ми се върти из главата, къде да отида за weekend-a, някъде в някоя планина където да има къде да се разходиш и да има къде да седнеш след тва да пиеш по една бира. Някой ако има предложение ще бъде добре дошло :rolleyes:

Иди в Карлово,там има къде да се разходиш и да седнеш, и дори няколко бирички да удариш :)

можеше да ти врътне една гайда (примерно)

Опазил ме Господ, ако питаш мен, ама ае... :Д.

Чичата е колоритен обаче :D.

Чакаме подобен клип от салсаджийките :lol:

Има да чааакаш, едната в момента се носи с попътен вятър по вълните на любовта, а другата таквиз раоти не прай... на по-малко от две големи ракии!

:laughing:

В първия момент прочетох "саламаджийките". :lol: После потрих очи, и установих, че било "салатаджийките", най-накрая реших че е "спермаджийките" и се успокоих.Пък то било "салсаджийките". Мале,мале..май е време да сменя очилата и подсъзнанието. :lol:

:laughing:

В първия момент прочетох "саламаджийките". :lol: После потрих очи, и установих, че било "салатаджийките", най-накрая реших че е "спермаджийките" и се успокоих.Пък то било "салсаджийките". Мале,мале..май е време да сменя очилата и подсъзнанието. :lol:

или да прежалиш себе си и 20 лв за едно майсторско продухване на околовръстното.

или да прежалиш себе си и 20 лв за едно майсторско продухване на околовръстното.

Аами... 20лв! ... вървят и на пазарлък, а може и промоцийка някоя да удари (две в едно... три в едно... или пък, пингвинче)

Ники, естествено, че е така... Защото имаме един дерт по-малко и това е "Що нямам големи ци*и и кой, по Дяволите да изкрънкам, за да ми плати за увеличение"... Имаме повече възможност да учим и да се развиваме, защото не ни е заето съзнанието с този проблем... Вие пък не сте ли разбрали този факт, съдейки по мен?! Хахахах, добре съм, но скоро няма да се оправя... :tongue

Атанасе, как 1 бре майна? Днес е събота, какво ти пречи днес още да 'фанеш гората?

...

На теб ти е простено, има и нещо русо у теб :P

... то и при мен ужким :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...