Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз пък си мисля от одеве докато четох приказката за 7те козлета за следното - голяма част от приказките има сериозна доза насилие и трепане на лошите - 7те козлета разпрали корема на вълка и го натъпкали с камъни после го бутнали в кладенеца, червената шапчица я изял вълка но после му порнали корема, хензел и гретел бутнали във фурната вещицата да изгори - въобще бъкано с идеи как да тормозиш останалите... като четох това за вълка веднага се сетих за сцена от филм в който някакви мафиоти бяха закачили някакъв бетонен блок за краката на един и щяха да го бутат от някакъв мост...
Ники... ако си чел оригиналните, а не адаптираните приказки на Ханс Кристиян Андерсен... бррр... т'ва си е жив психотрилър. Не знам на кой дебил му е хрумнало тези неща да ги адаптира за деца... То как ги е адаптирал е друг въпрос. Повечето от тия приказки (да не говорим за ония, дето си рязали петите, за да им влезнат краката в на Пепеляшка стъклената (?!) обувка) въобще не са писани за деца...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Еми... нормално. В тъмните векове у Европа са си разправяли психотрилъри за да се развличат, че то ежедневието си е било бая по-страшно.

А те всъщност кога са писани? 17-ти или се бъркам?

Абе оставете Братя Грим то като се замисля насилие и трепане има в почти всички детски приказки... Все някой иска да изяде/нае**е друг после правят струват му резват зелката...

Абе оставете Братя Грим то като се замисля насилие и трепане има в почти всички детски приказки... Все някой иска да изяде/нае**е друг после правят струват му резват зелката...

Камасутра ли си чел или детска приказка? :D :D

Камасутра за деца преработено и адаптирано издание :)

Мда..., и си представям как той, както си чете на малкият разбойник... и дребният го засича:

- Не бе, татее... не се прави точно така тази асана... :laughing:

Камасутра ли си чел или детска приказка? :D :D

Ами там или се трепат или се ядат или все някакви задни намерения имат ама казани по-завоалирано, но като се замислиш най-логичното е това...

Такаааа....Днес се навършват колко години от раждането на демокрацията в България?А?Демократите?

А оригиналът на Пепеляшка се казва Ашенпуте, дето в превод е нещо като Мръсната п♛тка.... Та всички приказки са си били писани за възрастни първо... Оригиналът на Червената шапчица завършва така:" Млади дами, бъдете внимателни с вълците, които ви канят в гората". Сещайте се за кво предупреждение от наебав..опс, изяждане става въпрос.

Днес се навършват 21 години от началото на поредната национална катастрофа. Всъщност "национална" звучи доста пресилено (величаещо), щото не сме нация, а рая.... съставена от равни части ибрикчии, анални вежливци и малоумници, споени с хомогенна маса от кръстоски между трите категории....

Днес се навършват 21 години от началото на поредната национална катастрофа. Всъщност "национална" звучи доста пресилено (величаещо), щото не сме нация, а рая.... съставена от равни части ибрикчии, анални вежливци и малоумници, споени с хомогенна маса от кръстоски между трите категории....

забравяш може би няколко ангелчетата-херувимчета, щото иначе не виждам към кои от изборените би искал да се причислиш.

edit:

Аз съм от групата на малоумниците, причислявам се към нея защото.... (няма да кажа защо)

П.с. А ти къде се вписваш?

в многоточието.

забравяш може би няколко ангелчетата-херувимчета, щото иначе не виждам към кои от изборените би искал да се причислиш.

Аз съм от групата на малоумниците, причислявам се към нея защото.... (няма да кажа защо)

П.с. А ти къде се вписваш?

Е чак толкова зле не е... все си мисля че е по-добре отколкото беше... ма може и да бъркам защото съм леко разсеян и заблуден...

А някой помни ли как ни обясняваха как 15 години щял да трае прехода и колко трудно щяло да бъде но след 15 години щели сме да се оправим и да си стъпим на краката... и тем подобни.

Но не мога да отрека че все пак има промяна и то към по-добро. На мен поне ми прави впечатление че не е чак толкова голяма мръсотията по улиците. Не е заринато от мръсни хартийки от банички а те посипани с фасове. Има си още доста кусури и най-неприятното е че хората загубиха надежда да се промени нещо кой знае колко и всеки се спасява поединично.

Някой да изпълзи да ми купи цигари...И да направи кафе...Макар че може и да не пълзи, има асансьор...

и понеже галченценценцету ша го проспи:

:beer: ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН :beer: на всички празнуващи! да са живи и здрави и да носят имената си с чест. :rolleyes:

а за да не гуглират заинтересованите излишно: 11.Ноември св. в.м. Мина Котуански и св. м. Виктор и Стефанида Дамаски - празнуват Минчо, Минка, Виктор, Виктория, дори може би някой и друг Стефан или Стефка ако искат да загреят за официалния ден ....

п.п. сори, ама само стандартни форумни смайлита тоа път. инжой! :lol:

edit: моето име е чак през май месец и е от често пропусканите празници, като на гореизборените.

Ех, Мобенце, я си кажи поне именцето, че така не обичам аз :) Излязла съм в 7 ч. де, простено ми е, сега се прибирам!

Ами Честито да им е на имениците! Живи и здрави! И много обичани, дано има хора, на които да им пука за вас! Весело изкарване!

Хайде, наздраве от мен с безалкохолно портокал :)

Малииии, как ми се спеше, спах 1 ч., а сега не ми се спи, тази вечер пак ще се будува, надушвам...

Малииии, как ми се спеше, спах 1 ч., а сега не ми се спи, тази вечер пак ще се будува, надушвам...

Фани, му ошътай на Жоро..., нарежи му мезенце, сипи му една малка... после още една.... и може и да не ти се налага да будуваш :devil

Адашче, Жоро не е при мен сега! Оф, ама се обяснявам като...

Не мога да разбера, нещо много си се заинтересувал кога се сайдисваме с него :) Ако искаш, заповядай да снимаш, график да направиш, насоки да дадеш :)

И мръсната ти уста ме прокле, та като каза, че ще ми излязат пъпки недо****, та на следващата сутрин с 3 броя се събудих, и то само по лицето! Като те видя, голям бой ще ядеш :) (no offence)

Ако искаш, заповядай да снимаш, график да направиш, насоки да дадеш :)

Ммм..., ми не вярвам да ми покажете нещо дет вече да не съм го виждал... Пък и мразя да давам акъли, щот нали знаеш че то акълът нито е мензис да го чакаш да дойде, нито е х*й, та да го набиеш.

И мръсната ти уста ме прокле, та като каза, че ще ми излязат пъпки недо****, та на следващата сутрин с 3 броя се събудих, и то само по лицето! Като те видя, голям бой ще ядеш :) (no offence)

Ми така е ка е! Да чистиш посред нощите е първата стъпка към пъпките недое*ки! После аз съм те бил проклел...

Ммм..., ми не вярвам да ми покажете нещо дет вече да не съм го виждал... Пък и мразя да давам акъли, щот нали знаеш че то акълът нито е мензис да го чакаш да дойде, нито е х*й, та да го набиеш.

Ми така е ка е! Да чистиш посред нощите е първата стъпка към пъпките недое*ки! После аз съм те бил проклел...

На мен друго ми дойде на акъла. Защо българите не правят секс по улиците? Защото все ще дойде някой да им даде акъл и да им каже, че еди-си-кое не се прави така :hump: А за пъпките, не знам да има такава зависимост. Не ми се беше случвало, докато устата ти не ми го каза това... Затова, нали знаеш, по default, ти си виновен :punk

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...