gal4enceto Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Абе хора, днес да нямаше някакво изригване? Събудих се с адско главоболие и въпреки друсането ми цял ден с Аналгин и Парацетамол, така е и сега. Много ми е зле, баси... Не съм яла цял ден и ми е едно тежко, гади ми се, ужасТ просто. Пешо, сигурно ти си виновен. Абе извод : Много крив ден беше, и на работа, и в личен план, дано не се повтаря... скоро... Някога преследвало ли ви е миналото ви и искало ли ви се е просто да си хванете шапката, да разгърнете карта, да затворите очи и да посочите едно място (в БГ), ей така да отидете и да започнете всичко наново? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Абе хора, днес да нямаше някакво изригване? Събудих се с адско главоболие и въпреки друсането ми цял ден с Аналгин и Парацетамол, така е и сега. Много ми е зле, баси... Не съм яла цял ден и ми е едно тежко, гади ми се, ужасТ просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Хах, Ванка, не спряхте да ме гаврите значи. Аз сериозно говоря. НЕ съм бременна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3v9oCR2RcZA&feature=related Това нещо съм го пуснал да се върти на Winamp, сигурно съм го прослушал около 100 пъти днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Ей, айде жив и здрав е, Антарес... с малко закъснение пиша пожелания. ______________________________________ Абе гледам новините ся как отразяват събитията и се чудя, мойте кубинки като са трета ръка (с една дума нови), мога ли да си ги продам за 90 кинта? XD Малко на тея протести се драматизира, ама с право, то бива ем пари да не взимаш, ем условията за работа да не са ти много добри. Не знам на къде сме се засилили, ама сме се засилили яко и с гъзът напред, явно на управляващите така им харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Споко, Гоцко ще ти покаже "социалния" край на тояжката скоро - сега само физкултурния виждаме, на Цеко. ____________________________ Дам, честито на имениците - че даже днес имаме едно 1бр Мишенце за отбелязване. Живи и здрави и дано името ви носи само щастие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Архангелов ден е! Честит Имен ден на всички именници, да сте живи и здрави ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Добро утро буааааа Честито на именниците. Живи и здрави дето се вика другото да си го купят. Офф пак се почва седмицата, ей. А петък къде е малее .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Добро утро! Честито и от мен на именниците! Денят започва с http://www.youtube.com/watch?v=NZBZgyLn1Ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Честит Имен Ден на всички Ангеловци (а.к.а. w00x), Ангелини, Райчовци, Михаиловци и т.н. Весело изкарване! Живи и здрави! Eй, Пeшо, хубава песен! Стига с тия Dimmu Borgir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Честит Имен Ден на всички Ангеловци (а.к.а. w00x),... Тоя защо не е занулен още...май е време... Ангеле, да ти е честито името и да празнуваш довечера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ще стане това. Понякога и на мен ми се иска.Даже напоследък доста често.Та отивай, хич недей да бройш.Събирай раницата и да те няма. Хайде честито на именниците.Да си живи и здрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Тоя защо не е занулен още...май е време... Беше, ама нещо стана - оплакаха ли се какво и с на дедо им бяха върнати статутите на топ спамъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Честит рожден ден на Пешо с малко закъснение. Извън обичайните пожелания имам две по-специфични: 1. Да престане да се пребива с колелото, защото трето рамо няма. 2. Да си намери съответна велосипедистка със съответно предназначение. ----------------------------- Честит имен ден на г-н Овчаров, като специфичното пожелание за него е да получи специално внимание от Теди тази вечер ---------------------------- Насе, да вземем да те навестим по някое време? Една ракиена инвазия така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Честито на Вуксчо и от мен ----------------------------- Честит имен ден на г-н Овчаров, като специфичното пожелание за него е да получи специално внимание от Теди тази вечер ---------------------------- Ще получи..., ама ако си го заслужи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Извън обичайните пожелания имам две по-специфични: 1. Да престане да се пребива с колелото, защото трето рамо няма. 2. Да си намери съответна велосипедистка със съответно предназначение. Благодаря! 1. С колелото не съм падал от пролетта. А не съм го карал от Септември... Другояче си намерих да се контузя и беше ламерско. 2. Едно време мечтаех за байкърка. После осъзнах, че велопреходите са свързани със спокойствие, бягане от ежедневието и почивка. Та нещо се разколебах за байкърките Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 ЧРД и от мен на Пешо, жив и здрав и малко повече късмет с колелото (то акъла не вярвам да му дойде но късмет ако пада да пада на меко) Честит имен ден и на Ангел на патерица, сега видях темата... ---------------- А на МТЕЛ и 3г-то им да им го @#$*%$**@#^@*$#@% и т.н. Вчера 8 пъти се опитах да отворя форума от телефона - нищо. И с 3г и без 3г не се отваряше почти нищо. Освен гугъл ама може да е кеширана началната страница, търсенето така и не сработи и то... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 А на МТЕЛ и 3г-то им да им го @#$*%$**@#^@*$#@% и т.н. Вчера 8 пъти се опитах да отворя форума от телефона - нищо. И с 3г и без 3г не се отваряше почти нищо. Освен гугъл ама може да е кеширана началната страница, търсенето така и не сработи и то... Ти пък недей им плащай, изчакай да те изключат... Мен вече втори месец не са ме спрели, нека им е гадно и на тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ти пък недей им плащай, изчакай да те изключат... Мен вече втори месец не са ме спрели, нека им е гадно и на тях През фирмен договор съм. Не сме им плащали което не променя факта че като излезе сметката няма начин да не си платим. Не е там работата. До преди 2 седмици беше ок, сега за нищо не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 А на МТЕЛ и 3г-то им да им го @#$*%$**@#^@*$#@% и т.н. Вчера 8 пъти се опитах да отворя форума от телефона - нищо. И с 3г и без 3г не се отваряше почти нищо. Освен гугъл ама може да е кеширана началната страница, търсенето така и не сработи и то... Нее..., Ники. Просто в Мтел от скоро приеха нова фирмена политика, насочена към борбата с психичните отклонения като мазохизимът да сърфираш през каквото и да било с екран по-малък от 15". Би трябвало да си им благодарен на хората, а не да ги псуваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Минава ми, че Курунира беше зачезнал от доста време и току що го видях с тема в "Продава".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Aйде, честито за именниците и от мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Благодаря ви за пожеланията на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Нее..., Ники. Просто в Мтел от скоро приеха нова фирмена политика, насочена към борбата с психичните отклонения като мазохизимът да сърфираш през каквото и да било с екран по-малък от 15". Би трябвало да си им благодарен на хората, а не да ги псуваш! Всъщност не си прав... ох защо ли се опитвам да обясня на всеки който е в грешка колко бърка. Само помисли - телефона е с разделителна способност много близка до която до скоро беше стандарт за уеб дизайнерите. Отделно приближаването върши добра работа а и това за което го ползвам е да проверя нещо или да намеря някаква информация. Напълно достатъчно че и да драща глупости по форума. Е не е като с голямата клавиатура и мониторо-телевизора ми но пак става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Добро Ви утро Как така станах толкова рано не е ясно, но е факт. Време е за класическо разсънване с Рамщайн !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.