__smirnoff__ Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 узи на всички ни минават такива мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 ^^ на мен не само ми минават,ами даже и болна фащам гората Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 am I zombi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Nope, just a pretty little FAG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 I'm just a pretty boy, whatever you call it ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Изпитвам силната нужда да знам, че лицето на снимката от аватара на Психаря не е самия Психар... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Сори, че аз ще ти поднеса кофата с лоши новини, ама какво да се прави, някой трябва да свърши мръсната работа Да, това е баш Психаря. При това в типична за него светлина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Изпитвам силната нужда да знам, че лицето на снимката от аватара на Психаря не е самия Психар... :ph34r: Убедих ли те? :) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Падаш си по магарешки дупенца Със сърчица по тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 И най - вече по твойто дупе. Дори няма нужда от сърчице.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 най-якото дупе в този и всички други форуми е мойто!!! тъкмо се събудих от една доста продължителна обедна-следобедна дрямка и съм като в сън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 най-якото дупе в този и всички други форуми е мойто!!!тъкмо се събудих от една доста продължителна обедна-следобедна дрямка и съм като в сън. дай да те тествам Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 педерастче си беше, педерастче си остана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 педерастче си беше, педерастче си остана. надушвам че сме от 1 порода...иначе ми минава през акъла как се сгомняса времето..и как май ще пропуснем събиране тип : под асмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 УНСС ми разкатаха фамилията. в четвъртъка излиза класиране. според него аз си влизам като пич и съм супер щастлив. обаче същата вечер сайта е даун плюс форума. и така до преди няколко минути. имало грешка, класирането от четвъртъка било непълно, работен вариент. преди минутки за втори път съм класиран същата специалност със същия бал, няма никва промяна. закво им беше да се гаврят с 15000 човека, които в тия два дни са полудели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 ...Ех тва време уе що така значи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 На интенсе не й ли писна да се гаври с мен? ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 не се ли получават нещата? ванка, ако има проблем, знаеш, че филип е каратистче, а и аз покрай него, може да я изненадаме някоя вечер, когато се прибира Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 я, времето се пооправи - хубав вятър, облачно и хладно, ммм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Дъъъъъж и вятъъъъър :ph34r: edit: дъжд >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Много е хубаво времето само за разходка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 какво стана с Христууу? да не е banned? някой има ли инфо? липсва ми това момче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 много яко време е навънка!!! кеф.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Мисля си, че ако бъдещата си кола я човъркам така както сега си човъркам компютъра, сигурно ще успявам да се кача в нея макс веднъж месечно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 мисля си как е възможно да имаме 2 хранителни магазина и хладилника ни вечно да е празен , мисля си също колко щеше да е хубаво ако не ме мързеше да отида да си купя нещо да ям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.