Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Най-накрая и Микромеките да извадят някаква авангардна иновация, макар и само в света на игровите конзоли. Става въпрос за Kinect - новата технология за управление на Xbox 360. Устройството използва оптични и аудио сензори, които следят движенията на тялото на играча и звуците, които издава и ги проектират върху виртуалната реалност на играта. Вчера във фирмата имаше официално представяне на технологията, която наистина е впечатляваща. На практика това отваря възможности за почти реалистично участие, особено в спортните игри. Усторйството се продава за $150 и вече се чудя дали да не взема някой от бъндълите с конзолата. Кофтито е, че трябва да взимаш и игри, които са правени специално за Kinect. :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Изглежда доста впечатляващо, но май Wii ще е по-добре, защото има по-малко движение. Все пак след 1 час игра ще имам мускулна треска на цялото тяло.

А видях, че и Sony правят нещо подобно, но само съм го виждал. Не знам как действа. Най-вероятно не толкова добре, колкото това.

Изглежда доста впечатляващо, но май Wii ще е по-добре, защото има по-малко движение. Все пак след 1 час игра ще имам мускулна треска на цялото тяло.

А видях, че и Sony правят нещо подобно, но само съм го виждал. Не знам как действа. Най-вероятно не толкова добре, колкото това.

Е веднъж ще имаш втори път ще имаш и на третия ще направиш плочки :) Пък и сега се чудят как да накарат тъпите американчета да се раздвижат малко :)

Предимството на Kinect е, че пресъздава далеч по-сложни и цялостни движения на човешкото тяло, както и аудио, докато контролерите на Wii и Sony са все още далеч от тези възможности.

Лага не става ли дразнещ по някое време? Не си представям да се опитвам да завия на някоя игра и да трябва да си преценявам завоя 2-3 секунди преди това, заради лаг.

Нямам идея. За 5-те минути, в които играх на различни игри, не забелязах лаг. Сигурно има проблеми в разни ситуации, но все пак фън-а е далеч по-голям, каквито и кусури да има.

Лага не става ли дразнещ по някое време? Не си представям да се опитвам да завия на някоя игра и да трябва да си преценявам завоя 2-3 секунди преди това, заради лаг.

Това :

и това:

в совия съм до студенски град непознавам града

в пловдив сам до каршиака но не е проблем и другаде да е сре6тата ни .

пътувам с WV golf 2 не е най-комфортната кола кояро съществува но определено е по добре от влака и рейса

Дали е писано от един и същи човек ?

Лека нощ, народе! Пак се уморих от чистене... А утре рано ще се става. Дано не си изключа алармата и да бича до 10 ч., че лошо :zzz

ДОбро утрооо :) Всички жени дето си обръщат джуките навънка нарочно, да се радват само на анален секс до края на живота си. Ебахти съществата тъпи, честно.

За кинект, четох, че има доста странни изисквания - да си дрехи различни от цвета на стаята, да си на разстояние еди колко си метра и т.н, който, ако са вярни( не съм го виждал)може и да има проблеми с този продукт.

ДОбро утрооо xmas.gif Всички жени дето си обръщат джуките навънка нарочно, да се радват само на анален секс до края на живота си. Ебахти съществата тъпи, честно.

+1 !!!

------------------------------

Наско, кажи какво ще стане след 9 дни и не ни мъчи тука laughing.gif

Лека нощ, народе! Пак се уморих от чистене... А утре рано ще се става. Дано не си изключа алармата и да бича до 10 ч., че лошо :zzz

Кажи на Жоро да си върши по-съвестно работата! Щото днеска шъташ по среднощ, утре ще започнеш да шъташ по среднощ, дъвчейки дъвка..., а в други ден може и пъпки-недо**ки да те избият...

аз сам разбира4 штего гледам и штеви кажа далие :yes: :hmmm: добар - тва е коментар към филма "Американеца"

Ама не ми бачкат ония тагове ли са магове ли са...а грам не ми се пише или пък трие еди какво си - та така :D

Според мен това е чужденец, който в момента учи БГ език...не е нормално

аз сам разбира4 штего гледам и штеви кажа далие :yes: :hmmm: добар - тва е коментар към филма "Американеца"

Ама не ми бачкат ония тагове ли са магове ли са...а грам не ми се пише или пък трие еди какво си - та така :D

Според мен това е чужденец, който в момента учи БГ език...не е нормално

Той е "разбира4" - граматика, правопис не го интересуват - той е над тия неща :lol:

Той е "разбира4" - граматика, правопис не го интересуват - той е над тия неща :lol:

Като прочетох последните 4, 5 думи и щях да се задавя с питието... :D :D :D :D :D

Кажи на Жоро да си върши по-съвестно работата! Щото днеска шъташ по среднощ, утре ще започнеш да шъташ по среднощ, дъвчейки дъвка..., а в други ден може и пъпки-недо**ки да те избият...

Адаш, че ако си забелязал мненията ми, аз почти винаги (от няколко месеца насам) чистя само късно вечер. Около полунощ. Така пренасочвам енергията си от това да залавям хора, да ги хапя по врата и да им пия кръвта...

Жоро не знам какво има общо с моето чистене, ама ние не живеем заедно, така че както и да си върши работата, аз си чистя, когато съм сама. Освен когато чистя у тях.

Някак чистенето го върша с по-голямо неудоволствие, но подреждането... Много обичам. Всичко ми е като в аптека. И не, това не е хвалене, защото умряла циганката, а факт. Който ме познава, ще потвърди.

Ти сега ще ме прокълнеш и верно ще ми се появят пъпки, ей, мръсна уста значи :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...