TRIBALERO Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Kotor 2ката е мн здраво нещо :punk ю тъкмо я врътнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Не се брои, ахаааа ама замалко между капките... колко от вас са казвали, че са го правили след като са преспали с... тези две здрави длани? Дет се вика, като ти е изтръпнала ръката, то не се усеща твоя ли е, чужда ли е! :laugh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Не се брои, ахаааа ама замалко между капките... колко от вас са казвали, че са го правили след като са преспали с... тези две здрави длани? Дет се вика, като ти е изтръпнала ръката, то не се усеща твоя ли е, чужда ли е! :laugh: Пич харабия, плашиш ме направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Напълно ненормално е тва момче. И не, аз не бих казал, че съм правил секс ако съм мастурбирал цяла нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Няма да е лошо да се спъна в торба с 4 хил лева в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Внимавай какво си пожелаваш! Да не те спъне някоя четириколесна торба, струваща не повече от 4 бона Че аз си пожелах да грипясам, та да изкарам малко болнични и на следващия ден си уредих две семици болничен плюс (минимум) два месеца въздържане от спортни активности Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Напълно ненормално е тва момче. И не, аз не бих казал, че съм правил секс ако съм мастурбирал цяла нощ. Е, то като ти излезнат мазоли е късно да лъжеш! За закуска малко полицейски хумор! Ако не знаете нито думичка на англ. език, а сте нейде из англо-говорящите точки из географската шир на Европа, как ще намерите в указател "полиция"? Много лесно... като мернете "police" (от чатърски ви е пределно ясно как се чете шльокавица), а именно "po.li.ce", което е равно на "по.ли.це" и от там правите светкавична асоциация "по лице" и се сещате, че т'ва трябва да е "полиция"! Елементарно! И едно сутрешно парче, само парче! http://www.youtube.com/watch?v=-5MnWMJOEKQ А, това е поздрав! http://www.youtube.com/watch?v=Uf7_zpsX6p4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Няма да е лошо да се спъна в торба с 4 хил лева в нея. Само 4 ли ве мен...Аз искам като ония кантонер...и да ги слагам в буркани като зимнина... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Офф поне тая по химия е болна.Защо толкова ме мързи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Само 4 ли ве мен...Аз искам като ония кантонер...и да ги слагам в буркани като зимнина... :D Не, бе. Серизоно. Трябват ми точно 4 хилки безвъзмездно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Чи за ко? Така ли го закъса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Напълно ненормално е тва момче. И не, аз не бих казал, че съм правил секс ако съм мастурбирал цяла нощ. А какво казваш ти в такава ситуация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Боже, Боже.Просто no comment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Шъ си посегна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 И не, аз не бих казал, че съм правил секс ако съм мастурбирал цяла нощ. Естествено, че не би казал подобно нещо...,по-скоро би се изразил с нещо като - Цяла нощ се себеуважавах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Това как ми трябва да го сложа на жената на телефона като рингтон като звъня аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 А какво казваш ти в такава ситуация? Естествено, че не би казал подобно нещо...,по-скоро би се изразил с нещо като - Цяла нощ се себеуважавах... Извъртях го, че да няма такива коментари, но явно съм оставил дупчица за хиени като вас в крайна сметка. ----------------------- Днес ми се обадиха от фирмата с трудния лог. Казаха ми, че имам много добри резултати и ми предложиха работата. От 15-ти започвам. @KILLERINCHO: нали се чудеше какво търсят. Мен са търсели явно.. Шегата на страна, но явно държат повече на английският и основните компютърни умения и знания, отколкото на това да дешифрираш ония проклет лог от-до. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 ----------------------- Днес ми се обадиха от фирмата с трудния лог. Казаха ми, че имам много добри резултати и ми предложиха работата. От 15-ти започвам. @KILLERINCHO: нали се чудеше какво търсят. Мен са търсели явно.. Шегата на страна, но явно държат повече на английският и основните компютърни умения и знания, отколкото на това да дешифрираш ония проклет лог от-до. Честито Радвам се че са чакали тебе, а не мене. Сегашната си работа не я заменям за нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Това как ми трябва да го сложа на жената на телефона като рингтон като звъня аз! Тва колко време го търся.... И аз го искам на рингтон Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Честито Радвам се че са чакали тебе, а не мене. Сегашната си работа не я заменям за нищо Понякога съдбата се завърта по странни начини, за да се отзовем там, където искаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ангеле, в такъв случай ти желая да си попаднал там, където искаш! И този път - по-умната в изпитателния срок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ангеле, в такъв случай ти желая да си попаднал там, където искаш! И този път - по-умната в изпитателния срок Дам, по-умната ще го карам, защото най-малкото мястото не е депресиращо като предното. И не, не съм там където искам още Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Продадох си моторчето... Еееех, сърцето ме болеше да се разделя с него/и на татко не му беше леко/, но няма как... Време е да започна да се държа, като възрастен човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 някой май ще спира цигарите и алкохола (ако въобще ги е почвал) за известно време...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.