Psihara^^ Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Не виждаш ли, че е от кромид новините бе, Чефо?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 http://vbox7.com/play:fc82ee1a - e twa istina li e?АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАThe Onion за пореден път изкъртиха фаянса в градската баня Гледай Onion Movie и ще разбереш :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Не виждаш ли, че е от кромид новините бе, Чефо?! Мба....викам си, че може да има бохави хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Мина ми през ума и това но реших че би било прекалено гейско като че ли... Прическа тип негърска обаче в стил "scarry movie" също би била потресающа. Добрата грижа за храсталака, никога не може да бъде наречена "гейско нещо!" В този ред на мисли защо космите там растат до един момент и после нищо. Все едно има нещо което ги подстригва... Не е вярно, Ники! Растат непрекъснато, ама от много почесване и откровенно дръгнене..., те така се получава - разни хора остават с погрешното впечатление, че - Все едно има нещо, дето ги подстригва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Брях, Raptor яко се е развилнял из секцията строителство. Наздраве на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Аз пък чета спора в темата за тракера и недоумявам каква е далаверата да качваш торенти. Аз само свалям ако ми хареса нещо и после го оставям да се сийдва... само че като няма HD филми в този тракер главно от замундата ги свалям... И все пак какво толкова важно би могъл да намери някой в това дали е такъв или онакъв потребител че подобни емоции да се развихрят... ПС: Мухаха скъсах се да драща по форума а виден е писал повече от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Бухахахаах, верно тая тема станала мноого интересна.И честно казано, и аз не проумявам "далаверата" кв'а е с торентите.....Тоя човек верно май не е в час с главата.Или по-точно е пълно чао с главата. П.П.Приятна събота и неделя на всички.Аз утре рано-рано изчезвам в посока Родопите.На баирче малко, че не съм мърдал никъде от доста време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 ПС: Мухаха скъсах се да драща по форума а виден е писал повече от мен С тая разлика, че аз оформям раздел, а вие цял ден говорите глупости за козината по мъдете си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 С тая разлика, че аз оформям раздел, а вие цял ден говорите глупости за козината по мъдете си... То май като гледам ще трябва и за тази специфична дейност да се отвори специален раздел. Явно интересът е доста голям и не е ограничен само до мъжката аудитория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Що ме занулихте бе Тва ли заслужавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 То така става като го превъртиш форума. Я кажи на теб какъв айтъм ти дропна? На мен едно сапунче да си драпам ***** докат' се къпя ми пусна, а тъкмо се бях натъжил, че магазинчето, в което го продаваха са го затворили и повече няма да има откъде да си намеря такова сапунче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Що ме занулихте бе Тва ли заслужавам Сори, обаче тва е спамърската награда. Ти се радвай, че нямаше специални допълнителни бонуси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Що бе, нали трябва да му дропне нещо форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 След Вака-Вака, новият сутрешен тероризъм за събуждане... > LOCA-LOCA http://www.youtube.com/watch?v=XAhTt60W7qo&feature=branded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Не важиш http://www.youtube.com/watch?v=b8r8uO0zwkc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Хехее...ако ми занулят мойте 35 200 поста, ще взривя сървъра :D . Тва са цели 3 години спам А иначе май поспах повече от 7 часа за първи път от.....може би година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Като е студено и се спи нормално. Как да се наспиш като е 25 градуса нощно време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Що ме занулихте бе Тва ли заслужавам Хаха, няма да кажа кой го е направил, но не съм аз Joker - скоро си го видял на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Той ги подкара по Домова книга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Сега какво, мой ред ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Като е студено и се спи нормално. Как да се наспиш като е 25 градуса нощно време? И това...ама май е и друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Две неща не ми дават да заспя по принцип - стар ревматизъм и млада жена. За всичко останало ми е все тая, ако се налага мога и прав да заспя Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Хаха, няма да кажа кой го е направил, но не съм аз Joker - скоро си го видял на живо А аз не успях... Но пък много се кефя как се получи бъзика с "превъртането" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 То така става като го превъртиш форума. Я кажи на теб какъв айтъм ти дропна? На мен едно сапунче да си драпам ***** докат' се къпя ми пусна, а тъкмо се бях натъжил, че магазинчето, в което го продаваха са го затворили и повече няма да има откъде да си намеря такова сапунче Пусна ми едно празно листче. Егати тъпотията... Сори, обаче тва е спамърската награда. Ти се радвай, че нямаше специални допълнителни бонуси. Е каква спамърска награда. 3 поста на ден. А специалните бонуси се получават с причина. Хаха, няма да кажа кой го е направил, но не съм аз Joker - скоро си го видял на живо Аз знам кой е. А толкова хубаво си говорехме в края на форумната среща. Не знаеш кой може да ти забие нож в гърба в днешно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Минава ми през главата да утрепя комшията- Наско. Някви съвети Ако е тоя Наско, за който аз си мисля - пробвай с междуконтинентални ракети от безопасно разстояние. Примерно - друга планета Щото той е учил Чък Норис Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.