Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мина ми през ума и това но реших че би било прекалено гейско като че ли... Прическа тип негърска обаче в стил "scarry movie" също би била потресающа.

Добрата грижа за храсталака, никога не може да бъде наречена "гейско нещо!"

В този ред на мисли защо космите там растат до един момент и после нищо. Все едно има нещо което ги подстригва...

Не е вярно, Ники! Растат непрекъснато, ама от много почесване и откровенно дръгнене..., те така се получава - разни хора остават с погрешното впечатление, че - Все едно има нещо, дето ги подстригва... ;)

Аз пък чета спора в темата за тракера и недоумявам каква е далаверата да качваш торенти. Аз само свалям ако ми хареса нещо и после го оставям да се сийдва... само че като няма HD филми в този тракер главно от замундата ги свалям... И все пак какво толкова важно би могъл да намери някой в това дали е такъв или онакъв потребител че подобни емоции да се развихрят...

ПС: Мухаха скъсах се да драща по форума а виден е писал повече от мен :P

Бухахахаах, верно тая тема станала мноого интересна.И честно казано, и аз не проумявам "далаверата" кв'а е с торентите.....Тоя човек верно май не е в час с главата.Или по-точно е пълно чао с главата. :bgrin:

П.П.Приятна събота и неделя на всички.Аз утре рано-рано изчезвам в посока Родопите.На баирче малко, че не съм мърдал никъде от доста време.

ПС: Мухаха скъсах се да драща по форума а виден е писал повече от мен tongue.gif

С тая разлика, че аз оформям раздел, а вие цял ден говорите глупости за козината по мъдете си... laughing.gif

С тая разлика, че аз оформям раздел, а вие цял ден говорите глупости за козината по мъдете си... laughing.gif

То май като гледам ще трябва и за тази специфична дейност да се отвори специален раздел. Явно интересът е доста голям и не е ограничен само до мъжката аудитория. :lol:

То така става като го превъртиш форума. Я кажи на теб какъв айтъм ти дропна? На мен едно сапунче да си драпам ***** докат' се къпя ми пусна, а тъкмо се бях натъжил, че магазинчето, в което го продаваха са го затворили и повече няма да има откъде да си намеря такова сапунче :)

Що ме занулихте бе :( Тва ли заслужавам :cry  

Сори, обаче тва е спамърската награда. Ти се радвай, че нямаше специални допълнителни бонуси. :lol:

Хехее...ако ми занулят мойте 35 200 поста, ще взривя сървъра :D :D :D. Тва са цели 3 години спам :D

А иначе май поспах повече от 7 часа за първи път от.....може би година :)

Що ме занулихте бе :( Тва ли заслужавам :cry

Хаха, няма да кажа кой го е направил, но не съм аз :laughing: Joker - скоро си го видял на живо :D

Две неща не ми дават да заспя по принцип - стар ревматизъм и млада жена. За всичко останало ми е все тая, ако се налага мога и прав да заспя ;)

Хаха, няма да кажа кой го е направил, но не съм аз :laughing: Joker - скоро си го видял на живо :D

А аз не успях... Но пък много се кефя как се получи бъзика с "превъртането" :lol:

То така става като го превъртиш форума. Я кажи на теб какъв айтъм ти дропна? На мен едно сапунче да си драпам ***** докат' се къпя ми пусна, а тъкмо се бях натъжил, че магазинчето, в което го продаваха са го затворили и повече няма да има откъде да си намеря такова сапунче :)

Пусна ми едно празно листче. Егати тъпотията...

Сори, обаче тва е спамърската награда. Ти се радвай, че нямаше специални допълнителни бонуси. :lol:

Е каква спамърска награда. 3 поста на ден. А специалните бонуси се получават с причина. :P

Аз знам кой е. А толкова хубаво си говорехме в края на форумната среща. Не знаеш кой може да ти забие нож в гърба в днешно време...

Минава ми през главата да утрепя комшията- Наско. Някви съвети :laughing:
Ако е тоя Наско, за който аз си мисля - пробвай с междуконтинентални ракети от безопасно разстояние. Примерно - друга планета :lol: Щото той е учил Чък Норис :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...