Antares Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 розетския камък за женския жаргон.След този непоносим изблик на сексистки лъжи - очаквам праведната защитничка на онеправданите жени, закрилчничката на всички феминиски и фемивисоки да скочи в праведен кръстоносен поход срещу безчестието на всички мъже-свине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Добро утро! :Д МетаболизъмЪТ ми нещо се е забавил, за последните 48 часа 21 съм прекарал в сън :Д. По повод картинката на Mobo. Разликата между богатия и бедния дебелак е, че бедният е "прасе", а богатият е "мечо" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 ... на всички мъже-свине. To други няма.... Грух... я да се почеша леко по гърба... грух... и по топките... грух грух Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 http://sports.break.com/people-are-awesome Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Аз пак искам някои мен да ме почеше по топките най-добре ще е някоЯ ...ама ти си знаеш в тоя ред на мисли и аз се нареждам на опашката за чесането Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Уф, пуши ми главата, ще се заровя за два дни под земята, преди да съм вампирясал съвсем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 най-добре ще е някоЯ ...ама ти си знаеш в тоя ред на мисли и аз се нареждам на опашката за чесането Кат' си нямате правилното сапунче така става... аз предпочитам други работи да ми правят на топките, чесането и сам мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Не започвайте пак бре, келеши! Прибрах си най-после апарата и скоро ще гледам да възстановя оня голям пост, който загубих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Стига бе, чешането на каламбаци е една много благодатна тема...Особено след като си се подбръснал и са започнали да набождат леко. И се закачат тук и там и предизвикват адския сърбеж. Е нема такъв кеф като тва да одиш като баба Вуна и да са драпаш настрЪвено през джоба на гащето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DI66gtR-g8w - мръсницеееееееееееееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 5-ти ден глад... Нямам търпение утре да заръфам нещо. Дано не съм забравил как става (ххехеххе ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 ... аз предпочитам други работи да ми правят на топките, чесането и сам мога ...полиране с телена четка и ъглошлайф ?? ...Особено след като си се подбръснал и са започнали да набождат леко. И се закачат тук и там и предизвикват адския сърбеж. Пепел ти на езикът! Мъдете трябва да са космати..., с буйна брада като на дядо Благоев! Така и чесането доставя по-голямо удоволствие..., а да не говорим какво райско изживяване е да ги накиснеш в бистро поточе след горещ летен ден... ---------------------------------------------------------------------- Днес съм на тая вълна: http://www.youtube.com/watch?v=SwIaHYgCpr0&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 gal4e, защо е това негативно отношение? Нимой ме настъпва по мазола, като съм крива, а на мен винаги ми личи, не се захващай да ми говориш глупости След този непоносим изблик на сексистки лъжи - очаквам праведната защитничка на онеправданите жени, закрилчничката на всички феминиски и фемивисоки да скочи в праведен кръстоносен поход срещу безчестието на всички мъже-свине. Пешо, ти пък за коя говориш :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 ...полиране с телена четка и ъглошлайф ?? Aaaa да, именно за това съм си мечтал цял живот! Мъдете трябва да са космати..., с буйна брада като на дядо Благоев! Така и чесането доставя по-голямо удоволствие..., а да не говорим какво райско изживяване е да ги накиснеш в бистро поточе след горещ летен ден... Седя си и си мисля... ако са ЧАК толкова дълги космите там, дали ще е нужно да се решат с гребенче... и също така дали ще се подават от по-къси боксерки и каква ли би била гледката Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Оф, на мен ми направиха веднъж забележка, че казах кога съм в едно специално женско положение, ама вие сте за бой, бе момчета. Мине се не мине, на ротационен принцип се въртят темите за чесане, ресане, подмиване, цункане, гушкане и бръснене на шарпея (цитирам DON_CHEFO). Някак си не държим да знаем на кой колко са му дълги, има ли, черни ли са, космите по таковата П.С. : Утре (днес) такова чистене съм замислила, че дано нещо не се обърка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 .... и бръснене на шарпея (цитирам DON_CHEFO). АХАХАХАХАХАХХАХАХААХАХАХХААХХААХАХХААХХАХАХААХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Седя си и си мисля... ако са ЧАК толкова дълги космите там, дали ще е нужно да се решат с гребенче... и също така дали ще се подават от по-къси боксерки и каква ли би била гледката Бих казал, че ще се подават дори от крачолите на стандартни бермуди..., а гледката би била потресающа... особено ако се сплитат на плитчици (като мустаците на аверчето на Астерикс) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 П.С. : Утре (днес) такова чистене съм замислила, че дано нещо не се обърка... Внимавай че чистенето на шарпея е деликатна работа!!! (нали за това говорим или ти нормално чистене имаше предвид?) Бих казал, че ще се подават дори от крачолите на стандартни бермуди..., а гледката би била потресающа... особено ако се сплитат на плитчици (като мустаците на аверчето на Астерикс) Мина ми през ума и това но реших че би било прекалено гейско като че ли... Прическа тип негърска обаче в стил "scarry movie" също би била потресающа. В този ред на мисли защо космите там растат до един момент и после нищо. Все едно има нещо което ги подстригва... ПС: Ш'мъ извиня'яте мъ' съм на 2рия коняк и май бачкането взе да ми идва в повече та изпростях леко... ПС2: Ето един реален speedtest без касперски на едно аверче в Щатите... обърнете внимание на ISP-то (не е админ, просто стандартно в офиса им през работно време - демек натоварено даже) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Добро утро. Принципно съм против обезлесяването на смока с дисагите, ама понякога се налага... http://www.youtube.com/watch?v=UGtKGX8B9hU&feature=featured Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Нормално чистене, Ники. След малко го захващам. Ей, не е лошо да ставаш за малко от тоя ПС, че от многото стоене, за шарпея мислиш само Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Оф, на мен ми направиха веднъж забележка, че казах кога съм в едно специално женско положение, ама вие сте за бой, бе момчета. Мине се не мине, на ротационен принцип се въртят темите за чесане, ресане, подмиване, цункане, гушкане и бръснене на шарпея (цитирам DON_CHEFO). Някак си не държим да знаем на кой колко са му дълги, има ли, черни ли са, космите по таковата П.С. : Утре (днес) такова чистене съм замислила, че дано нещо не се обърка... ТАЛАНТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Eclipse е бахти античовешката програма, заклевам се. На смока дисагите Godlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Нормално чистене, Ники. След малко го захващам. Ей, не е лошо да ставаш за малко от тоя ПС, че от многото стоене, за шарпея мислиш само Не бе Галя, запитах понеже се майтапехме на темата и ти се включи с чистенето без да уточниш и така... трябва ли да обяснявам на всеки пост дали се бъзикам, кое защо го казвам и т.н.? Мога щото ама постовете ми пак ще станат километър и половина и ще вземат разни да мрънкат че такива романи нямат изчитане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 http://vbox7.com/play:fc82ee1a - e twa istina li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 http://vbox7.com/play:fc82ee1a - e twa istina li e? Това малко педалче не заслужава никакво внимание... Дори Токио Хотел не ме дразнеха толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.