Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

розетския камък за женския жаргон.
След този непоносим изблик на сексистки лъжи - очаквам праведната защитничка на онеправданите жени, закрилчничката на всички феминиски и фемивисоки да скочи в праведен кръстоносен поход срещу безчестието на всички мъже-свине.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Добро утро! :Д МетаболизъмЪТ ми нещо се е забавил, за последните 48 часа 21 съм прекарал в сън :Д.

По повод картинката на Mobo. Разликата между богатия и бедния дебелак е, че бедният е "прасе", а богатият е "мечо" :D.

Аз пак искам някои мен да ме почеше по топките :beer:

най-добре ще е някоЯ ...ама ти си знаеш :D

в тоя ред на мисли и аз се нареждам на опашката за чесането :D

Уф, пуши ми главата, ще се заровя за два дни под земята, преди да съм вампирясал съвсем...

най-добре ще е някоЯ ...ама ти си знаеш :D

в тоя ред на мисли и аз се нареждам на опашката за чесането :D

Кат' си нямате правилното сапунче така става... аз предпочитам други работи да ми правят на топките, чесането и сам мога :lol:

Не започвайте пак бре, келеши! tounge.gif

Прибрах си най-после апарата и скоро ще гледам да възстановя оня голям пост, който загубих laughing.gif

Стига бе, чешането на каламбаци е една много благодатна тема...Особено след като си се подбръснал и са започнали да набождат леко. И се закачат тук и там и предизвикват адския сърбеж. Е нема такъв кеф като тва да одиш като баба Вуна и да са драпаш настрЪвено през джоба на гащето.

... аз предпочитам други работи да ми правят на топките, чесането и сам мога :lol:

...полиране с телена четка и ъглошлайф ??

...Особено след като си се подбръснал и са започнали да набождат леко. И се закачат тук и там и предизвикват адския сърбеж.

Пепел ти на езикът!

Мъдете трябва да са космати..., с буйна брада като на дядо Благоев! Така и чесането доставя по-голямо удоволствие..., а да не говорим какво райско изживяване е да ги накиснеш в бистро поточе след горещ летен ден...

----------------------------------------------------------------------

Днес съм на тая вълна:

http://www.youtube.com/watch?v=SwIaHYgCpr0&feature=related

gal4e, защо е това негативно отношение? :cry

Нимой ме настъпва по мазола, като съм крива, а на мен винаги ми личи, не се захващай да ми говориш глупости :)

След този непоносим изблик на сексистки лъжи - очаквам праведната защитничка на онеправданите жени, закрилчничката на всички феминиски и фемивисоки да скочи в праведен кръстоносен поход срещу безчестието на всички мъже-свине.

Пешо, ти пък за коя говориш :) :lol: :lol: :lol:

...полиране с телена четка и ъглошлайф ??

Aaaa да, именно за това съм си мечтал цял живот!

Мъдете трябва да са космати..., с буйна брада като на дядо Благоев! Така и чесането доставя по-голямо удоволствие..., а да не говорим какво райско изживяване е да ги накиснеш в бистро поточе след горещ летен ден...

Седя си и си мисля... ако са ЧАК толкова дълги космите там, дали ще е нужно да се решат с гребенче... и също така дали ще се подават от по-къси боксерки и каква ли би била гледката :lol:

Оф, на мен ми направиха веднъж забележка, че казах кога съм в едно специално женско положение, ама вие сте за бой, бе момчета. Мине се не мине, на ротационен принцип се въртят темите за чесане, ресане, подмиване, цункане, гушкане и бръснене на шарпея (цитирам DON_CHEFO). Някак си не държим да знаем на кой колко са му дълги, има ли, черни ли са, космите по таковата :tongue

П.С. : Утре (днес) такова чистене съм замислила, че дано нещо не се обърка...

Седя си и си мисля... ако са ЧАК толкова дълги космите там, дали ще е нужно да се решат с гребенче... и също така дали ще се подават от по-къси боксерки и каква ли би била гледката :lol:

Бих казал, че ще се подават дори от крачолите на стандартни бермуди..., а гледката би била потресающа... особено ако се сплитат на плитчици (като мустаците на аверчето на Астерикс)

Внимавай че чистенето на шарпея е деликатна работа!!! (нали за това говорим или ти нормално чистене имаше предвид?) :lol:

Бих казал, че ще се подават дори от крачолите на стандартни бермуди..., а гледката би била потресающа... особено ако се сплитат на плитчици (като мустаците на аверчето на Астерикс)

Мина ми през ума и това но реших че би било прекалено гейско като че ли... Прическа тип негърска обаче в стил "scarry movie" също би била потресающа.

В този ред на мисли защо космите там растат до един момент и после нищо. Все едно има нещо което ги подстригва...

ПС: Ш'мъ извиня'яте мъ' съм на 2рия коняк и май бачкането взе да ми идва в повече та изпростях леко...

ПС2: Ето един реален speedtest без касперски на едно аверче в Щатите... обърнете внимание на ISP-то :) (не е админ, просто стандартно в офиса им през работно време - демек натоварено даже)

1008485767.png

Добро утро. Принципно съм против обезлесяването на смока с дисагите, ама понякога се налага...

http://www.youtube.com/watch?v=UGtKGX8B9hU&feature=featured

Нормално чистене, Ники. След малко го захващам.

Ей, не е лошо да ставаш за малко от тоя ПС, че от многото стоене, за шарпея мислиш само :)

Оф, на мен ми направиха веднъж забележка, че казах кога съм в едно специално женско положение, ама вие сте за бой, бе момчета. Мине се не мине, на ротационен принцип се въртят темите за чесане, ресане, подмиване, цункане, гушкане и бръснене на шарпея (цитирам DON_CHEFO). Някак си не държим да знаем на кой колко са му дълги, има ли, черни ли са, космите по таковата :tongue

ТАЛАНТ :)

Eclipse е бахти античовешката програма, заклевам се.

На смока дисагите

Godlike.

Нормално чистене, Ники. След малко го захващам.

Ей, не е лошо да ставаш за малко от тоя ПС, че от многото стоене, за шарпея мислиш само :)

Не бе Галя, запитах понеже се майтапехме на темата и ти се включи с чистенето без да уточниш и така... трябва ли да обяснявам на всеки пост дали се бъзикам, кое защо го казвам и т.н.? Мога щото ама постовете ми пак ще станат километър и половина и ще вземат разни да мрънкат че такива романи нямат изчитане...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...