Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Чат по-продължителен от 40 минути в Скайп трябва да се прекъсва софтуерно за 15 минути почивка. Тия жени с тоя скайп направо ме подлудяват. На живо всички мълчат и като седнат на скайпа гледай какво става... Стават най-отворените.

Ебаси търговците на стомана, честно...

Хъмхъ..., ти да ги видиш онези с краставиците и картофите....

Чат по-продължителен от 40 минути в Скайп трябва да се прекъсва софтуерно за 15 минути почивка. Тия жени с тоя скайп направо ме подлудяват. На живо всички мълчат и като седнат на скайпа гледай какво става... Стават най-отворените.

аЙди сЯ? Тези "неограничени" минути - творение на злото? Разговор под 50 минути да нямаш? И да са все "важни" и "не търпящи отлагане"? А?

И тоА нещастник измислил новия интерфейс на skype 5.0 дано кон да го ощастливи - неколкократно.

На win7 x64 крашва, ако знаеш как кажи да го оправим :) пробвам в режим на съвместимост пак не става - не се вижда какво пишеш.

На win7 x64 крашва, ако знаеш как кажи да го оправим :) пробвам в режим на съвместимост пак не става - не се вижда какво пишеш.

Мда, това вече си е доста специфично. Пробва ли всички весиии до 3.8х ? Например последната http://www.oldapps.com/skype.php?app=4c49e748b7a0b8f7405ddaaae4119a68 Нея я дават за 64 битова виста, така че и на 7 трябва да върви.

Аз съм с 4.2 и си върви много добре :)

И аз преди имах такъв проГлем, докато един приятел не ми предложи да си сложа версия 3.5.0.239 и от тогава е пушка.

Що ъпгрейдвате изобщо? Аз ще си карам с 3.5, докато има поддръжка...

к'вото и да говорим ,версия 3.8.0.115 е най стабилната ,под xp SP3 ...Другия месец ще я пробвам как работи на 7-ца :sayjin

Аз затова използвам miranda. Само се логвам в скайп и целия чат минава през нея. Скайпа седи някъде долу в трайбар-а и не се показва въобще.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...