Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Само не върху плота! Отзад имам матрак, ще се споразумеем за такса на "тек" или на време ползване ;)

Още ме е яд за една филоложка, давай пък ще видим. А дай да видим менеЖерката ;) възможно, но няма нИвъзможни неща, щом Борат е собств. на Цески (и най-добре платения юрист у нас).

Ще го обмислим! Аз шъ ти вода филоложки, а ти на мен адвокатки и всички ще сме щастливи! Agreed? (бих ти водил мениджърки, но си гуугълнах една от колежките... 1000% не си такъв майстор)

Само ще кажа, че от лекциите на Български и история се носи аромат на джибри, а в лекция по Съвр. руска литература аз бях единствения с реални познания (всякакви филологии на обща лецкия), ситуацията е "леш дале" там.

7-22 ;)

неделя няма да се работи до края на месеца (след това, да). Маси не съм сложил, към момента не виждам смисъл при положение, че все по-студено ще става - но имам винаги студена бира и касички :D

Робството свърши преди 200 години бре... освен ако не правиш между 9 и 10 хи'и ойро месечно :D :D :D

Добро утро, гургулички tounge.gif

Днес е Димитровден. Честито на всички именници.beerchug.gif

Тук се чувствам поздравен.Благодаря.

Добро утро.

Честит Имен Ден на всички празнуващи. В случая се сещам за чичо ми, pyroman и magdanoz4o! Живи, здрави, усмихнати, щастливи и много обичани! Весело изкарване :)

Тук вече направо съм си поздравен. :lol: Благодаря Галя.

И от мен честито на празнуващите (по какъвто и да е повод).

И отново се чувствам поздравен.Благодаря.

Добро утро :) Честито на именниците да са живи и здрави и само хубави работи за напред :)

Иии отново се чувствам поздравен.Благодаря.

:lol:

Честито pyroman-e.Да си жив и здрав.

П.П.Честито и на всички останали съфорумни Димитровци...Много Ви здраве на всичките.

Нем, една тъмнокоса дама беше, но така и не й запомних името (нищо, че 2 пъти ходих). Много беше разбрана, но тия ******, с които е длъжна да се разправя - думи нямам.

Кой е водил руската?Янев ли?

Българска литература след І-вата Св. война - доц. Вл. Янев

Руска литература на ХХ век - гл. ас. Георгиева

Руска класическа литература - доц. Нейчев

Ако става въпрос за ПУ :))

Нейчев още ли преподава?confused.gif 9 пъти се явявах при тоя...А за руската се сетих коя е госпожата, писа ми 5 lol.gif. Падна ми се Солженицин, имах егати късмета.

Как нито един човек не се сети да поздрави magdanoz4o за имения му ден?????????????????????????????????????????? Направо съм потресен!!!!!!!!!!!!!!! И съзнателното повтаряне на препинателни знаци е израз на моя потрес!!! :)

Да са живи и здрави имениците...да им е широко около врата и тясно около к**а :D

Присъединявам се към поздрава. Много ми хареса и им го пожелавам и аз от сърце.

Живи и здрави!

Тамън ме подсетихте да честитя на един човек (та за к'во е форума)!

Въпрос: А, човек на име Алекс, кога... на 30 август?

Присъединявам се към поздрава. Много ми хареса и им го пожелавам и аз от сърце.

Ако си записвах всяка простотия....чута или измислена и я продавах по 1 цент....Бил Гейт щеше да ми се поли за пари :D :D :D

Добро утро.

Честит Имен Ден на всички празнуващи. В случая се сещам за чичо ми, pyroman и magdanoz4o! Живи, здрави, усмихнати, щастливи и много обичани! Весело изкарване :)

И Честит 71-ви Рожден Ден на баба ми! Да ми е жива и здрава и тя, много, много години още! Обичам те, бабче!

Как нито един човек не се сети да поздрави magdanoz4o за имения му ден?????????????????????????????????????????? Направо съм потресен!!!!!!!!!!!!!!! И съзнателното повтаряне на препинателни знаци е израз на моя потрес!!! :)

Айде сега ми кажи кога си си запазил час и дата за очния лекар? Че съм болднала и ника му дори... :angry1

Ако си вържат гащите...laughing.gif

Пфу д**ба, не можаха говедата. Идиотски гол две минути преди края на редовното време. Обаче в момента докато пиша това вкараха златния гол в продължението, густоооооооооооооо. Vancouver - Colorado 4:3 :punk

Айде сега ми кажи кога си си запазил час и дата за очния лекар? Че съм болднала и ника му дори... :angry1

Да, готов съм да поема ударите :tongue

Sothbiss, такива като тебе с кутиите съм ги яла :lol:

То се е видяло, че тук се превърна в темата за поздрави, затова те поздравявам с една песен на Ъпсурт.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...