UzITo Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 суша да не е суша за секс Да! Кекс и мензис от мъртви врабчета! earache кво трябва да значи това Минава ми , че утре ще е кофти и дълъг ден ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 мне... просто ми е суша в главата, жегите ми изпиха мозъка. добре, че днес бе по-хладно та да се осъзная и да напиша горния пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 мн си се осъзнал значи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Тошо, обичам те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Йоо.. от кога пуснаха сапунките и по форумите Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Пиле на грил с бира = пълно щастие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Пиле на грил с бира = пълно щастие. Да ама Цацата с бира си е класика , не че пилето не върви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Да мина да те зема или да зема да те мина. . Тва беше - лягам си Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Потеглям с Пунто Пауър из Родопитее Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Потеглям с Пунто Пауър из Родопитее ммм довечера пък аз на морето Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Тошо, обичам те. ееее, колко години съм в тоя форум, сефте нещо положително да ми каже някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Финтилатора на компа нещо бръмчи много и ша изяде един чук скоро, усещам аз. Не ми се ходи да купувам нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Йоо.. от кога пуснаха сапунките и по форумите тук винаги си е имало сапунки Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Съборът е на 5 и 6 август. Това е програмата:ИЛИНДЕНСКИ СЪБОР в с. ГЕЛА и ІV ГАЙДАРСКО НАДСВИРВАНЕ В РОДОПИТЕ ПРОГРАМА Къде точно се състои този събор-предполагам, че е някъде по поляните около Гела. За хотели- аз лично ще спя в Девин при баба ми,но и в Гела има разни семейни къщурки, в Широка лъка, Девин. Може да провериш в google. Всичко останало ми е тъмна Индия. Аз лично ще отида в събота сутринта. Убеден съм, че ще има доста скари, чевермета и прочее- няма да останем гладни. Мислех да спим там на палатка, но вечер си е доста студено и най-вероятно ще се върна пак в Девин. Това знам и отивам ей така, предполагам, че ще е весело , а и надсвирването ще е приятно И аз се оказа, че пътувам по същите места, по същото време. Ще се оглеждам за Пунто и дано си прав за чеверметата Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Нещо много мьетълско го подкарах преди тренировка.. не е на добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 ееее, колко години съм в тоя форум, сефте нещо положително да ми каже някой Това ли ти е първото положително нещо ??? Нещо не е наред. Има доста положителни неща из форума. Минава ми през главата, че е петък и все още не знам какво точно да правя събота и неделя. Знам само че неделя вечерта съм на рожден ден, което означава че другата седмица ще почне в мъгла. Мисля си за едно колелокаране в събота ама не знам дали ще навия едни кавали да ходим заедно да караме. Ако обаче пропадне става лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Оле Кийл и тази седмица ли ще се матирваш в неделята бе, пожали се моля те. От миналата седмица пак ти се губят дни и сега ли искаш да е така? Минава ми през главата, че е топличко навън, а мен ме чака гръцки път, дано да няма жеги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Нема начин. Както нямаше начин и предната неделя Другата седмица мое пък в събота да се матирам, че да си възстановя режима Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Искам Варна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Днес цял ден ми е лошо и не мога да разбера болна ли съм или това е махмурлук?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Днес цял ден ми е лошо и не мога да разбера болна ли съм или това е махмурлук?! и 2 бири ме спасиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 ...Ех моренце защо няма да си при мен това лято...само бачкане пфф Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Бачкане рулз! Червен ром също! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Корупция,корупция,корупция Прости хора,прости хора,прости хора....ах как мразя да ме прецакват И то не само мен. %^*^$$*^%(*^&($^^%#$&%#^*^%(*^&(^*&(%^&*%$$^#$&$^*^ :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Корупция,корупция,корупция Прости хора,прости хора,прости хора....ах как мразя да ме прецакват И то не само мен. %^*^$$*^%(*^&($^^%#$&%#^*^%(*^&(^*&(%^&*%$$^#$&$^*^ :ph34r: Цензура рулз Минава ми че нямам грам лично време и ми писва искам да тегла един майна на сичко и да ида надалеч оттук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.