Mr. Aze Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Ами в главата ми предимно се въртят страшни и на моменти много болни мисли. Но точно в моминта си мисля "М***а му д***а, що живото вечно ме прецаква, повече отколкото тези около мен." Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Аз тактически преминавам в отбора на жените. Ще си сформираме нещо като харем. Аз (естествено) ще съм в ролята на султана и съответно ще командвам ордите от жени които злобно ще разкъсат всяка плячка до която се докопат (превръщайки жертвите в евнуси) и след кървавото пиршество ще се отдават на удоволствия върхъ плюшените червени възглавнички във харема. А колкото до мен.. ами аз ще бъда някъде там :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Колко са хубави почивните дни,когато ги има Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 koga li 6te zavali pak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Минава ми през главата, че асистентката по софтуерни технологоии ще види скоро доста хард технологии Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 От два дни си мисля колко яко щеше да е ся да е 23-ти Декември навсякъде да има много сняг коледно настроение!!!Току-що да са ни пуснали във ваканция!!!Но .. уви .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Чудя се защо мъжете около 30 са най-вървежни ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Минава ми през главата, че вече трябва да се прибирам, защото утре рано съм на упражнения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Минава ми през главата, че farrell си пада по 30-годишни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 минава ми през главата ,че се чувставам съкрушен и то от нещо така далечно от мен съкроши ме тъгата на една девойка най-странното е че причината за тази тага би трябвало да ме радва , но всъщност не е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Според мен, само можеш да се радваш на тази констатация! Виж какво светло бъдеще те очаква!!! <{POST_SNAPBACK}> Да, и то близко Чудя се тия под 30 к'ви сме - пълзежни? <{POST_SNAPBACK}> По-скоро леснозарезни Ако решиш да пробваш - предлагам ти Ахмед Доган <{POST_SNAPBACK}> Много добро предложение. Бих споменал и Евгени Минчев. странно е наистина,не мога да си отговоря на този въпрос <{POST_SNAPBACK}> Не може да нямаш никакво предположение поне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Минава ми през главата,че СинСити ще ни изостави Не те ли е сраааааааам Да ми пишеш,ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Оффф утре не ми се ходи на даскало Мисля да се разболявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 NickelbacK грешиш това са си моите мисли )) ти просто имаш способността да проникваш в главите на хората и да им взимаш идеите х1х1х1х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Мисля си колко бързо отлетяха тези 4 дни! Утре пак в 6:20! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 NickelbacK грешиш това са си моите мисли )) ти просто имаш способността да проникваш в главите на хората и да им взимаш идеите х1х1х1х <{POST_SNAPBACK}> Xexex xexxxxex Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Чудя се защо мъжете около 30 са най-вървежни ??? <{POST_SNAPBACK}> Да ти кажа и аз се чудя как е възможно да са вървежни да еба и дъртите му фролове Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Мисля си колко бързо отлетяха тези 4 дни! <{POST_SNAPBACK}> И аз това си помислих сега......колко бързо минават почивните дни,а работните такива-не Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Да ти кажа и аз се чудя как е възможно да са вървежни да еба и дъртите му фролове <{POST_SNAPBACK}> Ехееее малкият Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Минава ми през главата,че СинСити ще ни изостави Не те ли е сраааааааам Да ми пишеш,ей <{POST_SNAPBACK}> Така ли??? Защо? Къде? С кого? Кога? Майтапя се, разбира се, можеш спокойно да не отговаряш Жалко, ако напускаш форума - ще ни липсваш. И все пак, ако го направиш - където и да отиваш - успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Така ли??? Защо? Къде? С кого? Кога? Майтапя се, разбира се, можеш спокойно да не отговаряш Жалко, ако напускаш форума - ще ни липсваш. И все пак, ако го направиш - където и да отиваш - успех! <{POST_SNAPBACK}> Той сам ще продума Дайте да му спретнем едно парти за изпращане,всички ф-ки,че близките месеци ще се нагледа на мъжаги Ти си пич,няма да се плашиш СинСити Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Така ли??? Защо? Къде? С кого? Кога? Майтапя се, разбира се, можеш спокойно да не отговаряш Жалко, ако напускаш форума - ще ни липсваш. И все пак, ако го направиш - където и да отиваш - успех! <{POST_SNAPBACK}> Той сам ще продума Дайте да му спретнем едно парти за изпращане,всички ф-ки,че близките месеци ще се нагледа на мъжаги Ти си пич,няма да се плашиш СинСити <{POST_SNAPBACK}> Баси, Синсити трябва да ме научиш на тоя номер. От два дена си във форума и изпращалка, а аз две години го наглеждам и от една се бъхта, а никой едно "чао" няма да ми каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 sincity Пази си гърба братле!!!Знаеш за какво иде реч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Минава ми през главата,че СинСити ще ни изостави Не те ли е сраааааааам Да ми пишеш,ей <{POST_SNAPBACK}> Така ли??? Защо? Къде? С кого? Кога? Майтапя се, разбира се, можеш спокойно да не отговаряш Жалко, ако напускаш форума - ще ни липсваш. И все пак, ако го направиш - където и да отиваш - успех! <{POST_SNAPBACK}> Той сам ще продума Дайте да му спретнем едно парти за изпращане,всички ф-ки,че близките месеци ще се нагледа на мъжаги Ти си пич,няма да се плашиш СинСити <{POST_SNAPBACK}> Само ще продумам "благодаря" sincity Пази си гърба братле!!!Знаеш за какво иде реч! <{POST_SNAPBACK}> Ще направя всичко по силите ми, Деянски, уверявам те Aquila, струва ми се, че заслужаваш повече от "чао"! Какво ли ще ми минава през бръснатата глава от утре ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.