Antares Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Добро утро, леко начало на новата седмица и да внимавате с колите. Ако не с вашите - поне с чуждите. И не паркирайте идиотски - вече вместо лепенки минавам с пиронче по предното стъкло.Метода със спрейчето обилно по предното стъкло повече ми хареса. Със надраскана кола караш криво-ляво, като имаш петно на предното стъкло трябва да караш като Джим Кери в Ейс Вентура. Отделно, разредителя, с който трябва да сваляш боята скапва уплътненията. Иначе добро утро. Чудя се с какво да започна деня и май ще е Rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Някой има ли проблеми с отварянето на Замундата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 тва майните са гадни хора, зли хора.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Някой има ли проблеми с отварянето на Замундата Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Някой ще ходи ли на концерта на Scorpions довечера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Някой има ли проблеми с отварянето на ЗамундатаДа, всичките ми колеги Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Минава ми през главата, че много, ама много мразя втора смяна. Губя си целия ден. Докато стана, да се облека, изкъпя, гримирам и т.н. и то станало време да ходя на работа. По-неорганизирана съм като съм втора смяна. За първа ставам и се мобилизирам, дори да не съм спала... УжасТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Аз пък нямам проблеми със Замунда Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 До преди час имаше проблеми. Сега се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Не обичам да слушам новини. Главно защото като чуя какви простотии се случват и ми кипва. Ей одеве обясняват как осъдили на 10 години за умишлено убийство човек който хванал крадец в къщата си и го ранил смъртоносно. Като че ли като хванем крадец трябва да извадим портмонето си да му дадем някой леф че горкия сигурно няма с какво да храни 15те си деца и да го почерпим едно кафе може би. Еб*х тяхната мама - това спокойно може да мине за самозащита отделно че в най-добрия случай можеше да е условно те го осъдили на 10 години строг тъмничен затвор, затова че пипнал крадците в къщата си. Кат пилци трябваше да ги заколи и 2мата и да им набучи главите на кол на оградата си!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Невероятно, но фак (да се чете fuck).Тв'а е реалността на нашето правосъдие и закони.За съжаление.Утре, ако те нападнат на улицата, и вземеш без да искаш да се защитиш подобаващо, направо ще си плачеш за присъда.Ефективна, че си натупал нападателите си.Всичко е пълен смях.Да не ти казвам, какво писмо получих от прокуратурата, по един мой случай.Не стига, че не свършиха нищо.(Не че съм очаквал да си размърдат мазните гъзове), ами и писмото беше пълно с правописни грешки и поправяно с химикал. Просто докато четях, се чудех дали да плача или да се смея.И това ми било официална кореспонденция...Пфф нещастници..Некадърници...Просто няма смисъл да продължавам. Иначе..Днес беше един много приятен и спокоен понеделник от мноооооого месеци насам.Чак да не повярвам.Me happy. П.П.Ваньо, пожелавам ти вторника, да ти е като моя днешен понеделник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Леко тъжна,но няма значение http://www.youtube.com/watch?v=6zc7S7D8T08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Аз май си харесах квартираТА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 В тракия-село ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Ще говоря повече като/ако подпиша договор за наем. Ред: Арсенал бият Сити като гост с 3:0. И темата за английския футбол не е обсипана с душевната сперма на Сайкозис?! I felt disturbance in the force! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Сайкозис е зает да ме осведомява как вървят мачовете по SC2. Не го занимавай с друго. Има дарба момчето при това и много се кефя да ги чета. Малко по-подробно ако можеше да ги обяснява щеше да ми прави още по-голям кеф даже. Само никой не иска да изкоментира моите игри където омазвам разни незнайни нубове с темплари но пък на мен кефа ми е голям докато ги отнасям Една трета от игрите сигурно после партньора ми почва чат да каже че се е кефел половината време да ме гледа какви ги върша и че той е можело и да не играе както бил тръгнал PS: Що злобил престана да пише? На моменти беше много забавен? Заяждал се е и с мен и пак ми беше особено забавно (или аз с него - то май все едно). А беше несериозен като мен - едни бутилки щях да му ги давам и половин година го чаках накрая не помня на кой ги подарих... ПС2: Някой ако му трябват бутилки от разни коняци да свирка - имам няколко излишни а са красиви и доста масивни. И с хубави тапи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Добро утро, гургулички Днес е Димитровден. Честито на всички именници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Добро утро. Честит Имен Ден на всички празнуващи. В случая се сещам за чичо ми, pyroman и magdanoz4o! Живи, здрави, усмихнати, щастливи и много обичани! Весело изкарване И Честит 71-ви Рожден Ден на баба ми! Да ми е жива и здрава и тя, много, много години още! Обичам те, бабче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 И от мен честито на празнуващите (по какъвто и да е повод). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Добро утро Честито на именниците да са живи и здрави и само хубави работи за напред Рамщайн винаги успяват да ме разсънят, не знам оти така... Rammstein - Wiener Blut.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Нещо съм превъртял...Реших да си спомня ученическите години и захванах да чета "Зоонози"...Колко неща съм забравил, не е истина.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Аз май си харесах квартираТА. Кога да идваме за освин.. щаването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Ъхъ? Кога? @magdanoz4o, от твоята уста в божийте уши! Хостиньо, имаш ли масички отпредзе? Че се оказа, че са ме приели в ПУ (да не кажа, че съм 3-ти по успех, но хайде...) И какво ти е работното време събота и неделя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Арсенал бият Сити като гост с 3:0. И темата за английския футбол не е обсипана с душевната сперма на Сайкозис?! I felt disturbance in the force! Доволен бях, но не достатъчно, за да тръгна да ръся ценна душевна сперма. Все пак Арсенал играха 85 минути с човек повече, а изпуснаха и дузпа. Ако беше станало нещо като ПСВ - Фейенорд (10:0), тогава щях да ви облея всички с топла и гъста бебетворна каша Малко по-подробно ако можеше да ги обяснява щеше да ми прави още по-голям кеф даже. Опитвам се да съм максимално подробен, но нали все пак трябва и да гледам. А понякога (например вчерашното ZvZ) действието е толкова бързо/скучно/еднообразно, че просто не си заслужава усилията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Ъхъ? Кога? @magdanoz4o, от твоята уста в божийте уши! Хостиньо, имаш ли масички отпредзе? Че се оказа, че са ме приели в ПУ (да не кажа, че съм 3-ти по успех, но хайде...) И какво ти е работното време събота и неделя? 7-22 неделя няма да се работи до края на месеца (след това, да). Маси не съм сложил, към момента не виждам смисъл при положение, че все по-студено ще става - но имам винаги студена бира и касички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.