Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Добро утро, леко начало на новата седмица и да внимавате с колите. Ако не с вашите - поне с чуждите. И не паркирайте идиотски - вече вместо лепенки минавам с пиронче по предното стъкло.
Метода със спрейчето обилно по предното стъкло повече ми хареса. Със надраскана кола караш криво-ляво, като имаш петно на предното стъкло трябва да караш като Джим Кери в Ейс Вентура. Отделно, разредителя, с който трябва да сваляш боята скапва уплътненията.

Иначе добро утро. Чудя се с какво да започна деня и май ще е Rage

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Минава ми през главата, че много, ама много мразя втора смяна. Губя си целия ден. Докато стана, да се облека, изкъпя, гримирам и т.н. и то станало време да ходя на работа. По-неорганизирана съм като съм втора смяна. За първа ставам и се мобилизирам, дори да не съм спала... УжасТ!

Не обичам да слушам новини. Главно защото като чуя какви простотии се случват и ми кипва. Ей одеве обясняват как осъдили на 10 години за умишлено убийство човек който хванал крадец в къщата си и го ранил смъртоносно. Като че ли като хванем крадец трябва да извадим портмонето си да му дадем някой леф че горкия сигурно няма с какво да храни 15те си деца и да го почерпим едно кафе може би. Еб*х тяхната мама - това спокойно може да мине за самозащита отделно че в най-добрия случай можеше да е условно те го осъдили на 10 години строг тъмничен затвор, затова че пипнал крадците в къщата си. Кат пилци трябваше да ги заколи и 2мата и да им набучи главите на кол на оградата си!!!

Невероятно, но фак (да се чете fuck).Тв'а е реалността на нашето правосъдие и закони.За съжаление.Утре, ако те нападнат на улицата, и вземеш без да искаш да се защитиш подобаващо, направо ще си плачеш за присъда.Ефективна, че си натупал нападателите си.Всичко е пълен смях.Да не ти казвам, какво писмо получих от прокуратурата, по един мой случай.Не стига, че не свършиха нищо.(Не че съм очаквал да си размърдат мазните гъзове), ами и писмото беше пълно с правописни грешки и поправяно с химикал. :blink: Просто докато четях, се чудех дали да плача или да се смея.И това ми било официална кореспонденция...Пфф нещастници..Некадърници...Просто няма смисъл да продължавам.

Иначе..Днес беше един много приятен и спокоен понеделник от мноооооого месеци насам.Чак да не повярвам.Me happy. :lol:

П.П.Ваньо, пожелавам ти вторника, да ти е като моя днешен понеделник. :lol:

Ще говоря повече като/ако подпиша договор за наем.

Ред: Арсенал бият Сити като гост с 3:0. И темата за английския футбол не е обсипана с душевната сперма на Сайкозис?! I felt disturbance in the force!

Сайкозис е зает да ме осведомява как вървят мачовете по SC2. Не го занимавай с друго. Има дарба момчето при това и много се кефя да ги чета. Малко по-подробно ако можеше да ги обяснява щеше да ми прави още по-голям кеф даже. Само никой не иска да изкоментира моите игри където омазвам разни незнайни нубове с темплари но пък на мен кефа ми е голям докато ги отнасям :) Една трета от игрите сигурно после партньора ми почва чат да каже че се е кефел половината време да ме гледа какви ги върша и че той е можело и да не играе както бил тръгнал

PS: Що злобил престана да пише? На моменти беше много забавен? Заяждал се е и с мен и пак ми беше особено забавно (или аз с него - то май все едно). А беше несериозен като мен - едни бутилки щях да му ги давам и половин година го чаках накрая не помня на кой ги подарих...

ПС2: Някой ако му трябват бутилки от разни коняци да свирка - имам няколко излишни а са красиви и доста масивни. И с хубави тапи :)

Добро утро.

Честит Имен Ден на всички празнуващи. В случая се сещам за чичо ми, pyroman и magdanoz4o! Живи, здрави, усмихнати, щастливи и много обичани! Весело изкарване :)

И Честит 71-ви Рожден Ден на баба ми! Да ми е жива и здрава и тя, много, много години още! Обичам те, бабче!

Добро утро :) Честито на именниците да са живи и здрави и само хубави работи за напред :)

Рамщайн винаги успяват да ме разсънят, не знам оти така...

Rammstein - Wiener Blut.mp3

Нещо съм превъртял...Реших да си спомня ученическите години и захванах да чета "Зоонози"...Колко неща съм забравил, не е истина..

Ъхъ? Кога? :lol:

@magdanoz4o, от твоята уста в божийте уши! Хостиньо, имаш ли масички отпредзе? Че се оказа, че са ме приели в ПУ :lol: (да не кажа, че съм 3-ти по успех, но хайде...) И какво ти е работното време събота и неделя?

Арсенал бият Сити като гост с 3:0. И темата за английския футбол не е обсипана с душевната сперма на Сайкозис?! I felt disturbance in the force!

Доволен бях, но не достатъчно, за да тръгна да ръся ценна душевна сперма. Все пак Арсенал играха 85 минути с човек повече, а изпуснаха и дузпа. Ако беше станало нещо като ПСВ - Фейенорд (10:0), тогава щях да ви облея всички с топла и гъста бебетворна каша :)

Малко по-подробно ако можеше да ги обяснява щеше да ми прави още по-голям кеф даже.

Опитвам се да съм максимално подробен, но нали все пак трябва и да гледам. А понякога (например вчерашното ZvZ) действието е толкова бързо/скучно/еднообразно, че просто не си заслужава усилията.

Ъхъ? Кога? :lol:

@magdanoz4o, от твоята уста в божийте уши! Хостиньо, имаш ли масички отпредзе? Че се оказа, че са ме приели в ПУ :lol: (да не кажа, че съм 3-ти по успех, но хайде...) И какво ти е работното време събота и неделя?

7-22 ;)

неделя няма да се работи до края на месеца (след това, да). Маси не съм сложил, към момента не виждам смисъл при положение, че все по-студено ще става - но имам винаги студена бира и касички :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...