Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз си знаех, че ще има някакъв Y2K проблем laughing.gif

Пак добре не се е закрил Форума, че и такива идеи имаше снощи ph34r.gif

няма проблеми...някой с пагони си е поиграл с броячите. ...махнете флуууд контрола и ще чукна 10000 поста за 1 седмица :)

грешка....за 1, 2 дни :D

Ето го Теди:

6819_1172649629020_1011402154_30553677_7961836_n.jpg

Пешо, предполагам можеш да се сетиш защо не присъства на Форумната среща laughing.gif

------------------------

Тоя кадър казва всичко!!! laughing.gif

34405_1555190072488_1017290857_31566137_3294931_n.jpg

5-та бира пия и още не мога да се оправя beer.gif

Аз ще се задържа на виното! За пръв път ми се случва от много време да изпия повече алкохол от еквивалента на 2-3 бири и да не ме цепи главата другия ден...

Сега ми предстои да прибирам майка ми от гарата с дядото - на майка ми Кадатището, дето е по-голямо от мен с 1 година :X Стискайте палци да не се разпадне по пътя :|

Дубрутру от мен девойки и момци!

Аз сега се разбуждам (за 2ри път ама няма да издребнявме). Така уморен не съм бил от години ей. Много зор беше да го врътна форума ама ей го на сборих се :lol:

Отивам да се подкрепя нещо и да поразцъкам StarCraft

Бааахх тия фирмени събрания...wacko.gif Някой взе ли телефона на колежката, дето прави стриптиз? Искам да снимам филм на ужасите...

Дубрутру от мен девойки и момци!

Кой е тоя новобранец с 1 пост зад гърба си....че и ни поздравява, все едно си е пил кафето с половината от нас...:woot

Аз ще се задържа на виното! За пръв път ми се случва от много време да изпия повече алкохол от еквивалента на 2-3 бири и да не ме цепи главата другия ден...

Аз ще се задържа на ракия :) Учидващо добре ми понесоха 3-4 чаши.

ПС:Ама тая сервитьорка малко зле беше.Аз и казах смесен сач тя ми донесе пилешки.Кво да се разправям...

Не. Теди не ми направи закуска. :)

...Мдамм..., трудната част винаги е била, не да си легнеш с булката..., а да си заслужиш правенето на закуската след това ;)

П.с. Явно, Ваньо на нищо не те е научил..., което от своя страна означава, че и той явно е гола вода... :(

Не че е моя работа или искам да се карам на някого, ама си има тема за поздрави. През главата само песни ли ви минават, не мисли... Странна работа... Тук няма пост без клип...

...Мдамм..., трудната част винаги е била, не да си легнеш с булката..., а да си заслужиш правенето на закуската след това ;)

А някой път най-трудното е да изядеш приготвеното и да се правиш че ти харесва, знам го от собствен опит - коства неистови усилия :lol:

А някой път най-трудното е да изядеш приготвеното и да се правиш че ти харесва, знам го от собствен опит - коства неистови усилия :lol:

И все пак е важен жеста..., а за последствията... ми, мъже сме все пак... ще търпим.

По темата та и извън нея!

Я ся кажете ми, като една жена не знае как да счупи едно яйце за да направи закуска на мъжа си, какво се прави... с жената и с яйцето!? :D

Много тихо в този форум нещо. Да не сте още махмурлии нещо? От петъка още... на съседа котката да ви тупурка прекалено силно? :lol:

WoW!

Превъртя брояча бе!!! :lol:

Е га си и спама трябва да е паднал... :punk

Аз неща за 9999поста не мога да напиша, ако ще и по една буква на пост да слагам... :P

WoW!

Превъртя брояча бе!!! :lol:

Е га си и спама трябва да е паднал... :punk

Аз неща за 9999поста не мога да напиша, ако ще и по една буква на пост да слагам... :P

Е нормално. Виж все пак от кога ти е регистрацията. 7 години са си доста време.

Добро утро, леко начало на новата седмица и да внимавате с колите. Ако не с вашите - поне с чуждите. И не паркирайте идиотски - вече вместо лепенки минавам с пиронче по предното стъкло.

Добро утро и от мене :) Ти що не стана направо в 3 часа бе Танасе. Даже що си лягал не е ясно :) Айде спорна седмица на всички и внимавайте как минавате на червено с колата, че ако не се блъсне някой във вас може да го видите да ви почуква на шофьорското стъкло, след 35 метра спирачен път. Няма да ви хареса, не друго.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...