NEO_DDT Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Ringtone-а е за всички. Приятелката ми. Ти редуваш мъжко с женско ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Аз си знаех, че ще има някакъв Y2K проблем Пак добре не се е закрил Форума, че и такива идеи имаше снощи няма проблеми...някой с пагони си е поиграл с броячите. ...махнете флуууд контрола и ще чукна 10000 поста за 1 седмица грешка....за 1, 2 дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Ето го Теди: Пешо, предполагам можеш да се сетиш защо не присъства на Форумната среща ------------------------ Тоя кадър казва всичко!!! 5-та бира пия и още не мога да се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Аз ще се задържа на виното! За пръв път ми се случва от много време да изпия повече алкохол от еквивалента на 2-3 бири и да не ме цепи главата другия ден... Сега ми предстои да прибирам майка ми от гарата с дядото - на майка ми Кадатището, дето е по-голямо от мен с 1 година :X Стискайте палци да не се разпадне по пътя :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Четох, мислих и до Опел Кадет стигнах - така ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Дубрутру от мен девойки и момци! Аз сега се разбуждам (за 2ри път ама няма да издребнявме). Така уморен не съм бил от години ей. Много зор беше да го врътна форума ама ей го на сборих се Отивам да се подкрепя нещо и да поразцъкам StarCraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Бааахх тия фирмени събрания... Някой взе ли телефона на колежката, дето прави стриптиз? Искам да снимам филм на ужасите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Дубрутру от мен девойки и момци! Кой е тоя новобранец с 1 пост зад гърба си....че и ни поздравява, все едно си е пил кафето с половината от нас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Аз ще се задържа на виното! За пръв път ми се случва от много време да изпия повече алкохол от еквивалента на 2-3 бири и да не ме цепи главата другия ден... Аз ще се задържа на ракия Учидващо добре ми понесоха 3-4 чаши. ПС:Ама тая сервитьорка малко зле беше.Аз и казах смесен сач тя ми донесе пилешки.Кво да се разправям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Бухахахахаахах, дедо с 1 пост...хахахаха.Ама верно врътна форума. И ся кв'о топ спамъра с най-малко постове....Бива ли такова нещо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Не. Теди не ми направи закуска. ...Мдамм..., трудната част винаги е била, не да си легнеш с булката..., а да си заслужиш правенето на закуската след това П.с. Явно, Ваньо на нищо не те е научил..., което от своя страна означава, че и той явно е гола вода... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7P9H2_HWdpU&feature=related На здраве и дано някой ден вЕрно я отворя онази "неволна" кръчма Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Не че е моя работа или искам да се карам на някого, ама си има тема за поздрави. През главата само песни ли ви минават, не мисли... Странна работа... Тук няма пост без клип... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 ...Мдамм..., трудната част винаги е била, не да си легнеш с булката..., а да си заслужиш правенето на закуската след това А някой път най-трудното е да изядеш приготвеното и да се правиш че ти харесва, знам го от собствен опит - коства неистови усилия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2_8qmd_rSmo Дубрютру.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 А някой път най-трудното е да изядеш приготвеното и да се правиш че ти харесва, знам го от собствен опит - коства неистови усилия И все пак е важен жеста..., а за последствията... ми, мъже сме все пак... ще търпим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 По темата та и извън нея! Я ся кажете ми, като една жена не знае как да счупи едно яйце за да направи закуска на мъжа си, какво се прави... с жената и с яйцето!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Много тихо в този форум нещо. Да не сте още махмурлии нещо? От петъка още... на съседа котката да ви тупурка прекалено силно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Дедо, ти за второ ръшване ли се набираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Рядко ръшвам аз... тренирам темпларите със смесен успех, но като стане победата е много сладка Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Много тихо в този форум нещо. Да не сте още махмурлии нещо? От петъка още... на съседа котката да ви тупурка прекалено силно? WoW! Превъртя брояча бе!!! Е га си и спама трябва да е паднал... Аз неща за 9999поста не мога да напиша, ако ще и по една буква на пост да слагам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 WoW! Превъртя брояча бе!!! Е га си и спама трябва да е паднал... Аз неща за 9999поста не мога да напиша, ако ще и по една буква на пост да слагам... Е нормално. Виж все пак от кога ти е регистрацията. 7 години са си доста време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Добро утро, леко начало на новата седмица и да внимавате с колите. Ако не с вашите - поне с чуждите. И не паркирайте идиотски - вече вместо лепенки минавам с пиронче по предното стъкло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Добро утро и от мене Ти що не стана направо в 3 часа бе Танасе. Даже що си лягал не е ясно Айде спорна седмица на всички и внимавайте как минавате на червено с колата, че ако не се блъсне някой във вас може да го видите да ви почуква на шофьорското стъкло, след 35 метра спирачен път. Няма да ви хареса, не друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Подхванал съм на тоз' > http://listen.grooveshark.com/#/s/FriskyPodcast068+No+Smoking+with+DJ+Tarkan/2MRy7p разни сетове и песнички. Няма лошо. 05:20 ставане, кафе, чай... понИделник... пфууу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.