host Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 btw съжалявам, че пак в нов пост ама съвет към всички "на работа", щом имате нет пускайте си grooveshark почти всичко има и няма да си имате проблеми с проверки за незаконно свалено съдържание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Това за домакините по-горе е някакво дежа вю!? Цитати от миналата година Минава ми през главата, че съм се превърнала в домакиня. Тази мисъл малко ме плаши, но все пак време беше... Едит : Именно !!! Контрол - Домакиня Един трагично тъжен петък и следващи 2 ужасни месеца + неизвестен брой неприятности за в бъдеще... човек не знае какво прекрасно нещо може да му се случи в тоз' живот... Да не са дошли на проверка в магазина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Търговско, Облигация, Трудово ... няма да продължавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Аааа.. Изпити. Нали пари има? Ко ти дреме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Споко, недей с голямата лопата. Още водопада е само от фекалии, още не сме почнали да жулим яко от такса "WC". Нека стане, пък да си миришат - още от римско не им прави впечатление. За сега само вонята без хартишките е наша (абе аз що имам почти 5к поста?!?!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Това за домакините по-горе е някакво дежа вю!? Цитати от миналата година Хаха, вярно бе Ми аз си се трансформирам в тази форма очевидно по веднъж в годината и държи по една година Хахах, луда работа. Пешо, ами като се прибереш... Или довечера си я качи на телефона (танка Руди) и ми я прати със синия зъб. Ок? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Ако я чуеш едва ли ще я искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Абе...аз по принцип не обръщам внимание, ама Галя на аватара си все едно е със посинени очи...Последствие от семеен скандал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 нееее. скандали няма при тях. само изблици на нежни чувства. ама сега и тва ша го приемат кат обида и заяждане, та заминавам да си чакам следващите 20% от братчеда им. п.п. а дядомразът си спи кротко и не върти брояча, без да подозира ква тълпа го чака да го посрещне с истерия и възторг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Той дядото, довечера няма да дойде на срещата и докато ни няма, тайничко ще превърти и узурпира форОма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Галя, жена ми пита колко взимаш за гладене, шиене и проскане на прането примерно за да ти outsource-не малко задачи Имаш ми телефона, ще се договорим нещо с жена ти Но вземам скъпо :lol: Наско, Наско, Наско... Пак ще ме обвините, че се обяснявам като ученичка, ама ми дреме на... Ми с тъмен грим съм, злато И снимката е супер малка. Аз искам за аватар поне 200 на 200 Pix. Ама няма... Мобенце, тъй като днес съм в хубаво настроение, ще кажа само : Да, има нежни изблици. Тези на ярост не ги усещате, 'щото сме хипер потайни. Мале, к'ви глупости плямпам Пешо, щом казваш, ама аз търпя гнусни песни, така че ще се радвам да направиш този хубав жест към мен... Една снимка за Наско : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 По-добре да не я беше пускала Разби ми илюзиите...Аз отивам да се плацикам, че имам събрание...Ай народе, до утре.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Слагам 3 бири на тъмно, че за разлика от другия спамър при тебе няма постове от една дума/емотикона Защо ме караш да те мразя ся? 2 поста цитирал и голямата работа станала вече. Виж в кой раздел имам най-много постове и пак ще си говорим. Той дядото се възползва, че 2 седмици нямах интернет и не можах нито един пост да направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Предлагам довечера да си спретнете един двубой! Аз ще събирам залозите, щото съм най-честен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Двубой по какво? Аз физически разправи не искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Той дядото се възползва, че 2 седмици нямах интернет и не можах нито един пост да направя. Викаш спечелих нечестно надпреварата за 10К, а? Не ми е било това целта да ти кажа нито се гордея с постижението ама така се получи че се скъсах да драща по форума. Двубой по какво? Аз физически разправи не искам. E как по какво? По плюене надалече, то по какво друго Само че тази вечер имам доста бачкане, сега пък се връщам от Хисар та печелиш служебно Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Двубой по какво? .... по надплюване примерно... на кой повече му миришат краката... кой има по-голяма пишка... или в краен случай, като едни истински мъже... можете да се дърпате за косите... ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Пешо ми вкара някакви филми с този "Контрол"... и не, че някой ме е питал, но това ми е любимото им: http://www.youtube.com/watch?v=7he0PtLrxcY&feature=related А..., и още едно (любимо), въпреки, че не е тяхно - http://www.youtube.com/watch?v=yf1gxy8CriE&feature=related Ред. Ха! Ники ме е цакал... докато оформях музикалният фон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Викаш спечелих нечестно надпреварата за 10К, а? Не ми е било това целта да ти кажа нито се гордея с постижението ама така се получи че се скъсах да драща по форума. E как по какво? По плюене надалече, то по какво друго Само че тази вечер имам доста бачкане, сега пък се връщам от Хисар та печелиш служебно Хаха. Не не. Съвсем честно си е. Просто се възползва от "неразположението" ми. Не се впрягай. Шегувам се. Двубоя трябваше да е между мен и Велосираптора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 а след малко форома ще опустее.... и тогавааааааааа..... Няма, аз ще пусна Live Feed от срещата :D недей! ще задминеш дядото, а все пак не се знае как ще му понесе такъв шок на тази възраст. да изтърве първото място за толкова малко? дори аз не съм толкова зъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Няма, аз ще пусна Live Feed от срещата :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 http://www.vbox7.com/play:955aa5a2 - удрииииииииииии рязкоооооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Дали да не си направя едно crawler-че да сложи по една усмивка на всички теми в този раздел. Така набързо ще достигна 20,000 поста до утре сутринта. Хем ще направя един вид "stress test" на форума. Ох всъщност не мога заради анти-flood контрола но не пречи да слагам по 2 усмивки в минута Но пък ако успея някак да убедя админите да я махнат тази защита временно или примерно само за мен като нищо за час-два ще го превъртя форума още един път Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 давай дядо, ний сме с теб! аз не че съм подстрекател и сеирджия, ама що пък докът ония пиянстват да им създадеш работа кат за 3-4 напивания пък и кат ги немало котките..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 давай дядо, ний сме с теб! аз не че съм подстрекател и сеирджия, ама що пък докът ония пиянстват да им създадеш работа кат за 3-4 напивания пък и кат ги немало котките..... Много си заблуден. Форумът е постоянно под контрол, независимо от часа и културно-масовите мероприятия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 давай дядо, ний сме с теб! аз не че съм подстрекател и сеирджия, ама що пък докът ония пиянстват да им създадеш работа кат за 3-4 напивания пък и кат ги немало котките..... Ъхъ... ама мишките не са обременени като хората с мисли какво би се случило след това... а пък мен Виден ме знае къде живея... може да вземе да изпадне в лошо настроение после и да реши да го сподели с мен... после ще ми пресуши барчето сигурно... Много си заблуден. Форумът е постоянно под контрол, независимо от часа и културно-масовите мероприятия. Така е защото има играчи които чийтват ... и от 2те страни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.