DON_CHEFO Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Ще гледам да се довлека..., ама не е много сигурно. Мерак хич не ми липсва, но са ме налазили едни дертове (служебни)... дет колкото по-бързо ги изчистя, толкова по-добре ще е за мен. Ама поне за една бира сигурно ще мина (по някое време). ...Викаш..., само мазни маанета със зурни и тарамбуки... и пет-шест раздрусани, тлъсти каруци да вият сластно снага..., а покрай тях - анадолски гьотчии да точат лиги! А да видим, можеш ли позна колко симфонична музика имам !? не Нищо не разбирате и 2мата от музика. На малкия пръст на Моцарт или Вивалди не могат да се намажат нито едните нито другите не искам да я разбирам нито да я анализирам...искам да я гледам....в "очите"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Добро утро. Иначе по темата за рока и чалгата - гледайте "Не сме ангели 3". Там баш-бабаитът си казва:" С художниците и дизайнерите прави каквото искаш, ама няма да ми пипаш рокаджиите". http://www.youtube.com/watch?v=Gz3Cc7wlfkI С ей тва събудих комшиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Добро утро поздрав за всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Чудно ми е само ,кви са тия хора ,споделящи из соц. мрежите ... да си лепнеш на стената - Guns N Roses ... и след 10 минути си слагаш и Андреа .... следвана от Азис :confused :confused Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Някой би ли ми обяснил какво му е луксозното на този стол: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=96530&pid=1495404213&st=0entry1495404213 Защото аз си мисля че е от най-долнокачествените боклуци в Юск и Метро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Като за без пари става, имам същия в магазина. _________________ Абсолютно нищо - може би човека има предвид, че е малко по-съвременна формата на опората за гърба ама чак пък "луксозен" малко се е изсилил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Като за без пари добре ама кое му е луксозното? Абсолютно нищо - може би човека има предвид, че е малко по-съвременна формата на опората за гърба ама чак пък "луксозен" малко се е изсилил. Тъй тъй... те една част от обявите в онзи раздел са в стил "продаваме семки за мача, кой разбира тук се спира" ама тази се открояваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Като за без пари добре ама кое му е луксозното? Това дето и на Аватар му е неповторимото. И на редица други продукти уникалното/революционното и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Съгласна съм с Ангел. Avatar е баси прехваленият филм, к'во като имало не знам си к'ви ефекти. Критиците да си гледат... (ако имат). На мен ми минава през главата, че цялостното почистване на апартамент 90 кв. м. в 00:30 ч. е баси успокояващото нещо След този коментар ви моля да не викате батковците с бели престилки да ме затварят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Не, по-скоро бих те викнал в апартамент от 88 квадрата... че мен ме мързи... винаги... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Галя тъкмо разчистваме 2 апартамента ела помогни Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 На мен пък аватар ми хареса. Че го гледах още 1 път на големия телевизор и пак ми направи кеф. Всъщност беше първия 1080p филм който изгледах на него. Красота отвсякъде. Критиците да си говорят каквото щат аз филми като него, старгейт или стар трек си ги харесвам Йееее още 6 поста и ще го превъртя тоя форум ей! За спаменето: Ami нормално, то който и да работи при моя режим и с 99% от приятелите я в София я в Чужбина и по толкова е нормално да изчатка. Аз пак считам че съм относително нормален, можеше да е много по-зле... жена ми как ме трае не знам... то тя мрънка всъщност ама недостатъчно... Ми аз обичам да подреждам, да чистя не толкова, ама нали знаете за безплатния обяд, така че приготвяйте пачките, ще ви навестя В натура не приемам, освен от Жоро Иначе изпрах, проснах дрехите, гладих, изобщо баси къщовницата (скромна) :lol: Галя, жена ми пита колко взимаш за гладене, шиене и проскане на прането примерно за да ти outsource-не малко задачи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Слагам 3 бири на тъмно, че за разлика от другия спамър при тебе няма постове от една дума/емотикона Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Не, по-скоро бих те викнал в апартамент от 88 квадрата... че мен ме мързи... винаги... Галя тъкмо разчистваме 2 апартамента ела помогни Мале, то станало 2 ч. УжасТ! Ми аз обичам да подреждам, да чистя не толкова, ама нали знаете за безплатния обяд, така че приготвяйте пачките, ще ви навестя В натура не приемам, освен от Жоро Иначе изпрах, проснах дрехите, гладих, изобщо баси къщовницата (скромна) :lol: Малко реклама : На който съм му в къщата ще има добра домакиня, ама и голямо чудо, което трудно се търпи И последно : За всички откачалки (в добрия смисъл на думата), които са будни : ПО-ЗДРАВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Добро да е . Добре че е петък че иначе щях да се усъмня дали е добро. Ама още един ден започна и ще мине. Което пък е добре за такива като мене дето чакат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Ааа...на мен така ми се сливат дните вече, че се ориентирам само по датите... Но утрото е добро, особено след като родих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Е то след тази процедура нещата винаги придобиват един по-розов оттенък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Не знам, при мен беше кафеникав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 ...Галя, освен да те поздравя с една култова песен на Контрол - Домакиня Уви, няма я никъде качена, та.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Айде дедоо, давай.Още 5 точки.Не остана, ние сме с теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Днес редом с предстоящата форумна среща се очаква Ники да превърти Булфорум Възможно е да има технически проблеми и сривове в системата Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Галя, освен да те поздравя с една култова песен на Контрол - Домакиня Уви, няма я никъде качена, та.... Какво се правиш сега, прати ми я по Скайп. Аз ли да те уча Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Един трагично тъжен петък и следващи 2 ужасни месеца + неизвестен брой неприятности за в бъдеще... човек не знае какво прекрасно нещо може да му се случи в тоз' живот... Да не разваляме на хоата атмосферата > http://www.youtube.com/watch?v=2fueK365ip4 ще подкарам в тази студена петъчна вечер някой Джеймисън май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Галя, намирам се на работното си място, и както предполагам се досещаш - не е добра идея да държа колекцията си от свалени от интернет емпетройки А дядо ни форума отдавна го е превъртял... сега само трепе индекса да му пусне по-добри айтъми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.