djadomraz Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Бързо да се засрамите и 2мата. Хем не гледам телевизия над 1 час на седмица хем тая уфсъ съм я забелязвал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Аз гледам телевизия, но тая не съм я виждал нивгаш. Можеби защото гледам главно btv Comedy и Fox Life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Аз ли нещо бъркам или откакто махнаха забраната за протести на лекарите, не престават да плачат за още и още? Това съсловие никога няма да го разбера, нито да му влеза в положението. Само негативи ми навява досега с някой от тях... Почти всички са хора без морал и те възприемат като стока или те минават набързо рутинно, колкото да си пишат прегледа и до там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Ше му *тъът тъът тъът* на тъътката! Стааш и нищо не е същото. Няма нищо питейно, няма хляб, никво ядене, КАФЕ, цигари... така ли се гледат деца бе... без кафе и цигари. XD На други мисли, от къде да си купя парфюм с леко ухание на КАФЕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Thierry Mugler AngelMen Pure Coffee - Lero на главната, Pretty Shop пак там (за тях не съм сигурен този имат ли го) или Beauty Zone в МОЛ-а Може и от тук ама нещо се излагаха напоследък и се чакаше с месеци докато пристигне та не ти препоръчвам: http://strawberrynet.com/mens-fragrances/thierry-mugler/a-men-pure-coffee-eau-de-toilette/102855/#DETAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Як гъз! Като е надупена... и без това фейсът се не види... Дай ми ти..., пък после аз ще разправям вицове за тебе... данъчен-евреЙн да си виждал да черпи? :D Бахти изедниците, на евро минали че и 50 искат... а преди 5лв стигаха... за 5 лв раздаваме смирено мълчание http://vbox7.com/play:8e7e6b39 - как се казва песничката да я дръпна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 http://vbox7.com/play:8e7e6b39 - как се казва песничката да я дръпна Падаш си по бахти и циганиите, брат -> Andy & Kouros - Ameneh Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Тая сефте я виждам. Заклевам се. Как не я знаеш СУПЕР БИАНКА?! Само се чудя кой се е прежалил да спи с нея или е дъщеря на някого, не знам, обаче е толкова тъпа, а може би се прави, но е дразнеща колкото мен, но на "n"-та степен... Можеби защото гледам главно btv Comedy и Fox Life. Ангеле, и аз съм така. И обикновеното bTV също, другите програми не ме и вълнуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Добро да е. Аз съм недоволен - все още съм принуден да кисна на Lo-Fi версията на форума. И на работата е така, което изключва вероятността да е проблема в моя телевизор. Ако до обяд не се оправи - ще стачкувам! Оправих си го. Бахти бъга! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Мисля си че има странни хора. Ей един продава счупен стол за 20лв (вече 15)... стол който си е за хвърляне отвсякъде и който нормален човек дори би дал 2лв на някой циганин за да му го отнесе да не се мори той да го носи до кофата с боклук, стол който по начало струва към 50кинта от магазина (и пак си е боклук от самото начало ма нали е еФтин). Споменавал ли съм че мразя еФтини боклуци като половината неща в Юск и Метро... не мога да ги дишам и то главно защото съм си имал прекалено много взимане-даване с подобни гов*а. Последно обяснявах на един приятел да не си взима подобен стол. Не ме послуша и след около 6 месеца като се облегнеш се усещаше един болт... и като го попитах сега ще ме послуша ли да си вземе нормален стол не такъв евтин боклук обяснението му беше че то всъщност не му пречи особено защото той не се облягал толкова... а що не си взе една табуретка тогава - не поиска да каже ПС: Бахти готината тема - пиша произволни простотии без някой да мрънка че не са офтопик Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 http://vbox7.com/play:8e7e6b39 - как се казва песничката да я дръпна Бааахти...., такива като тебе ... направо на северният полюс.... да чукате пингвини... и да та видя как ще щракаш с пръсти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 ПС: Бахти готината тема - пиша произволни простотии без някой да мрънка че не са офтопик Е нали за тв'а я прекръстихме на размисли и страсти.Да си пише човек, кв'ото му е на душата.Без да му се карат. П.П.gado, ъъъ на северния полюс бяха белите мечки, пингвините са на южния.Та по-скоро да ги чукат белите мечки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 П.П.gado, ъъъ на северния полюс бяха белите мечки, пингвините са на южния.Та по-скоро да ги чукат белите мечки. Ъъъ..., ба ли го!? Важното е полов живот да има ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 ПС: Бахти готината тема - пиша произволни простотии без някой да мрънка че не са офтопик Е как да ти мрънка някой, че не са офтопик, като те всичките са офтопик. И са си на място - в темата за офтопици. Тя цялата е един голям офтопик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 И са си на място - в темата за офтопици. Тя цялата е един голям офтопик! Няма да барате арната тема!!! Това е единственото място дето мога да бъда колкото си искам несериозен, без някой да ме зяпа като тръба (от 3 1/2") Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 И при това се ядосва че разваляш темата... а така - хем пишеш простотии хем даже някой вземе че ги прочете и се продължи с лиготията пък то ако и по форумите човек се държи сериозно отиде та се не видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Абе, има бая хора, дето се взимат много насериозно.Ама разни хора, разни идеали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Падаш си по бахти и циганиите, брат -> Andy & Kouros - Ameneh тия се оказаха "римляни" Важното е да не ти пука грам, че лошо Бааахти...., такива като тебе ... направо на северният полюс.... да чукате пингвини... и да та видя как ще щракаш с пръсти! аз сутрин и вечер правя молитви, че не слушам нищо с китари :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Няма да барате арната тема!!! Това е единственото място дето мога да бъда колкото си искам несериозен, без някой да ме зяпа като тръба (от 3 1/2") То целия раздел е офтопик, ти за темата се притесняваш. Няма страшно, няма да бара никой нищо ама вземи ела петък вечер,а Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 То целия раздел е офтопик, ти за темата се притесняваш. Няма страшно, няма да бара никой нищо ама вземи ела петък вечер,а Ще гледам да се довлека..., ама не е много сигурно. Мерак хич не ми липсва, но са ме налазили едни дертове (служебни)... дет колкото по-бързо ги изчистя, толкова по-добре ще е за мен. Ама поне за една бира сигурно ще мина (по някое време). ...аз сутрин и вечер правя молитви, че не слушам нищо с китари :D ...Викаш..., само мазни маанета със зурни и тарамбуки... и пет-шест раздрусани, тлъсти каруци да вият сластно снага..., а покрай тях - анадолски гьотчии да точат лиги! Нищо не разбирате и 2мата от музика. На малкия пръст на Моцарт или Вивалди не могат да се намажат нито едните нито другите А да видим, можеш ли позна колко симфонична музика имам !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Нищо не разбирате и 2мата от музика. На малкия пръст на Моцарт или Вивалди не могат да се намажат нито едните нито другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Нищо не разбирате и 2мата от музика. На малкия пръст на Моцарт или Вивалди не могат да се намажат нито едните нито другите Даже съм сигурен, че нямаш симфоничната музика, която аз имам Ники, не подценявай хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Подценяваш ме. Все пак майка ми беше във филхармонията. От малък (преди да тръгна на училище даже) ме е мъкнала по концерти и опери. В един момент я мразех тази музика до дъното на костите си. Главно за да я дразня слушах метъл Имаме 4 шкафа плочи със симфонична музика... Пък и аз говорех за онези 2мата по-горе дето си мереха кое е по-музика чалгата или метъла Егати. Кво си мерите симфоничната музика? Аз също мога да свалям, да свалям и да свалям, но да не слушам. Бях се объркал скоро, да сваля всичките творби на Vivaldi (май). 20 и косур гигабайта. Е няма такава простотия. Триех ги едно след друго още преди да са свършили. Да ми се начуди човек какво очаквах да чуя... Всеки си има вкус. Най-красивата музика която съм слушал е точно класика. Вивалди - само не почвай с годишните времена че взеха да ми втръсват... Ето ти нещо приятно: не искам да я разбирам нито да я анализирам...искам да я гледам....в "очите"... МУЗИКАТА СЕ СЛУША БЕ ОУУУУУ! Други неща се гледат ... или друсат... ПС: Айде още 20 поста и "превъртам" форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Егати. Кво си мерите симфоничната музика? Аз също мога да свалям, да свалям и да свалям, но да не слушам. Бях се объркал скоро, да сваля всичките творби на Vivaldi (май). 20 и косур гигабайта. Е няма такава простотия. Триех ги едно след друго още преди да са свършили. Да ми се начуди човек какво очаквах да чуя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.