Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Е, то по тая логика може и да ебеш на него...Или да те наебат...Или да се преебеш...Абе...ебане да има!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Е, то по тая логика може и да ебеш на него...Или да те наебат...Или да се преебеш...Абе...ебане да има!

трудно. тия  елементи за разгъване за квадрицепс много пречат за удобните позиции.

Ти недей, че аз от въжена стълбичка как съм летял, ама така е като не си си вързал кубинките.

Един глупав пример, както си ходиш да стъпнеш на криво и да разпънеш сухожилие и да разкъсаш мускулни влакна на бедрото... е, те т'ва от дупка 2 на 2 санта в която стъпнах по някакъв шибан късмет като се прибирах. Та извода е че навсякъде мое се преебеш, просто тряа му дойде времето. :)

Ако живееш в блок или просто ти е скимнало да досаждаш на хората, хващаш се с една раница, пълниш я с книги, опъваш презрамките и с изправена-бърза походка от 1вия до последният етаж... хоп хоп хоп и така докато не те намерят аут пред някой вход.

Ако пък те подгони някой наемател, още по-хубаво... ще ти държи темпо си имаш причина да не спираш. XD

Той даже не е казал какво иска да прави с него. Ще качва ли, ще сваля ли, ще поддържа форма ли... Този гладиатор не го знам, но по-евтините имаха малка тежест и ако си по-здрав няма да ти свърши особена работа, бързо ще и свикнеш и ще трябва някой да ти посяда за тежест :)

Ако нещата са такива каквито ги описваш, тренирай с малки тежести и не ме пускай аз да тренирам там, че отиде xmas.gif Контузиите от строшен скрипец не са особено приятни, личен опит не друго. Много внимавай с това лайно дето си го сглобил xmas.gif

Абе затегнах здраво всичко по него, като си почина и дабъл-чек ще направя. ОСвен това всичките му тежести накуп са 46 кила. Не че ако нещо се отплесне с голям опън не е способно да причини сериозен демидж...

И задължително да се използват лични предпазни средства!

Каски и винтовки laughing.gif

Вижте сега...Не се занимавайте с подобни педерастични глупости. Купувате си 30м въже, оплитате си една въжена стълба , окачвате я някъде, без да връзвате долните краища и почвате да лазите нагоре-надолу по нея. След две седмици/гарантирано/ формата ще е перфектна. След 3 месеца спокойно може да си идете на конкурс.

Къде???

Гледайте си работата. На този уред могат да се закачат поне 2 хавлии да съхнат lol.gif

Аз бих казал и повече от две!

Много ясно че е едно от първите ми разсъждения беше относно как се ебе на това нещо! laughing.gif

Той даже не е казал какво иска да прави с него. Ще качва ли, ще сваля ли, ще поддържа форма ли... Този гладиатор не го знам, но по-евтините имаха малка тежест и ако си по-здрав няма да ти свърши особена работа, бързо ще и свикнеш и ще трябва някой да ти посяда за тежест xmas.gif

Определено културизма не ме влече, достатъчно е да се раздвижвам, колкото да се поддържам сравнително стегнат. Нищо съществено.

Детска му работа....Кво са 46 кила? Ела да те пробвам на 126 /собствено тегло + 30 кила екипировка/ по 120м отвес...След това мразиш всичко живо около себе си...И си готов да станеш роб на първия, който ти даде бутилка вода.

Да, Наско, знаем, че си по-як, по-издържлив и по-велик от нас ;) Прощавай, че не ти го казваме достатъчно често, но простосмъртните сме си такива...

Аз мислех че тежестите са малко повечко. Нямах идея че ще тренираш с няма и една торба цимент :) Предполагам до толкова ще издържи това чудо на китайското инжерно-техническо мислене :)

Тия комбинирани домашни уреди са ужастни... Един приятел имаше подобно ама с тежест до към 80кг и като му сложиш всичките тежести и почнеш да правиш се клати целия и имаш чувството, че всеки момент ще се разпадне... Колко пари даде за тва чудо?

Детска му работа....Кво са 46 кила? Ела да те пробвам на 126 /собствено тегло + 30 кила екипировка/ по 120м отвес...След това мразиш всичко живо около себе си...И си готов да станеш роб на първия, който ти даде бутилка вода.

Извинявам се, Чък, не исках да те засегна... Не съм и помислял да се съпоставям с Великия Норис laughing.gif

Аз мислех че тежестите са малко повечко. Нямах идея че ще тренираш с няма и една торба цимент xmas.gif Предполагам до толкова ще издържи това чудо на китайското инжерно-техническо мислене xmas.gif

И аз мисля, че ще се справи. Натегнал съм всичко като хората, а и крепежът изглежда здрав - той носи всичко горе долу tounge.gif

Тия комбинирани домашни уреди са ужастни... Един приятел имаше подобно ама с тежест до към 80кг и като му сложиш всичките тежести и почнеш да правиш се клати целия и имаш чувството, че всеки момент ще се разпадне... Колко пари даде за тва чудо?

Хич не е ужасТен даже. Пасва ми идеално на мястото, точно както съм го мислил, има елегантен външен вид (не като ония дървета в Метро за по 700 лева) и най-важното - напълно достатъчен е за целта. За 430 лева си е отлична оферта! laughing.gif

Видене, може ли да се нанеса при вас с Радост и каката? Искам и аз такова гладиаторче, ама няма :( И кростренажор... Ама и него го няма :(

Извинявам се, Чък, не исках да те засегна... Не съм и помислял да се съпоставям с Великия Норис laughing.gif

И аз мисля, че ще се справи. Натегнал съм всичко като хората, а и крепежът изглежда здрав - той носи всичко горе долу tounge.gif

Хич не е ужасТен даже. Пасва ми идеално на мястото, точно както съм го мислил, има елегантен външен вид (не като ония дървета в Метро за по 700 лева) и най-важното - напълно достатъчен е за целта. За 430 лева си е отлична оферта! laughing.gif

За тия пари можеше 1-2 години да ходиш по 1-2 пъти седмично на фитнес и щеше да имаш в пъти по-голям ефект...

За тия пари можеше 1-2 години да ходиш по 1-2 пъти седмично на фитнес и щеше да имаш в пъти по-голям ефект...

Мисля че не вникваш в нещата laughing.gif

Същността, колеги... е потната студената халба бира и топлата жена у леглото (+добрите зъболекарски услуги, топлата Шупа и меката тоалетна хартия).

Няма да забравя лафа от някакво предаване "И това е края на нашата тренировка. А на по-младите ни зрители...Момчета, от опит ви казвам, не стойте много в залата. Повече от 30-40 мин е загуба на време. Колкото и жените да се впечатляват от здрави мъже, то те много повече харесват успели и проспериращи, за това ходете на училище и си пишете домашните" - нещо в този стил беше.

трудно. тия  елементи за разгъване за квадрицепс много пречат за удобните позиции.

Не е вярно! Който има мерак, намира ничини...., а който няма мерак..., търси причини!

Той даже не е казал какво иска да прави с него. Ще качва ли, ще сваля ли, ще поддържа форма ли...

Ще топи цици!

...Щото щерка му взела да го бърка с мама... :beer: :lol: :lol:

Мисля че не вникваш в нещата laughing.gif

Изобщо нищо не разбира. Нали трябва да има къде да си сушиш хавлиите :lol:

Не е вярно! Който има мерак, намира ничини...., а който няма мерак..., търси причини!

Човека каза удобни, Галине, не просто позиции... то грипа/жената и на крак може да ги прекараш нали знаеш ама има и по-приятни начини...

Човека каза удобни, Галине, не просто позиции... то грипа/жената и на крак може да ги прекараш нали знаеш ама има и по-приятни начини...

От кога пък, за тебе липсата на удобство не е повод за мрънкане..., та чак взе и да адвокатстваш ??? :blink:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...