gado Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Някой сеща ли се за детски гей песнички, да приповдигнем малко настроението или някой части на тялото... "прашките на кака ти обичаш и тайничко си ги обличаш" Dude, you're sick... П.с. В никакъв случай не бих се ръкувал с теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Dude, you're sick... П.с. В никакъв случай не бих се ръкувал с теб! Ти гледай да не се наредиш на някоя опашка преди него .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Ти гледай да не се наредиш на някоя опашка преди него .... То аз да съм сигурен, че ще я свърши няк'ва... ма виж го, че налита на малки дечица - при това гейчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Минава ми през главата....че животът ми мина в лутане и чакане...:ph34r: (това май трябваше да го сложа в темата за оплакванията) Аз това си го знам отдавна, но сега имах възможност отново да си го припомня. В момента по БНТ тече един стар филм, който съм гледал преди доста години и който пресъздава действителността в БГ в средата на 60-те години от миналия век. Току що мина сцената, в която Невена Коканова и Иван Андонов решиха да отидат на ресторант - сядат те на една маса, Невена взима менюто, разглежда го и казва "- Ами то половината работи вътре са зачеркнати...". Чакат те....чакат....да дойде сервитьор...и...така продължават да си чакат (позната картинка). И по едно време Иван Андонов казва "- Не мога да разбера...20 години чакаме да се оправят нещата...и още си чакаме. Уж направим нещо хубаво и после го разваляме". За по-дъртите тук (като оня с поста над моя), тази сентенция да им звучи познато? Преди повече от 20 години също си мислех, че идват хубави времена, че всичко ще се оправи за 5-6 години, а то какво стана - всеки, който дойде на власт гледа само да лапа и да си изкара мандата, че и втори да започне, а страната пак е в края на опашката. Лошото е, че аз по стечение на ЕГН-то си изкарах бая годинки в оня строй и му търпях идиотизмите, а сега 20+ години чакам нещо да стане и търпя идиотизмите на властимащите. Не се оплаквам, че някой ми е крив - пригодих се някакси и към онова, и към това време, но ме е яд, че случих точно този период от развитието на страната ми. Интересни времена бяха...и са... И за финал завършвам с едно пожелание на китайците към враговете им - "Пожелавам ти да живееш в интересни времена!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Всички живели някога са изживели живота си в "интересни времена". Това, че от битийна гледна точка на "тук и сега" много малко хора възприемат комплекса от неща случващи се около тях и считат, че са "център" или "дупница" на нещо си е техен проблем. Тези лафове "едно време..." не минават. А за чакането, който чака не дочаква. Света е динамика, а не статика както искат да ни натякват от знайни и незнайни дупки наречени с интересни именца и титли. __________________ Газираното "Флорина Оранжада" 0.5л е егати и якото нещо. Повече ми харесва от Фанта портокал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 .... Уж направим нещо хубаво и после го разваляме.... За по-дъртите тук (като оня с поста над моя), тази сентенция да им звучи познато? Преди повече от 20 години също си мислех, че идват хубави времена, че всичко ще се оправи за 5-6 години, а то какво стана... True story !!! Тогава лозунгът беше: КПСС - БКП, вечна дружба..., а сега е: РБ - EU, вечна дружба... като и тогава и сега... си хапваме сладко от лайната които ни сервира the Big Brother... Не, че няма и разлики, де.... тогава гонеха хайманите да ги карат да бачкат, а сега гоним хайманите да ги караме ни взимат на бачкане... Последствията от тези две (приличащи си) действия обаче... са коренно различни Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 "Пожелавам ти да живееш в интересни времена!" Това ми напомни една от книгите на Тери Пратчет и май пак в нея той беше казал друга истина - това което иска народа е да го оставят на мира и да не го притесняват много много пък той ще се нагоди към обстоятелствата. А това което тука става е че тука нищо непроменено не остава. Обаче като се обърна назад виждам поне 1 положително нещо - по-чисто е. Няма майтап спомням си как плочките бяха плътно покрити с фасове, хартийки, салфетки и какво ли не, не че изобщо няма но е далече по-чисто отпреди. Помня че след като се бях върнал от Австрия преди 10тина години ме беше гнус да ходя по улиците, беше ме яд да гледам недовършените и неизмазани 3-4 етажни замъци по селата и мръсните олющени блокове в градовете. Не че сега са много по-добре последните, но поне новите кооперации малко компенсират а доста от къщите вече имат външна изолация та се позамазаха като че ли. Продължава да ме е яд на много неща и че без никакво изключение управниците ни прибират колкото могат обаче като видях как се прави бизнес и в "белите страни", особено онази отвъд големия океан се успокоих - там са същите. Вероятно не чак толкова като тука но пък там имат доста повече ресурси та малко само да приберат като % се трупа повече пък нашите горките нямат избор Майтапа настрана, но това май си е неизменно без значение къде живееш. Мой познат преди години (евреин) ми беше споделил друга мъдра мисъл - "Правителството никога не прави нищо добро за народа и дори ако евентуално би могло да направи нещо, то тогава задължително парламента ще го обяви за незаконно" Аз досега не съм видял да се намали някой данък (само ДДСто от 22 на 20% май) без да бъде заменен от друг... в най-добрия случай малко по-благоустроени са градовете и като че ли се пооправиха пътищата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 А за чакането, който чака не дочаква. Света е динамика, а не статика както искат да ни натякват от знайни и незнайни дупки наречени с интересни именца и титли. __________________ Газираното "Флорина Оранжада" 0.5л е егати и якото нещо. Повече ми харесва от Фанта портокал! Хосте, не си прав, тогава ни учеха да чакаме...че даже и понякога получавахме по нещо, напр. след двучасово блъскане на опашка - 2 кг. портокали (на човек и то най-често около Нова година) ; след десетина годинки чакане от момента на направената вноска - нова ладичка или москвич ; след N на брой години - даже и скромен апартамент. П.П. А за Флорината - казваш го защото не си опитвал от световно известните напитки алтай или сайдер. ...Няма майтап спомням си как плочките бяха плътно покрити с фасове, .... Това е понеже аз и gado минахме на електронни цигари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Сега се прибирам и започвам да сглобявам гладиатора: Много е интересно на кашона как пише TOP-SPORTS ROTTERDAM и ред по-долу MADE IN CHINA И все пак съм впечатлен от опаковането. Като за китайска стока е учудващо добре. Най-много ме изненадаха крепежите: Сипнал съм си кана бира и почвам да действам.... Искам да използвам момента да благодаря на всички, които ми помогнаха да го кача от гаража до нас хахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Китайското..., не винаги е равнозначно на боклук! Китаеца може едно нещо да ти произведе и за 50ст... както и за 5лв... и то ще си струва всяка една стотинка. Хората си произвеждат нещата такива, каквито им ги поръчат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Хубав купон снощи.... Днес след трите С-та*, след още едно кафе при софийския сисадмин, след спане в автобуса за Пловдив най-накрая мога да кажа, че съм трезвен и без главоболие... ________________________________ * Трите С-та - Спане, Сране, Супа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Сега се прибирам и започвам да сглобявам гладиатора: Много е интересно на кашона как пише TOP-SPORTS ROTTERDAM и ред по-долу MADE IN CHINA И все пак съм впечатлен от опаковането. Като за китайска стока е учудващо добре. Най-много ме изненадаха крепежите: Сипнал съм си кана бира и почвам да действам.... Искам да използвам момента да благодаря на всички, които ми помогнаха да го кача от гаража до нас хахахахаха Добре че ти помогнахме да го принесем Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Даг'е... сношните ми творчески планове се оказаха дългосрочни...., а утре ще трябва да се бачка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Деба тая мастика...Ама съм заложил кило и половина сланина по рецептата на дядо поп...С разните му мерудии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Минава ми през главата, че в главата и в гъза ни тече една и съща кръв.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 То аз да съм сигурен, че ще я свърши няк'ва... ма виж го, че налита на малки дечица - при това гейчета... Малки, малки... колко да са малки, на по 20 години мъже станали. Нямам вина че мъжете днешно време се носят като мис свят. Ако се явят на конкурс само им остава да кажат, че искат световен мир и грабват короната! Ето нещо sick! http://www.youtube.com/watch?v=sO_QntXc-c4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 - Това в Тони 2000 звучи МЕДЕНООООО много МЕДЕНОООО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 - Това в Тони 2000 звучи МЕДЕНООООО много МЕДЕНОООО Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Мисля си че Виден си сглобява леко скъпичка но преди всичко доста обемиста закачалка за дрехи и хавлии А аз моята я продадох преди седмица... Мисля си също че филм на Педро Алмодовар бих изгледал само под дулото на пистолет... и не съм сигурен дали бих го изгледал или бих предпочел да ме отърват от мъките... Един такъв ми стига за цял живот, втори няма да мога да понеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 8 часа, 4 кани бира и 8324 псувни по-късно: Галински, мисля че в момента всичко дръпнато в Югоизтока го сърби задника! Набързо разбрах как така тоя гладиатор е наполовина на цената на свестните. Първо подобно впечатление създаде ръждата, която се изсипа от вътрешността на тръбите. За момент си помислих, че помагам на екологията, сглобявайки фитнес уред от рециклирано китайско строително скеле. Впоследствие осъзнах, че не ще да е скеле, тъй като взех да сплесквам тръбите, стягайки болтовете и гайките... Слава богу не развалин нищо и не успях да скъсам заварки. За сметка на тия схеми обаче си трябва сериозно техническо образование и големи логически способности, за да се сглоби уреда успешно. Десетките грешки и несъответствия в упътването правят преживяването много интересно. А при толкова много части веселбата е сериозна. Мамичката им мръсна на жълтите гноми! Сега смятам да изпия няколко бири - вече на спокойствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Ако нещата са такива каквито ги описваш, тренирай с малки тежести и не ме пускай аз да тренирам там, че отиде Контузиите от строшен скрипец не са особено приятни, личен опит не друго. Много внимавай с това лайно дето си го сглобил Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 .... Много внимавай с това лайно дето си го сглобил И задължително да се използват лични предпазни средства! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Вижте сега...Не се занимавайте с подобни педерастични глупости. Купувате си 30м въже, оплитате си една въжена стълба , окачвате я някъде, без да връзвате долните краища и почвате да лазите нагоре-надолу по нея. След две седмици/гарантирано/ формата ще е перфектна. След 3 месеца спокойно може да си идете на конкурс. А добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Що си мисля, че с едно въженце и лицеви опори резултата ще е къде-къде по-добър? Да не говорим, че шанса да се контузиш е по-малък, отколкото с това творение на испанската инквизиция... Ред: Скромния ми R.A.T.M. ютръбски плейлист е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Гледайте си работата. На този уред могат да се закачат поне 2 хавлии да съхнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.