Vetim Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Другия път пробвай да се прибереш пеша (зависи колко си далеч де), това е добър начин да си осигуриш по-здрав сън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Не мога да разбера...Защо след като излезеш петък вечер. Понапиеш се...легнеш си...Защо не мога да спя като нормален човек, ами пак по 5, 6 часа....майкЯ му *************** Със сигурност не си пил достатъчно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Не мога да разбера...Защо след като излезеш петък вечер. Понапиеш се...легнеш си...Защо не мога да спя като нормален човек, ами пак по 5, 6 часа....майкЯ му *************** То почти всеки е така когато се напиеш не можеш да спиш много - най-много 5-6-7 часа... И аз в сряда като се унищожих вечерта се събудих след 4 часа все още пиян и не можех да заспя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Ми хубаво ама това означава че аз трябва да изчакам още 2 светофараИ? Ако пристигнеш в крайната точка с два светофара по-късно и света ще свърши? Чака те пациент на операционната маса!? Някоя баба ще се гътне, ако не й занесеш лекарството?! Именно това безмозъчно бързане е причината движението по пътищата да такава касапница. И хората да правят малоумни маневри, застрашаващи себе си, спътниците и други участници в движението. Само и само да стигне с един светофар по-рано. Визирам и теб в това число, заради:ПС: И понеже бях изчаткал тотално взех че дадох мощно наляво, здраво в насрещното, завой на червено и минах без да чакам никой...Замисли се какво би могъл да причиниш и защо - слаби нерви и тъпа маневра на глупав селянин.... Колкото по-скоро се отърсите от това бързане за всяка цена - толкова по-скоро карането ще спре да ви е стресиращо преживяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Много добре знам че е така... само че много се дразня на наглеци а като са ме нервирали 5 човека преди това по какви ли не поводи то все някъде избива. Човек е добър и трае до един момент после ти завира чайника и избива на някъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 И? Ако пристигнеш в крайната точка с два светофара по-късно и света ще свърши? Чака те пациент на операционната маса!? Някоя баба ще се гътне, ако не й занесеш лекарството?! Именно това безмозъчно бързане е причината движението по пътищата да такава касапница. И хората да правят малоумни маневри, застрашаващи себе си, спътниците и други участници в движението. Само и само да стигне с един светофар по-рано. Визирам и теб в това число, заради:Замисли се какво би могъл да причиниш и защо - слаби нерви и тъпа маневра на глупав селянин.... Колкото по-скоро се отърсите от това бързане за всяка цена - толкова по-скоро карането ще спре да ви е стресиращо преживяване. Не става дума само за бързане. И аз супер много се нервирам като се кача да покарам. Най-вече защото съм човек на реда, а ред в нашето движение просто няма. Най-малкото след едно каране като сляза от колата и усещам как съм си покачил температурата с 1-2 градуса. Да не говоря ако имам някой по-възрастен "диспечър", който да се панира постоянно или да ми прави някакви тъпи забележки... Направо полудявам Затова когато не бързам си ходя пеш на разстояния до 3-4 км и си ми е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 То почти всеки е така когато се напиеш не можеш да спиш много - най-много 5-6-7 часа... И аз в сряда като се унищожих вечерта се събудих след 4 часа все още пиян и не можех да заспя ама е кофти да ГЕ Със сигурност не си пил достатъчно! аз не мога много.... и по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Със сигурност не си пил достатъчно! Има си хора които алкохолеца така им действа. След стабилни запои спя винаги между 3 до 5 часа. Повече и да искам не мога. Не съм китка след това, но и не мога да спя. И не ми обяснявай, че не съм пил достатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Интересното е, че хайвана, който изгубих по път към нас в четвъртък вечер беше пак така и днеска иска пак....музиканти, кво да ги правиш :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Тъмна бирааааа, червенокоса кучка и яко дънене на Motorhead! Замислям се и осъзнавам, че живота не е чак толкова хубав.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Абе понеже сте стабилни бираджии, я речете освен Каменица Тъмно (2л и 0.5л) друго БГ тъмно търси ли се? Че до понеделник трябва да реша какво да пускам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Ариана също върви....За другите не знам... http://www.youtube.com/watch?v=yxJwP0izGgc Цяла нощ ще съм на тая вълна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Абе понеже сте стабилни бираджии, я речете освен Каменица Тъмно (2л и 0.5л) друго БГ тъмно търси ли се? Че до понеделник трябва да реша какво да пускам. "Шуменско червено"... обаче съм дълбоко необективен и пристрастен в този случай... Иначе, творческите ми планове за тази вечер са да си направя една салатка след малко (докът флейките със синьо сиренце завършат последният етап от превръщането си в кулинарно вълшебство) и да изкарам от дълбок резерв една ракийка, която се пие само за сърце, при силн душевни терзания или ако много, ама много ти е мерак (какъвто е моят случай). П.с. А на Чефо му пожелавам да бара нещо Клъсто и мазно... и после да иде на чалготечница, та да му се пукне душицата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 btw като каза тлъсто и мазно - 4 години се боря тука с няколко кг които мразя в себе си... 1 седмица яко под напрежение и въобще не ми се ядеше, без тренировки и само малко бързи въглехидрати точно преди лягане и нещата тръгнаха. Извода е, че спокойния живот води до надебеляване :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Не е вярно...Аз съобще не водя спокоен живот и пак трупам тлъстинки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Решението на проблемът ви се крие в т.н. Студентска диета! Сутрин, обед и вечер се изяжда по една ябълка, като веднага след това надупваш булката. Ако ефектът не ви задоволява, просто спирате ябълките! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Не мога, на работа ме проверяват с дрегер... Иначе - да. Ай, аз си лягам, че деня ми беше отврат...Па и жена на легло ме чака Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Не мога, на работа ме проверяват с дрегер... Иначе - да. Ай, аз си лягам, че деня ми беше отврат...Па и жена на легло ме чака Не бутилката, бре! Не четеш, майнаа... не четеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Колко трудно е да си форматираш pc-то? "невъзможно лесно" - казвате, и сигурно сте прави, стига да сте нямали забавното преживяване което имах аз тази вечер ! Първо си направих забавна разходка до кичука и обратно ( -8лв. таксита ), за да взема един преносим хард. След което се прибирам, свързвам си харда с pc-то, и аз моя изненада windows пльоква и нещеш ли си търси software за харда, при което разбира се, не намира. От където следва едно двучасово ровене из нета за драйвъри, което също се оказа безплодно. Накрая стигнах до много нагледно написана статия от support team-а на производителя, който с две думи казва, "ние така ги правим тези дискове че да не искат драйвъри, ако нещо имате проблем отидете при вашия дилър и т.н. т.н. При което свързвам харда с лаптопа и си върви нормално, никви грижи. При което започвам да разчиствам файлове от единия партишън, за да мога да преместя от другия тези които ми трябват и да го форматирам, още час и половина. При което най - накрая започвам заветния формат, рестартирам си като пич, давам да буутне от диска, и познайте кво ?! Шибаната записвачка не работи (или по точно работи, но не може да чете или записва дискове, само си ги върти вътре за кеф...) :angry1:angry1:angry1 В такива дни като ти тръгне на опаки си ***ло майката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Набрави си боот флашка.Мисля имаше такава възможност.С universal usb installer я правиш боот и след това в биоса усб=то и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Ми тва ще е... в понеделник ще отида да си купя флашка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Тука идва другият въпрос, дали компа може да буутне от усб? То няма нов комп, който да не може де. ______________________________________ Някой сеща ли се за детски гей песнички, да приповдигнем малко настроението или някой части на тялото... "прашките на кака ти обичаш и тайничко си ги обличаш" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=v4b3MBkOx5k Добро утро бе! Аз отиам някъде на нмайната си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FMj1Lu2FJv0 Ето нещо по-... младежко! хаха Честита сутрин! Ако почнем да празнуваме събуждане, т'ва няма ли да е още един повод да полеете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 EPIC!!! Да го ева оказа се че са ги изкарали на бис,а аз си бях тръгнал.Само не успях да си взема палка от барабаниста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.