Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Host-a забрави как минават седмиците, вече не пие джин сутрин... само остава да го оженят още малко и да е пълна картината :) Малко ми е грубичко това парче в момента, иначе добро.

И да не забравя !!! > МИКРОАСУ СА НЕКАДЪРНИ!!!!

За кое 1200 лв? Съединител + маховик на LUK е 1230 лв. Има и по-скъп един, ама той май е за 180 к.с. варианта.

Отделно четири диска с накладките, отделно труд...

Реално, взех частите с много добра отстъпка, но ако я нямах - жална ми майка...

Не че сега сумата не е брутална, ама иначе я смятах на към 2к+.

То само комплекта съединител БЕЗ маховик в Порше.БГ беще около 670 лв.

Значи си късметлия. На мен в официален сервиз само маховика ми е 2000 лева. Като сложиш и другите неща и спокойно става 3000+.

Намерих си го обаче целият комплект от Англия за 1000 лева с две години гаранция xmas.gif.

Ако знаеш други кадърни давай инфо за контакт, че тези до сега сме 350лв назар, 1бр сбъркан (и разпечатан) проект, един залепен (но изпълнен от грешен материал) + 1бр липсваща табела (винил). Останаха ми 2 табели за правене - горе-долу метър на два всяка (външни, PVC).

http://www.vbox7.com/play:e1cb7418 - За Гадо :) ...Макар, че на ХОСТ най ще му хареса....подозирам :)

Стефчо, много ли държиш да те нахраня с разни неща дет по принцип не са за ядене...??

П.с. Имай късмет пак да ми се качиш в колата!!! Ама гледай да си по-снощен!

Ако знаеш други кадърни давай инфо за контакт, че тези до сега сме 350лв назар, 1бр сбъркан (и разпечатан) проект, един залепен (но изпълнен от грешен материал) + 1бр липсваща табела (винил). Останаха ми 2 табели за правене - горе-долу метър на два всяка (външни, PVC).

www.mprint2004.com

Кажи им обаче, че Ангел Овчаров те е пратил към тях, защото не работят с крайни клиенти по принцип.

Стефчо, много ли държиш да те нахраня с разни неща дет по принцип не са за ядене...??

П.с. Имай късмет пак да ми се качиш в колата!!! Ама гледай да си по-снощен!

този е ИСПОЛИН :D

е колко по-снощен :D

Добро утро на всички с Млък!

Парадоксът е, че само аз и дедото виждаме първи твоите добри утра, а точно за нас туй се пада някъде малко преди лека нощ...ама иначе си железен - 90% от поздравленията ги правиш около това време ; останалите 10% (когато си имал тежка нощ) - знаеш кога....;)

Само ти и дедо ама найци!

Аз следя, чета и виждам всичко, по всяко време и навсякъде... без изключения! :ph34r:

Пламене, приеми нещата по следния начин - ти и дядката сте по нощите, през деня на кой му пука, а на границата съм аз laughing.gif

Пламене, приеми нещата по следния начин - ти и дядката сте по нощите, през деня на кой му пука, а на границата съм аз laughing.gif

Ночной дозор! :devil

Само ти и дедо ама найци!

Аз следя, чета и виждам всичко, по всяко време и навсякъде... без изключения! :ph34r:

Четеш и следиш, ама го правиш с мъка - на нас с дедото това ни е естественото състояние. :inqn

1-во Не можеш да докажеш че греша! Братята, Кирил и Методий ги няма за да те подкрепят.

2-ро Дори и да греша, просто ще сменя местата на j и i и ще се оправи работата!

3-то А, аз няма как да греша, клавиатурата е виновна.

Впрочем... добро утро! B)

http://devlaser.com/

пробвай тези. хич не им се обяснявай кой те е пратил :laughing: - ако ти свършат работа на поносими цени, нищо не щъ :rolleyes:

правят рекламни табели, въпреки че наблягат на рязането.

Не мога да разбера...Защо след като излезеш петък вечер. Понапиеш се...легнеш си...Защо не мога да спя като нормален човек, ами пак по 5, 6 часа....майкЯ му *************** :(

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...