Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да го нахакам на четвъръка, на времето, на унито и на работата да не тъгува...Обявявам кОнкурс за каки, лелки, баби милиардерки. Моля да ми пратят CV със снимка и колко милЯрдa имат. Че не ми се бачка. Сиктир

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Оф...Фак оф...Нещо ми е много мръДЗеливо днеска...Обещавам си утре да спя цел ден...Или поне до обед...

Оф...Фак оф...Нещо ми е много мръДЗеливо днеска...Обещавам си утре да спя цел ден...Или поне до обед...

Да,да.Все едно не знаем, утре сутрин кой ще пише първи. :lol: Къде 05:49 примерно.Даже и по-рано.

П.П.Говоря за хората от нашата част на планетата. :laughing:

От кога ви порасна толкова пипито че започнахте да си присвоявате части от планетата? :lol:

Мисля си как така мам*а му докато бях на кафе преди малко в едно заведение и срещу моята маса седнаха едни буквално СЕЛСКИ пръчки и как една постоянно говореше как тази вечер задалжително ще прави секс... званя на около 5-6 човека и така и не я огря... жалка история, поне да приличаше на нещо, а пък показваше уж голямото си самочувствие... толкова се изнервих, че станахме да си ходим!

Само истиснкият мъж не подбира и само лъжец прави секс постоянно. :tongue

Ебати леймърското изпълнение - да ям люта чушка и след като съм я пипал с пръсти да си бръкна в носа. От това по-тъпо може да е само да си пипна окото...

Можеше и по - зле. Да си беше хванал "смисъла на живота" biggrin.gif.

Един приятел направи подобно изпълнение. Бяхме се заиграли с една химически добита люта есенция. 1 000 000 scoville.

Можеше и по - зле. Да си беше хванал "смисъла на живота" biggrin.gif.

Един приятел направи подобно изпълнение. Бяхме се заиграли с една химически добита люта есенция. 1 000 000 scoville.

Е сега ме заинтригува. Може ли да ми обясниш как е успял да се хване точно там. Айде окото да си почеше без да иска да. Да си почеше носа отвътре - да, ама какво е правил че се е хванал там? :)

Може да се е опитвал да убие някакви паразити там... who knows! :lol:

Няма по-страшно от сапун в окото, след петата минута вече психарииките в "saw" ти се струват весели като детска площадка в парка.

Е сега ме заинтригува. Може ли да ми обясниш как е успял да се хване точно там. Айде окото да си почеше без да иска да. Да си почеше носа отвътре - да, ама какво е правил че се е хванал там? :)

пикал е, а кожата там е тънка и много кръвоснабдена, ако си забравил уроците по анатомия от 9ти клас.

ма то хората са измислили ръкавици и правила за безопасност, които напомнят да свалиш ръкавиците преди да пикаеш...

то кат се замисля същите правила твърдят че трябва и ръцете да си измиеш преди и след, ако приготвяш храната на други хора, ама не съм забелязал да го правят дюнерджиите, примерно. значи за дюнерите е нужен много, ама много лют сос и ще се научат.

Добро утро, трътки! Ей ся отивам да се изсера, да изпикая кофеина, вземам душ и лягам...И ще спя дооо....13:30...Поне!

Добър петъчен утър! Да върна назад лентата:

Смислено - Ш си го сложа на хуя.
Според мен въпросната фраза би дошла по-скоро като "ще ми кацнеш на ..."

Водка Астория я бива... времето пак е ВГЗ, и пак няма наспали се... пфууу.

Айде, Шефа (Венци) и той дойде, мани,мани >

15102010.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Взех си колата от сервиза...

Не пожелавам на никой да му роди наведнъж съединител с маховик и четирите диска с феродо да са му за смяна...

Особено на Ауди... :angry1

Взех си колата от сервиза...

Не пожелавам на никой да му роди наведнъж съединител с маховик и четирите диска с феродо да са му за смяна...

Особено на Ауди... :angry1

DMF? Dual Mass Flywheel? Аз ще го сменям моя скоро. Ако ти е с такова си го предвиди след определен брой километри. Води се консуматив.

Минава ми през главата, че Дядо мраз всеки ден е топ постър. Какво пише толкова тоя човек? То бива, бива спам, ама то неговото...

DMF? Dual Mass Flywheel? Аз ще го сменям моя скоро. Ако ти е с такова си го предвиди след определен брой километри. Води се консуматив.

Бе не знам с какво е, ама толкова време се икономисвам - "Бас касата ще почака...", "Чипа напролет..." и какво? Накрая много повече пари се изсипаха наведнъж...

Можело значи!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...