Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

angry1.gif angry1.gif angry1.gif angry1.gif ТОКУ ЩО ЗАГУБИХ ПОСТ ОТ НАД 100 РЕДА, разказващ неща от последните 10 дни, писан около 30 мин angry1.gif angry1.gif angry1.gif

Остава ми само да ви поздравя с последната снимка а.к.а как разпускам след днешния тежък ден:

dsc00684u.th.jpg

Гаднооо.The program is not responding или нета се бъгна?

Като тотален тъпак, запаметил с ЦТРЛ+Ц текста, последно запаметих адреса на последната снимка и като още по-голям тъпак отговорих на ЛС angry1.gif

ТОТАЛЕН ТЪПАК!!! angry1.gif

Бутилка уиски ако някой ми каже как може да се извади от меморито на темплейта назад - момински мечти laughing.gif

Има Clipboard мениджъри. Пробвай дали ако отвориш Word няма случайно да ти ги пази.

И също, с Back бутон би трябвало да се върне браузъра на прозореца и да пази въведения в полето текст. Неколкократно ми се е случвало.

Има Clipboard мениджъри. Пробвай дали ако отвориш Word няма случайно да ти ги пази.

И също, с Back бутон би трябвало да се върне браузъра на прозореца и да пази въведения в полето текст. Неколкократно ми се е случвало.

В браузъра - сух шпек Перелик. Само искам да помните какво имам да разкажа- за новата версия пиянска чорба и за войната ми с осите. Пак ще пиша - то е ясно.

Ангеле мой, Тедин, мислех си за уорт - сега ще тествам. Ако излезе - бутилка Тъламор литър.

Я ми припомни как лети Икранът laughing.gif а.к.а как в уорт мога да търся задни записи

Ама аз никога не съм преставал да съм неспокоен. А и боговете изглежда ме чуха :lol:

Взе че цъкна на Fast reply полето и бутончетата се появиха? Не че ми липсват на мен ама все пак...

Остава ми само да ви поздравя с последната снимка а.к.а как разпускам след днешния тежък ден:

dsc00684u.th.jpg

Абе Видене ти ако това го ядеш сам как не си ме задминал на килограми твойта кожа...

Трябва да видиш описа на ВЕЛИКАТА ЧОРБА - NO ARTERIES LEFT UNCLOGGED

Мамичката му! Как красиво го бех написал! Сега трябва да дебна нова муза - без Узо laughing.gif

EDIT: Междувременно : http://www.youtube.com/watch?v=Noq_oR1a0gs&feature=related

DUST ON THE CD!!!!!!!

beer.gif

В браузъра - сух шпек Перелик.

Те като ти казват хората, че браузъра ти е в гърбъ ти не слушаш. Ако беше с ФФ щеше да избегнеш загубата на тия ми ти стотина реда :)Ма то е така. Човек от главата си пати най-често. Кой от долната кой от горната :)

Абе, много хубав браузър е наистина лисугера, ама много харчи, да му бера лайката! Е само заради т'ва минах и аз на Хром.

От няколко години се занимавам със обствени идеи по въпроса, та да стартирам раздела..

Идеята възникна 20 години по-рано, но в последните две бе модернизирана

Аз бих я кръстил - зелената шапка - в близките дни ще приложа съответни снимки - или как можете да си направите жив зелен пояс ВЪРХУ съществъваща масивна тухлена ограда.

Малко снимки от старта, който бе късен старт след години, включващ създаване на нова "саксия" и ъпгрейдване с хидроизолация на съществуващата:

img3879kw.th.jpg

Липсват ми нагледни материали в момента, но ще се погрижа да се появят. Снимките, които виждате са от вече обработената част и полагането на растенията в нея...

Обаче къде си лепнал бирьока..хахаха.И в чашка даже.Тв'а да наторяваш пръстта сигурно.. :lol:

Бирата ВИНАГИ се движи паралелно с работещия в зона от една ръка разстояние laughing.gif

------------------------

Едва ли има по-голям боклук като браузър от ФФ (Фул ъф Фартс)...

Айде яжте !

http://www.youtube.com/watch?v=kJ0n-1FmFiw&feature=channel

Аз пък ще си отпуша един дванадесет годишен армаган, донесен ми от Обединеното Кралство... и ще се отдам на усилено нищоправене...

angry1.gif angry1.gif angry1.gif angry1.gif ТОКУ ЩО ЗАГУБИХ ПОСТ ОТ НАД 100 РЕДА, разказващ неща от последните 10 дни, писан около 30 мин angry1.gif angry1.gif angry1.gif

dsc00684u.th.jpg

Ти нали уж ги беше отказал тези анасоновите напитки?

П.С. Вчера към 12 щеше ли да дойдеш за по 1 малко, чисто теоритично?

Който забравя да си поръча бира навреме се налага да търси алтернативни варианти. Ти мани, ми така се олях с това узо, че не е истина...biggrin1.gif

Теоретично или не - нямаше как да стане да излизам вчера по никакъв начин...ph34r.gif

...

С думата "одма" поздравяваш Кърджалийски регион, нали? laughing.gif

Нещо не ми стана ясно какво точно имаш предвид...

"Одма" всъщност е изменено "одмах" (в сръбския език) или с други думи веднага, с един (за)мах.

И да не съм офтопик едно старо парче, за по-минорните настроения:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...