Antares Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Ама аз никога не съм преставал да съм неспокоен. А и боговете изглежда ме чуха Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 ТОКУ ЩО ЗАГУБИХ ПОСТ ОТ НАД 100 РЕДА, разказващ неща от последните 10 дни, писан около 30 мин Остава ми само да ви поздравя с последната снимка а.к.а как разпускам след днешния тежък ден: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Гаднооо.The program is not responding или нета се бъгна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Гаднооо.The program is not responding или нета се бъгна? Като тотален тъпак, запаметил с ЦТРЛ+Ц текста, последно запаметих адреса на последната снимка и като още по-голям тъпак отговорих на ЛС ТОТАЛЕН ТЪПАК!!! Бутилка уиски ако някой ми каже как може да се извади от меморито на темплейта назад - момински мечти Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Има Clipboard мениджъри. Пробвай дали ако отвориш Word няма случайно да ти ги пази. И също, с Back бутон би трябвало да се върне браузъра на прозореца и да пази въведения в полето текст. Неколкократно ми се е случвало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Има Clipboard мениджъри. Пробвай дали ако отвориш Word няма случайно да ти ги пази. И също, с Back бутон би трябвало да се върне браузъра на прозореца и да пази въведения в полето текст. Неколкократно ми се е случвало. В браузъра - сух шпек Перелик. Само искам да помните какво имам да разкажа- за новата версия пиянска чорба и за войната ми с осите. Пак ще пиша - то е ясно. Ангеле мой, Тедин, мислех си за уорт - сега ще тествам. Ако излезе - бутилка Тъламор литър. Я ми припомни как лети Икранът а.к.а как в уорт мога да търся задни записи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Ама аз никога не съм преставал да съм неспокоен. А и боговете изглежда ме чуха Взе че цъкна на Fast reply полето и бутончетата се появиха? Не че ми липсват на мен ама все пак... Остава ми само да ви поздравя с последната снимка а.к.а как разпускам след днешния тежък ден: Абе Видене ти ако това го ядеш сам как не си ме задминал на килограми твойта кожа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Трябва да видиш описа на ВЕЛИКАТА ЧОРБА - NO ARTERIES LEFT UNCLOGGED Мамичката му! Как красиво го бех написал! Сега трябва да дебна нова муза - без Узо EDIT: Междувременно : http://www.youtube.com/watch?v=Noq_oR1a0gs&feature=related DUST ON THE CD!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Видьиеньие, приибал си съ. Добро утро Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Видьиеньие, приибал си съ. Добро утро Така хубаво се бях отнесъл на тема свински крачета... И нека все пак вдигнем флага, р-к Раков http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=i7GjCnVPv4Q Одма ти връщам поздрава, че днеска ме чака дълъг ден.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 контра: С думата "одма" поздравяваш Кърджалийски регион, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Като сме почнали с Металика - да продължим http://www.youtube.com/watch?v=LSH87bDit4Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 В браузъра - сух шпек Перелик. Те като ти казват хората, че браузъра ти е в гърбъ ти не слушаш. Ако беше с ФФ щеше да избегнеш загубата на тия ми ти стотина реда Ма то е така. Човек от главата си пати най-често. Кой от долната кой от горната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Абе, много хубав браузър е наистина лисугера, ама много харчи, да му бера лайката! Е само заради т'ва минах и аз на Хром. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Той да беше на Хром бива. Ми той на замаскирано ИЕ кара и чак се чуди че има подобни проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 От няколко години се занимавам със обствени идеи по въпроса, та да стартирам раздела.. Идеята възникна 20 години по-рано, но в последните две бе модернизирана Аз бих я кръстил - зелената шапка - в близките дни ще приложа съответни снимки - или как можете да си направите жив зелен пояс ВЪРХУ съществъваща масивна тухлена ограда. Малко снимки от старта, който бе късен старт след години, включващ създаване на нова "саксия" и ъпгрейдване с хидроизолация на съществуващата: Липсват ми нагледни материали в момента, но ще се погрижа да се появят. Снимките, които виждате са от вече обработената част и полагането на растенията в нея... Обаче къде си лепнал бирьока..хахаха.И в чашка даже.Тв'а да наторяваш пръстта сигурно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Бирата ВИНАГИ се движи паралелно с работещия в зона от една ръка разстояние ------------------------ Едва ли има по-голям боклук като браузър от ФФ (Фул ъф Фартс)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Айде яжте ! http://www.youtube.com/watch?v=kJ0n-1FmFiw&feature=channel Аз пък ще си отпуша един дванадесет годишен армаган, донесен ми от Обединеното Кралство... и ще се отдам на усилено нищоправене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 В един перфектен свят за закуска, обяд и вечеря ще има SUBWAY! @gado, супер парче, 10х! Айде и от мен нещо - мацката много ме радва! http://www.youtube.com/watch?v=S97oUM_fjs8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 ТОКУ ЩО ЗАГУБИХ ПОСТ ОТ НАД 100 РЕДА, разказващ неща от последните 10 дни, писан около 30 мин Остава ми само да ви поздравя с последната снимка а.к.а как разпускам след днешния тежък ден: Ти нали уж ги беше отказал тези анасоновите напитки? П.С. Вчера към 12 щеше ли да дойдеш за по 1 малко, чисто теоритично? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Който забравя да си поръча бира навреме се налага да търси алтернативни варианти. Ти мани, ми така се олях с това узо, че не е истина... Теоретично или не - нямаше как да стане да излизам вчера по никакъв начин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 ...С думата "одма" поздравяваш Кърджалийски регион, нали? Нещо не ми стана ясно какво точно имаш предвид..."Одма" всъщност е изменено "одмах" (в сръбския език) или с други думи веднага, с един (за)мах. И да не съм офтопик едно старо парче, за по-минорните настроения: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Аз доколкото съм наясно "одма" се употребява доста в македонския край. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.