Mockingbird Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Още един скапан понеделник. Мамка му.Why,... why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Е*аси понеделника, чесно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Ко му е скапаното? Аз имах половин час работа в офиса за целия ден и сега се мърдосвам у нас...Бахти лежерното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Абе не е скапано, ама всеки ме дърпа нанякъде... Ред: Тази тема ми оправи деня! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Ндаааа......Акъл -море...Аз мисля да трепя червейчуги Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Нищо му няма... легнах си в понеделник, станах в понеделник... и всичко си е все така готино. Скоро се прибирам... ииххаааа, home sweet home... http://www.youtube.com/watch?v=-Qi5bOrGUuE I'll see you again! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Бахти женската работа...ти го ебеш, то те целува...Мен ако някой иска да ме наебе, ще му извадя мозъка през гъза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Ебаси и понеделника ! Ставам, няма ток, вадя лаптопа, всички мрежи са заключени. Отивам в университета с ясната идея, че там има безплатен wireless и ще мога да се възползвам, при което по не обясними причини няма wireless... при което се прави опит да се иде на кафе където има wireless, но то е пълно е тва е съдбата, като иска да те държи настрана от мрежата, никой не може да ти помогне П.П. Да, знам, че можеше просто да отида на зала или да обикалям докато намеря безплатна мрежа, или да отида у някой, но не ми беше нищо спешно, просто забавен факт как се стекоха обстоятелствата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Ебаси и понеделника ! Ставам, няма ток, вадя лаптопа, всички мрежи са заключени. Отивам в университета с ясната идея, че там има безплатен wireless и ще мога да се възползвам, при което по не обясними причини няма wireless... при което се прави опит да се иде на кафе където има wireless, но то е пълно е тва е съдбата, като иска да те държи настрана от мрежата, никой не може да ти помогне П.П. Да, знам, че можеше просто да отида на зала или да обикалям докато намеря безплатна мрежа, или да отида у някой, но не ми беше нищо спешно, просто забавен факт как се стекоха обстоятелствата. Ти за Wimax не си ли чувал...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Ти за Wimax не си ли чувал...?? Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Не. Eбаваш ма, нъл' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Eбаваш ма, нъл' ? Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Добро утро, кукувици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Кой - кукувица, кой - кукумявка...:ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 ...и кой бухал! Това утро не е от най-добрите. Спи ми се ужасно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Кой патка... няма къде да спя ве мааму стара, тоя апартамен едно легло да бяха сложили! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Кой - кукувица, кой - кукумявка...:ph34r: Снощи (следобяда късно) мернах едни Проуб (червен) на К. Пеев. Ти ли беше? _____________________ Е, па я да не съм го виждал - пък и все пак съм далтонист и да съм го виждал все тая :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Еее не го научихте.На Midex дзвера ако се не лъжа е зелен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Не е зелен! Син е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Може и син да е, но със сигурност не е червен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Как да разкарам това глупаво недоразумение, наречено "Member Options", което нагло ми виси между прозореца за отговор и актуалните мнения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Как да разкарам това глупаво недоразумение, наречено "Member Options", което нагло ми виси между прозореца за отговор и актуалните мнения? делийт бисквитки? а може и да не съм разбрал кво питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Ето това. Иначе и курабиите трябваше да търкам. А и да не говорим, че fast reply няма интерактивните бутони, които бяха супер удобни. Въобще, административните органи в опитите си да подобрят форума последните няколко пъти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Ето това. Иначе и курабиите трябваше да търкам. А и да не говорим, че fast reply няма интерактивните бутони, които бяха супер удобни. Въобще, административните органи в опитите си да подобрят форума последните няколко пъти... Пешо... успокой се, бе! Смени си скина с някой друг и проблема ти е решен П.с. Мързи ме да снимам, качвам и поствам как изглеждат при мен нещата, но са далеч по-пригледни и събрани... BTW с Delicate Blue скинът съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.