Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ко му е скапаното? Аз имах половин час работа в офиса за целия ден и сега се мърдосвам у нас...Бахти лежерното :D

Нищо му няма... легнах си в понеделник, станах в понеделник... и всичко си е все така готино.

Скоро се прибирам... ииххаааа, home sweet home...

http://www.youtube.com/watch?v=-Qi5bOrGUuE

I'll see you again! :rolleyes:

Бахти женската работа...ти го ебеш, то те целува...Мен ако някой иска да ме наебе, ще му извадя мозъка през гъза...

Ебаси и понеделника ! :laughing: Ставам, няма ток, вадя лаптопа, всички мрежи са заключени. Отивам в университета с ясната идея, че там има безплатен wireless и ще мога да се възползвам, при което по не обясними причини няма wireless... при което се прави опит да се иде на кафе където има wireless, но то е пълно :woot е тва е съдбата, като иска да те държи настрана от мрежата, никой не може да ти помогне :lol:

П.П. Да, знам, че можеше просто да отида на зала или да обикалям докато намеря безплатна мрежа, или да отида у някой, но не ми беше нищо спешно, просто забавен факт как се стекоха обстоятелствата.

Ебаси и понеделника ! :laughing: Ставам, няма ток, вадя лаптопа, всички мрежи са заключени. Отивам в университета с ясната идея, че там има безплатен wireless и ще мога да се възползвам, при което по не обясними причини няма wireless... при което се прави опит да се иде на кафе където има wireless, но то е пълно :woot е тва е съдбата, като иска да те държи настрана от мрежата, никой не може да ти помогне :lol:

П.П. Да, знам, че можеше просто да отида на зала или да обикалям докато намеря безплатна мрежа, или да отида у някой, но не ми беше нищо спешно, просто забавен факт как се стекоха обстоятелствата.

Ти за Wimax не си ли чувал...??

Кой патка... няма къде да спя ве мааму стара, тоя апартамен едно легло да бяха сложили! :tongue

Кой - кукувица, кой - кукумявка...:ph34r:

Снощи (следобяда късно) мернах едни Проуб (червен) на К. Пеев. Ти ли беше?

Е, па я да не съм го виждал - пък и все пак съм далтонист и да съм го виждал все тая :D :D :D

Как да разкарам това глупаво недоразумение, наречено "Member Options", което нагло ми виси между прозореца за отговор и актуалните мнения?

Как да разкарам това глупаво недоразумение, наречено "Member Options", което нагло ми виси между прозореца за отговор и актуалните мнения?

делийт бисквитки?

а може и да не съм разбрал кво питаш.

Ето това. Иначе и курабиите трябваше да търкам. А и да не говорим, че fast reply няма интерактивните бутони, които бяха супер удобни. Въобще, административните органи в опитите си да подобрят форума последните няколко пъти...

Ето това. Иначе и курабиите трябваше да търкам. А и да не говорим, че fast reply няма интерактивните бутони, които бяха супер удобни. Въобще, административните органи в опитите си да подобрят форума последните няколко пъти...

Пешо... успокой се, бе! Смени си скина с някой друг и проблема ти е решен ;)

П.с. Мързи ме да снимам, качвам и поствам как изглеждат при мен нещата, но са далеч по-пригледни и събрани...

BTW с Delicate Blue скинът съм.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...