Godfather Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Отивам да си правя омлет със сланина и после ще опърдявам етажа Определено си объркал рецептата. За да се получат наистина добри резултати, трябва да е боб със сланина, люти чушки и ферментирало кисело зеле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Да, та после да ме забранят със Женевска конвенция, нали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Sorry, che pisha na latinica. Prez glavata mi minava, che udurjahme fronta celi 47 min. Belkim se razpishem vtoroto poluvreme. I malkata peruka dobre se predstavq zasega Uspeh, pishman nacionalen otbor po "football"... GOLLLLL. Nai-nakraq... Nazdrave! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Определено си объркал рецептата. За да се получат наистина добри резултати, трябва да е боб със сланина, люти чушки и ферментирало кисело зеле. Ъъъ, омлета трябва да е с гореизброените?!? Да, та после да ме забранят със Женевска конвенция, нали... Не бе, ще те вземат на работа в ЦЕРН, да им ускоряваш частиците. Лека нощ.Отивам да.......сещайте се....спъ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Добър вечер Гале, няколко хиляди страници назад съм написал, че живея на бързи обороти - скачам в леглото, заспивам във въздуха и докато тупна, се будя. Трябва ти тренинг...Или друга часова зона..Отивам да си правя омлет със сланина и после ще опърдявам етажа Брей, аз съм Гале Не мога да повярвам. Ами, Наско, аз също имам тренинг за редовно недоспиване и живот на бързи обороти (бас ловя, че не колкото твоите, ама все пак)... Иначе напоследък спя към 5-6 ч., бях свикнала изобщо да не спя или да спя по 2 ч. Сега имам напредък. И утре (днес) се очертава едно ставане към 6 ч. Ей, смачкахме ги тия смешки мръсни, долни уелсци. Така ме ядосаха, да им го втъкна Бяха си събрали отбора по ръгби, не по футбол. Толкова не-fairplay играха, че всички видяхме. Ама явно някой от тях е гей и спи със съдията, че и той беше от тях. Толкова простени картони и фалове скоро не бях виждала, честно! Тцтц, половината ни футболисти ги изнесоха на носилки, половината си тръгнаха жълти картони. Браво на нашите момчета, надскочиха ми многократно очакванията, както и треньорът, ама и занапред ще се види дали не е било въпрос на шанс... Червеният картон ме изпълни с кеф, баси, в последната минута... Не че съдията си познаваше часовника де, 'щото продължението не беше 5, а 8 минути, ама квото е. Важното е, че бихме, макар и с 1:0. Имахме положения до последните секунди поне за 3:0 или 4:0. Fu*kan съдия, ананас тъп, прост... Пу, дано не изям няк'во наказание, ама много съм му насъбрала на тоя изверг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Брей, аз съм Гале Не мога да повярвам. Ами, Наско, аз също имам тренинг за редовно недоспиване и живот на бързи обороти (бас ловя, че не колкото твоите, ама все пак)... Иначе напоследък спя към 5-6 ч., бях свикнала изобщо да не спя или да спя по 2 ч. Сега имам напредък. И утре (днес) се очертава едно ставане към 6 ч. Предизвикваш ме... аз само с Наско и с Пламен не бих посмял да се боря по малко спане, не защото съм сигурен че ще загубя а че са ми съвсем равностойни протичници а и мислех да взема да си отспивам повече... ма ти ме изненада сега с тези 5-6часа... за 2та и пропускането ме съмняваш - освен за единични случаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Аз от повече от година спя по 5-6-7 часа. Това си е сравнително нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Аз близо година карах с под 6часа веднъж на 2 дни... не го пожелавам никому. Тази година почти мина но съм решил до края на годината да укротя топката и да почна да го давам по-спокойно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Предизвикваш ме... аз само с Наско и с Пламен не бих посмял да се боря по малко спане, не защото съм сигурен че ще загубя а че са ми съвсем равностойни протичници а и мислех да взема да си отспивам повече... ма ти ме изненада сега с тези 5-6часа... за 2та и пропускането ме съмняваш - освен за единични случаи Ми съмнявам те, не съмнявам, положението беше различно. Имах много неща, за които да мисля и се тормозех, не можех да спя по 40 часа и нагоре. Да не се замислям сега, не че мога в 2 ч. сутринта, ама пак ми става криво. Лека от мен Аз не се меря с никого по неспане, просто споделям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Добрютру....Гадна София....Гаден смог....Носа ми е пълен със сополи... http://www.youtube.com/watch?v=tC81kZL901M&feature=fvst Напълно ми отговаря на настроението.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Видяли сте и вие какво е недоспиване ама айде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 За мен 5-6 часа не е недоспиване, ама айде. Просто е малко сън. Недоспиване е да спиш по 2-4 часа и то системно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Както казах, видяли сте какво е недоспиване ама айде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Как бе, 5 денонощия uptime, с по 10 минутни дрямки... след 2рия ден не чувстваш нищо. След това припаднах, размина ми се кръвоизлива и болницата ама аре. *само работохоликът може да твърди, че не е работохолик* Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Сега защо седя на ПС и си пиша с една приятелка, вместо да си легна на топло под одеалото и да си спя сладко, при все, че пак ще ставам рано?! А съм втора смяна... :ph34r: Мразя втора смяна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Вечерта на домашната ракия.Две големи...после още две....и още две...и още...И сега междузвездни в междуочието.....Наздраве. П.П.И накрая Булфорум..там е пътя, истината и недоспиването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame one me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 От два месеца всяка сутрин и вечер правя йога упражнения и каланетика, 100 клякания вечер, 50 сутрин и др., 2 л вода на ден /нещо, което преди ми беше невъзможно/, танците не ги броя, но влезнах във форма горе-долу. От 1 до 8 клас съм тренирала художествена гимнастика и акробатика в Спортното училище и какво ли още не след това, но нещо се бях изтървала /предполагам от годините ще е /, но вече всичко е наред според мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Ако следващият път реша да мешам сос "Табаско" с "Перцовка" и леща - спрете ме.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Проблеми на митницата... или ти се изчерпа квотата за вредни емисии ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Може и двете, стават такива работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Напука ми се свинктера, казанчето се полуразтопи, мина ми грипа и ми изскочиха очите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Ясно! Митницата значи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Ах 3 денаа Ще има след това 1 седмица болки във врата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.