Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Отивам да си правя омлет със сланина и после ще опърдявам етажаph34r.gif

Определено си объркал рецептата. За да се получат наистина добри резултати, трябва да е боб със сланина, люти чушки и ферментирало кисело зеле. :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Sorry, che pisha na latinica. Prez glavata mi minava, che udurjahme fronta celi 47 min. Belkim se razpishem vtoroto poluvreme. I malkata peruka dobre se predstavq zasega :) Uspeh, pishman nacionalen otbor po "football"...

GOLLLLL. Nai-nakraq... Nazdrave!

Определено си объркал рецептата. За да се получат наистина добри резултати, трябва да е боб със сланина, люти чушки и ферментирало кисело зеле. :lol:

Ъъъ, омлета трябва да е с гореизброените?!? :lol:

Да, та после да ме забранят със Женевска конвенция, нали...ph34r.gif

Не бе, ще те вземат на работа в ЦЕРН, да им ускоряваш частиците. :bgrin:

Лека нощ.Отивам да.......сещайте се....спъ! :lol:

Добър вечер :) Гале, няколко хиляди страници назад съм написал, че живея на бързи обороти - скачам в леглото, заспивам във въздуха и докато тупна, се будя. Трябва ти тренинг...Или друга часова зона..Отивам да си правя омлет със сланина и после ще опърдявам етажаph34r.gif

Брей, аз съм Гале :) Не мога да повярвам. Ами, Наско, аз също имам тренинг за редовно недоспиване и живот на бързи обороти (бас ловя, че не колкото твоите, ама все пак)... Иначе напоследък спя към 5-6 ч., бях свикнала изобщо да не спя или да спя по 2 ч. Сега имам напредък. И утре (днес) се очертава едно ставане към 6 ч. :)

Ей, смачкахме ги тия смешки мръсни, долни уелсци. Така ме ядосаха, да им го втъкна :lol: Бяха си събрали отбора по ръгби, не по футбол. Толкова не-fairplay играха, че всички видяхме. Ама явно някой от тях е гей и спи със съдията, че и той беше от тях. Толкова простени картони и фалове скоро не бях виждала, честно! Тцтц, половината ни футболисти ги изнесоха на носилки, половината си тръгнаха жълти картони. Браво на нашите момчета, надскочиха ми многократно очакванията, както и треньорът, ама и занапред ще се види дали не е било въпрос на шанс... Червеният картон ме изпълни с кеф, баси, в последната минута... Не че съдията си познаваше часовника де, 'щото продължението не беше 5, а 8 минути, ама квото е. Важното е, че бихме, макар и с 1:0. Имахме положения до последните секунди поне за 3:0 или 4:0. Fu*kan съдия, ананас тъп, прост... Пу, дано не изям няк'во наказание, ама много съм му насъбрала на тоя изверг...

Брей, аз съм Гале :) Не мога да повярвам. Ами, Наско, аз също имам тренинг за редовно недоспиване и живот на бързи обороти (бас ловя, че не колкото твоите, ама все пак)... Иначе напоследък спя към 5-6 ч., бях свикнала изобщо да не спя или да спя по 2 ч. Сега имам напредък. И утре (днес) се очертава едно ставане към 6 ч. :)

Предизвикваш ме... аз само с Наско и с Пламен не бих посмял да се боря по малко спане, не защото съм сигурен че ще загубя а че са ми съвсем равностойни протичници а и мислех да взема да си отспивам повече... ма ти ме изненада сега с тези 5-6часа... за 2та и пропускането ме съмняваш - освен за единични случаи :P

Аз близо година карах с под 6часа веднъж на 2 дни... не го пожелавам никому. Тази година почти мина но съм решил до края на годината да укротя топката и да почна да го давам по-спокойно...

Предизвикваш ме... аз само с Наско и с Пламен не бих посмял да се боря по малко спане, не защото съм сигурен че ще загубя а че са ми съвсем равностойни протичници а и мислех да взема да си отспивам повече... ма ти ме изненада сега с тези 5-6часа... за 2та и пропускането ме съмняваш - освен за единични случаи :P

Ми съмнявам те, не съмнявам, положението беше различно. Имах много неща, за които да мисля и се тормозех, не можех да спя по 40 часа и нагоре. Да не се замислям сега, не че мога в 2 ч. сутринта, ама пак ми става криво. Лека от мен :) Аз не се меря с никого по неспане, просто споделям :)

Добрютру....Гадна София....Гаден смог....Носа ми е пълен със сополи...sick1.gif

http://www.youtube.com/watch?v=tC81kZL901M&feature=fvst

Напълно ми отговаря на настроението..

За мен 5-6 часа не е недоспиване, ама айде. Просто е малко сън. Недоспиване е да спиш по 2-4 часа и то системно.

Как бе, 5 денонощия uptime, с по 10 минутни дрямки... след 2рия ден не чувстваш нищо.

След това припаднах, размина ми се кръвоизлива и болницата ама аре.

*само работохоликът може да твърди, че не е работохолик* :lol:

Сега защо седя на ПС и си пиша с една приятелка, вместо да си легна на топло под одеалото и да си спя сладко, при все, че пак ще ставам рано?! А съм втора смяна... :ph34r: Мразя втора смяна.

Вечерта на домашната ракия.Две големи...после още две....и още две...и още...И сега междузвездни в междуочието.....Наздраве. :lol:

П.П.И накрая Булфорум..там е пътя, истината и недоспиването.

От два месеца всяка сутрин и вечер правя йога упражнения и каланетика, 100 клякания вечер, 50 сутрин и др., 2 л вода на ден /нещо, което преди ми беше невъзможно/, танците не ги броя, но влезнах във форма горе-долу. От 1 до 8 клас съм тренирала художествена гимнастика и акробатика в Спортното училище и какво ли още не след това, но нещо се бях изтървала /предполагам от годините ще е :D /, но вече всичко е наред според мен! :P

Ако следващият път реша да мешам сос "Табаско" с "Перцовка" и леща - спрете ме....

Проблеми на митницата... или ти се изчерпа квотата за вредни емисии ?

Напука ми се свинктера, казанчето се полуразтопи, мина ми грипа и ми изскочиха очите....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...