Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

И аз ще си взема рибки,даже си мисля един сом да си купя, за да мога и аз наравно с другите да си меря аквариума !

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Насмогвам вече на една бутилка с прилично възрастно питие (има какво да си кажем с него) и си въртя в произволен ред, де - що има издадено от Van Canto ( Дано анадолските гьотчии, нежно да онодят Танас, на застлан с бедуински килим миндерлък...)

За да ти бачкат емотиконките, трябва да си разчистиш кукитата (бисквитките)...

Така

2554950D.jpg

или така

2554953O.jpg

Мойте проработиха като изтрих всичко на хрома :D

Ей тва метро 2033 как може така ботски да го направят... Смених на директ х 10 и сега играта зацикля много жестоко на началното клипче...

едното лозе го обрах. малко слаба таз година, ама ще има вино и ракия все пак.

следващия викенд треа да ода на другото, а нещо "приятелите" и "почитателите на ферментиралия гроздов сок" се скатават и са все заети. само един проявява сериозен интерес да прекоси българия на диагонал, за да се вре в калта с мен и да мета чепки по кофи и чували и то срещу съмнителна чест да пием вино заедно в афтентича механа, щото треа се освобождава място за новото.

ибах са в дългите изречения за пореден път. нейде по средата сигурно е трябвала точка вместо запетая.

и все пак засега е факт - когат ти трябва риъл хюмън пауър моеш да разчиташ само на роднини и на хора дет не си виждал от години.

а после някои се обиждат като казвам че аз приятели нямам. ми нямам. 

спорна седмица, хаймани. ае стягайте се че кризата свърши и треа се прай некво БВП, та дянков да върже гащите.

На никой не може да се разчита... евентуално някой може да даде едно рамо ако не му е особен проблем и ако му се помолиш правилно но да разчиташ трябва само и единствено на себе си... виж ако платиш на някой да свърши нещо до около 50% може и да разчиташ че ще го направи - не е 100% но има средно голям шанс да го направи, особено ако си му дал най-много 1/3 от парите авансово...

У нас 90% от хората са мързели и непукисти (по ред причини сред които и несъответно на труда им заплащане). Няма да обяснявам как "може да стане днес, в понеделник, сряда или петък" и днес ми се изръсват с вкисната физиономия "чакаме ви от 8:30, мисля, че ви казах изрично най-късно 09:00 ще сме тук". Ей такива Бах Х*й*вци са огромната част. Кога им скимне, каквото им скимне... ама много тежко го раздават. За това повече от 30% до 50% предплата - особено ако не си работил с някой до сега -, забрави.

А родата, те не са виновни. Те са си рода, тях - за разлика от бизнес и личните партньори - никой не си ги избира. Но в крайна сметка те винаги си ти остават роднини, колкото и да си имат техните трески.

то е ясно че ще си плащам. само че ще събера хора от локалните села. и няма да ги мисля за транспорт, хотели, настаняване, занимавки, или пък кога би им било евентуално удобно да благоволят, или дали пък няма да вали......

и работата ще бъде свършена.

а тази година виното и ракията ще са само за продажба или за отлежаване. който е искал грозде или продукти, да се е мръднал да си вземе.

а най-якото е че аз дори не пия!

Минава ми през главата, че определено сме някаква доста объркана държава. В BG ей този часовник Casio, както се вижда е струвал 111 лева (без доставката). По същото време в Англия например, е струвал около 65 лева (без доставката). Както пак се вижда - в момента в BG е с намалена цена от 89 лева (без доставката) ; да, ама пустите англичани и те решили да правят промоция по същото време и при тях цената в момента 27 лева (без доставката). Ако съм фен на марката и си го поръчам, заедно с доставката до вратата пак ми излиза доста по-евтино, отколкото да си го взема от тук. Говорим за доставка от държава в ЕС, която по принцип изпраща с доста скъпи пощенски разходи, а не за Китай, Хонг Конг или Сингапур, които най-често дори изпращат безплатно....и този пример далеч не е най-показателния, щото на такива космически надценки съм попадал, че ми е идвало да емигрирам на момента...:ph34r:

W-94HF-2AVES_1.jpg

Минава ми през главата, че определено сме някаква доста объркана държава. В BG ей този часовник Casio, както се вижда е струвал 111 лева (без доставката). По същото време в Англия например, е струвал около 65 лева (без доставката). Както пак се вижда - в момента в BG е с намалена цена от 89 лева (без доставката) ; да, ама пустите англичани и те решили да правят промоция по същото време и при тях цената в момента 27 лева (без доставката). Ако съм фен на марката и си го поръчам, заедно с доставката до вратата пак ми излиза доста по-евтино, отколкото да си го взема от тук. Говорим за доставка от държава в ЕС, която по принцип изпраща с доста скъпи пощенски разходи, а не за Китай, Хонг Конг или Сингапур, които най-често дори изпращат безплатно....и този пример далеч не е най-показателния, щото на такива космически надценки съм попадал, че ми е идвало да емигрирам на момента...:ph34r:

Доставката до БГ от Англия може да ти излезе 3 лв. Аз си поръчвам неща до адрес в Англия, и после от там до тук ми ги доставят за 1- 1.50 паунда на кг. Фирмата има офис в Пловдив и си ги взимаш на място. Така спестих към 25 лв доставка на SC2 като излезе.

А коя е въпросната фирма??? Щото и еконт май предлагаха разни доставки от чужбина, но излизат по-скъпо от нормална доставка :D

....а най-якото е че аз дори не пия!

Ми..., що се 'абиш тогава !?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Ялта" са ебати алчните мърлячи. Точно още 2 пъти ще отида в чупения им клуб.

Емпреса - същата тая дето я е дал Котора. Имат адреса в Англия където да си пращаш доставките, и те всяка седмица ги пращат към БГ след 10-на дена си я взимаш.

Няма да обяснявам как "може да стане днес, в понеделник, сряда или петък" и днес ми се изръсват с вкисната физиономия "чакаме ви от 8:30, мисля, че ви казах изрично най-късно 09:00 ще сме тук".

Аз затова оставям телефон. Като ми кажат подобно нещо поглеждам телефона и казвам че не са ми звъняли и по никакъв начин не съм информиран че ме чакат. И АБСОЛЮТНО НИКОГА С НИКОЙ не поемам ангажимент с точен час и ден без да имам допълнителна уговорка да се чуем по-рано същия ден. Такива - еди кога си в един колко си - просто забрави (освен с един единствен мой клиент с който работя от 15 години насам и който наистина е важен човек и на който му целувам ръка един вид но пък ми плаща добре - е верно мрънка ми в повече като забравя нещо или направя някоя издънка без да искам, но не е като да няма за какво де). Половин час по-рано да се чуем и така. Толкова по-спокойно и лесно е вместо "ейй аз забравих" или "ама аз от толкова време кисна тук"... ми кисни си бе, тоя телефон за украшение ли го ползваш :)

Що бе? Теб пък кво те ядосаха?

Добро утро.Като пряк участник в събитието не мога да не се подразня на журналистическата глупост.

http://incidents.act...ews_317956.html

Интересно, какви са тия палеолозиconfused.gifАкцията въобще не беше тежка. Пострадалият беше с натъртен гръбнак и беше паднал от 4м.Склонът по който го смъквахме беше не повече от 50м. Приятелите на пострадалия нямаха никакъв опит в пещери, а ако китайските челници се броят за екипировка, аз съм валяк...

Интересно, какви са тия палеолози

Бахахахахаха, тия пак са избили рибата. Аз не съм толкова навътре с нещата, но поне имам някаква бегла представа, че Палеолог всъщност е древногръцка фамилия и май име на цяла династия или нещо такова. Обаче за такава професия чувам за първи път. :lol:

В друга "новинарска" медия пък имаше изказване, че пострадалите са следвали спелеология...Общо взето, най-достоверен е материала на "Фокус" щото им диктувахме директно..

Ред:Династията на Палеолозите е византийска. Дори има две български царици от тази династия.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...