sk8er Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Всички днес пред пощата на протест срещу гадните кенефи!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 И аз отивам на протест за тея кенефи схващат ми си краката като съм клекнал така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Ла-ла-ла - рибени крака ла-ла - майка ти - ла-ла ПА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Сънувах летящи магаренца, които събираха мед. Много шантаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Хихихи ядох цаца .От кога се каня да си зема и най-накрая отидох-екстра ми дойде Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Щом ти е дошло тряя да пишеш в темата "Искам да ви се изфукам с..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 ьаьахах май ЕК са вдигнали скростите с ~9kb :D :D силни са много..нета ми лети направи заради тях :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Щом ти е дошло тряя да пишеш в темата "Искам да ви се изфукам с..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Щом ти е дошло тряя да пишеш в темата "Искам да ви се изфукам с..."Мбраво ве... ся му даде идея и в 3931932 теми ще пише за тая цаца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 днес ли да излизам да пия, утре ли...и днес и утре ли... не ми се работи, искам на морето вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 шантава работа... пари нема, а тука неква глава с жълта шапка ми се кефи насреща Ванчо, жено моя - много як аватар Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 ох, глупаво, глупаво, глупаво копчеее......................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Ееей, вернии другариии, песна запейте, мене спомняйте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 шантава работа... пари нема, а тука неква глава с жълта шапка ми се кефи насреща Ванчо, жено моя - много як аватар Като го видиш и ти става нали HONOUR GUIDE ME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 кака Фарел става на 21... (тъпо е да си настинал, като навън е 40 градуса) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 кога ще престане жегата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 кога ще престане жегата?Като гледам ... няма да е скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Във вторник се очаква да вали, в сряда облачно и температури около 30 градуса, но в четвъртък май пак ще се завърне жегата. Да идва четвъртък и да се отправям на разходка из Родопите. В понеделник задължително си купувам книжка за 100-те национални туристически обекта, защото сигурно съм обиколил половината и винаги ме е яд, че не мога да събирам печати. Девин, Триград, Ягодина, Широкал ъка и съборът в Гела ме очакваат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Широка лъка е супер усойна и неприветлива паланка, препоръчвам някое друго място наоколо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Новите екипи на Барселона са много противни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Защо закъснях вчера Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 О, аз Широка лъка я знам наизуст, но винаги ми е харесвало там. Пък и аз ще минавам по за няколко часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 http://www.radiosega.net/listen.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 ЪЪъъ защо ли теливизора ми реже картината Ха ей сега ще го оправя (по българския начин, закво съм тренирал фитнес 2 години, та една пласмаса ли да не мога да смачкам ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Във вторник се очаква да вали, в сряда облачно и температури около 30 градуса, но в четвъртък май пак ще се завърне жегата. Да идва четвъртък и да се отправям на разходка из Родопите. В понеделник задължително си купувам книжка за 100-те национални туристически обекта, защото сигурно съм обиколил половината и винаги ме е яд, че не мога да събирам печати. Девин, Триград, Ягодина, Широкал ъка и съборът в Гела ме очакваат минава ми през главата идеята да разясниш нещо повече за събора в гела ако нямаш против-маршрут,хотел,паркинг,храна и т.н. мисля да направя подарък на един специален човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.