Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Майна, ти тези работи откъде ги взимаш така хубаво подредени и опаковани? Не ми казвай че "кака" ти ги загъва така защото сериозно ще ти завидя lol.gif

Това БЕШЕ едно страхотно плато от Златната рибка - казвам беше, защото в момента и кокалите от жабешките бутчета не намирам laughing.gif

Между другото 3-те бутилки някак си са си заминали, заедно с половин кег и кило бяло вино.... А след малко пак ще се почва с втората серия гости.... biggrin1.gif

Бича сперма

post-12-1234436715.gif

Ко смешно видя, бе животно?laughing.gif

Предполагам, че си е представил как добиваш собствено(ъъ...)ръчно "матряла"....

Ми на соса наистина му се вика "бича сперма"...Ама не се добива от доБИтъЦИ. Много гаден и сръткав за направа сос. И е лююют...А, да - и не прилича на сперма.

Аз пък си мисля, "напоследък е на мода педерастката порода" както се пееше в една стара ама Убава песен, та като са се навъдили толкоз меки китки ... къде отидоха жените, според моята математическа логика трябва да се падат поне по 3 на човек, ама не, само някакъв к***оляк се мотае насам натам, къде изчезнаха хубавите, истински и нормални момичета.Да не говорим, че и романтиката вече си заминава...

Бърза, спорна и най-важното - успешна спасителна акция в пещера "Пепелянката", с.Боснек, Пернишко. Четете утре във "Фокус"...И не се врете, дето не ви е работа.ph34r.gif

Аз пък си мисля, "напоследък е на мода педерастката порода" както се пееше в една стара ама Убава песен, та като са се навъдили толкоз меки китки ... къде отидоха жените, според моята математическа логика трябва да се падат поне по 3 на човек, ама не, само някакъв к***оляк се мотае насам натам, къде изчезнаха хубавите, истински и нормални момичета.Да не говорим, че и романтиката вече си заминава...

Да отговоря на въпросите, които така безлюдно се лутат нейде в дълбините на твоя разум. :)

Меките китки! - За цветя ли говорим или за хуманоидни голи охлюви от тея дето се епилират от петите до главата? :tongue

Къде ли отидоха момичетата? - По това време вероятно спят... с някой или сами или пият бира в някоя кръчна с "авйерити".

По 3 на човек! - От ромски произход... (или прозведени в Китай) стока на едро не се взима така, без да си проверил произход, качество, срок на годност.

Хубавите жени! - Отлитат на юг, също така може и към точна дестинация, Калифорния или Маями... със частни самолети.

Романтиката! - Не се е изгубила, просто се превърна в повод да станеш за резил. :)

Като скромно момче бих заявил, купете си мазерати, ферари или нещо с повечко нули в цената, помага... или станете депутати, това също е добра алтернатива. :rolleyes:

Зааащоооо няма раадост...? :laughing:

Прав си lil_stenly, ама се замислих, напоследък кое ли девойче можеш да впечатлиш със серенада под прозореца, букет цветя, стихотворение, дали може да се впечатли от стихче, докато си върти пърдела към джипа на "чичкото с парите" и дали освен касов апарат в главата си има и нещо друго ... "по-така" ...

Виж букет цветя може (за над стотачка)... за другото тряа се бъзикаш! :laughing:

Що изобщо се натоварваш с такива мисли около неразрешими проблеми?

Истината е че ако искам да излизам с касов апарат, ще си купя един, нищо че ще е малко скован в леглото, поне няма да ми празни джоба! :lol:

Истината е, че ме тревожи по-глобалният въпрос, а именно:"На къде отива този свят?".Не искам синът ми да израстне на такова място, ама май нямам избор.

Поне бирата е студена, а мезето още топло. :)

Момчета, не сте на 17 да задавате очевидни въпроси и да си отговаряте сами. Хубавите ябълки... знаете.

Женската представа за истински мъж също се променя, за съжаление. Пък и... изобщо не е трудно да се правиш на някакъв самовлюбен педераст, който, ако можеше да си стигне хуя с уста, щеше да върви по цял ден прегънат на две кат' ловджийска пушка. Chicks dig this :D.

Ако всеки се притесняваше, къде и в каква среда ще израсне детето му, нямаше да дискутираме тази тема. :) Аз като/ако стана баща, не искам детето ми да е в такава среда... обаче нямам много опции, защото почти навсякъде е така.

На къде ли отива? Настаняваш се и гледаш внимателно. :)

Пък и... изобщо не е трудно да се правиш на някакъв самовлюбен педераст, който, ако можеше да си стигне хуя с уста, щеше да върви по цял ден прегънат на две кат' ловджийска пушка. Chicks dig this :D.

:lol: :lol: :lol:

Момци, бирата ли ви е в повече или ви е ден да генерализирате? Те тъй питам защото ми изглежда че си вадите изводи за всички *.* на база впечатления от 20 човека които дори не познавате добре...

Е, ти пък, що е нужно да ни разваляш кефа, остай ни да се чоплим тука, пък може да се зароди някаква истина! :rolleyes:

Като ви гледам как сте тръгнали нищо чудно да стигнете до извода че който няма рибки е педал... общо взето в тази посока разсъждавате :)

Като ви гледам как сте тръгнали нищо чудно да стигнете до извода че който няма рибки е педал... общо взето в тази посока разсъждавате :)

Интересно ми е ти как стигна до рибките! :laughing:

Преди имахме 6 аквариума с рибки, да не ги бяхме махали тцтцтц! :lol:

Ема то си е така бе. Какъв мъж си ако нямаш рибки, баси. Направо си педал, жив ташак, дето се вика ливинг тестикъл..

ХАХАХАХ, тоя пост вече е принтиран и готов да се постави в рамка на стената!

Явно снощи бирата ми е дошла в повечко, лошото е, че всичко е документирано :) .А относно педалите, аз съм си от старата генерация и се ръководя от принципа "По-добре малък и твой отпред, отколкото голям и чужд отзад". :)

Не знам... тая ледена сутрин не се харесва на кръста ми... болки, болки да му е*а и зимата.

:angry1

Боядисването и освежаването на кецове е супер забавна работа, може да го превърна в страничен доход :D.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...