Blitz^^ Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Гледайте Hard Candy и Orphan. Цял ден гледам филми и уча фински, супер гийк съм. Драги, съфорумци, тази вечер да стоя в нас да гледам Стъклен дом, или да изляза, па белким величественият ми монстъркок го огрее...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 То да го огрее, колко да го огрее... като го пъхаш там дето слънце не се види! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 ..... или да изляза, па белким величественият ми монстъркок го огрее...? :bowdown: .... Ей тва, ся вече е мъжкарска приказка! Кви бяха тия гейщини за "Джам къща"...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Не знам за джам къщата ама гледам Стенли е много наясно кое къде пъха... съмнителни са ми тези 2мата нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Гледайте Hard Candy. За тоя филм едно мога да кажа - бляк и гнус! То бива извратени психики, ама това не се траеше. Е, изгледах го де, ама за мъж не можех да си помисля дълго време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Не знам за джам къщата ама гледам Стенли е много наясно кое къде пъха... съмнителни са ми тези 2мата нещо Дедо, разплиташ криминалето май! Че то не никога не е било сложно, аз съм на "Plug n Play" мод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 :bowdown: .... Ей тва, ся вече е мъжкарска приказка! Кви бяха тия гейщини за "Джам къща"...?? Да ти кажа честно, добре, че си останах в нас да гледам Джам конак. Ако бях излязъл щеше да е мега тъпня. То все още е, просто не съм там да страдам . Джам конак > социални контакти Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Абе какъв беше този грип какво беше това чудо... от 3-4 дни не съм на себе си... днес излезнахме малко на слънце и сам като разглобен, носа ми не спира да тече, а събота ме скъса главата да ме боли... мислех си че ми минава а то тази вечер ми е по-зле от вчера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 И аз се чудя днес защо хич не беше в настроение, каза едно вяло "Здравей" и това беше, а ето къде бил ключът за бараката. Еми, Ники, да се оправяш скоро. Чай ма'ай кат' разпран, по-далеч от малкия да не настине и той, жената да те топли и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Ти кой мислиш го докара този грип... от детската градина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Една спокойна сутрин.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Абе какъв беше този грип какво беше това чудо... от 3-4 дни не съм на себе си... днес излезнахме малко на слънце и сам като разглобен, носа ми не спира да тече, а събота ме скъса главата да ме боли... мислех си че ми минава а то тази вечер ми е по-зле от вчера... И аз се мъча да се разболея...ама се борим още...Хакни му една голяма греяна ракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Споко аз вече (8:50) хакнах джина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Много мразя некадърни преводачи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Една спокойна сутрин.... Която всъщност стана супер неспокойна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Затишие пред буря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Ииии бурята започна. П.П.Днес май на всички им е ...(%*&@(^^@!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Не, на мен все още ми е сравнително ОК, но няма да се учудя ако ми се изсипят фъшкиите на главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Ха, май всички ви клатят без вазелин и с едра шкурка А аз ей сега ставам и най-голямо злорадство ще си сипя една ракийца към салатката, после отивам на уроци...И с мастора пак ше метаме ракийца...И.... А на който му е скапан деня - ШАНС!!!МАЛ ШАНС!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8M8es5VhLx8 Ич не е скапан деня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Ха, май всички ви клатят без вазелин и с едра шкурка А аз ей сега ставам и най-голямо злорадство ще си сипя една ракийца към салатката, после отивам на уроци...И с мастора пак ше метаме ракийца...И.... А на който му е скапан деня - ШАНС!!!МАЛ ШАНС!!! Ако сме най-точни, с рашпилата. А на теб Бон шанс с ракийцата и салатката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Хубавият ден започва минута след като се събудиш и свършва час след това! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Мммм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Ха, май всички ви клатят без вазелин и с едра шкурка А аз ей сега ставам и най-голямо злорадство ще си сипя една ракийца към салатката, после отивам на уроци...И с мастора пак ше метаме ракийца...И.... А на който му е скапан деня - ШАНС!!!МАЛ ШАНС!!! Ми... не! Мен се опитаха да ме изклатят с вазелин, но... през потника (да не би, да захвана) Обаче, нали съм от дърта овца ... коч, та се сетих овреме - кво точно ми мислят... и те така - останах си неизклатен Но за сметка на това по някое време захванах (часпром) да си правя нож (от торсионна пластина)... което само по себе си, не е нищо особено, но съм забелязал, че винаги, точно преди да нахраня някой от бившите ми шефчета с лайна с големият багер, който после паркирам напреко в свинктера на същия - съм започвал да си правя някой зъл ханджар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Днеска всичко си е*а мамата. Ебаси вторника! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.