Grimjaur Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 О, Пламене, честитутка! Добро утро, кочинка http://www.youtube.com/watch?v=HSpuVsLnl1k Нещо за събуждане Само вокали и един барабнист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Ъъъъ това с христовата възраст или аз не стоплих или нещо се бъркам за бройката на годините Форумът го дава, че е чукнал 32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Аз доколкото видях снощи, форумът показваше дата, но не и година. Не пишеше изобщо на колко става, по-скоро сте видели този до него на колко става : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Или със скръстени ръце на вратата с "и ся к'во?".... За това не се бях сещал! Ще го опитам! 100%! @мидексиньо - Шъ ти кажа квот ти мисля кът тъ видя у живо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Благодарствена честитутка отправям и аз към бат' Мидекс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 За това не се бях сещал!Стига бе, ти си човека, седнал на предния капак на бибиткащата кола Това е едно от първите неща, на които те учат в учлището за дебилизъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Форумът го дава, че е чукнал 32. Сигурно се е бъгнал и е обърнал по погрешка цифрите 23. Благодаря на всички за пожеланията, стоплихте ми душата, понеже в момента съм в малко труден период от живота ми, за радост несвързан с болест или друго тежко изживяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Честито и наздраве и от мен, Пламене Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 баси тая година всички остаряват. не им ли омръзна. ма честито и на мидекса - да модерира все така мъдро и търпеливо, а колкот пъти го напсуват, толко хилядарки да му влизат в банковата сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 ....а колкот пъти го напсуват, толко хилядарки да му влизат в банковата сметка. А де, чул те Господ...ама скоро не са ме псували на ЛС...но пък в замяна на това вчера ме порицаха публично, че не спазвам правилата (посипвам си главата с пепел). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Бат Пламене, честито и от мен, да си жив и здрав, далеч от всякакви проблеми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Пожелавам ти да си щастлив мисля, че това е напълно достатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Дано не ни вдигнат по тревога, да но не вдигнат по тревога...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Сигурно се е бъгнал и е обърнал по погрешка цифрите 23. Благодаря на всички за пожеланията, стоплихте ми душата, понеже в момента съм в малко труден период от живота ми, за радост несвързан с болест или друго тежко изживяване. Честит ти рожден ден. Много здраве, щастие и успехи ти пожелавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Дано не ни вдигнат по тревога, да но не вдигнат по тревога...!!! Кво стаа бе, да не свършихте ракията! Хахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Който си мисли че тревата не променя човека жестоко се лъже... колкото повече време минава толкова по-изперкал става един мой приятел а беше доста умно момче за съжаление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Който си мисли че тревата не променя човека жестоко се лъже... колкото повече време минава толкова по-изперкал става един мой приятел а беше доста умно момче за съжаление...И аз имам един такъв случай. Много зле завалията. Последно време такива глупави теории и планове за промяна на света към по-добро, чрез възможно най-големите идиотщини... :Х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Кво стаа бе, да не свършихте ракията! Хахахахахах Добро утро. Ами не, тъкмо бях легнал и заспал и се звъни на тревога - 9 души не са се обадили в контролното време, а пещерата в която са влезли е водна...И познай...1:30 на стендбай, докато кажат че няма нищо страшно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Наско, добре че всичко е наред! Гледам най-красивото състеание от Ф1 в последните 2 години и побеснявам, че точно днес не сме събрани Булфорум Ф1 тийм... Щеше да бъде уникално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 КЪДЕ НИКНАТ ВРАБЧЕТАТА Почти всеки от старите квартали в София си има градинка, нали? Нашият също има, само че това е най-забележителната градинка в града. Не вярвате ли? Съдете сами. Тук има едно чудно езеро. През лятото цялата му повърхност се покрива с белите цветове на лилиите, а двете бронзови видри край него, сякаш всеки момент ще се гмурнат във водата. Зиме пък, когато повърхността му замръзне и малчуганите извадят прибраните за лятото кънки, едва ли може да се намери по-весела пързалка. Това обаче далеч не е всичко. В нашата градинка расте един стар, прастар вълшебен чинар и най-важното - от време на време идва да се разхожда с дядо си Ани. по-нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Ей много готино!!! Само на кого му дойде на акъла да оформи страницата със тъмно сив фон и черни букви да се видях в чудо докато го прочета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Доста, бих казал! Ама работата е там че като имаш дете до теб, наистина е натоварващо, но пък някак си... готино. Само дето ако трябва да се впиша в една подобна историика, аз съм баткото дето винаги се кара и забранява, а брат ми е този батко, който не обръща никакво внимание. Ама, повечето от вас са родители, знаят най-добре. Т'ва ми напомни колко досаден бях като малък. Сега съм нетърпим. XD И ето, Атанас винаги пише/прави нещо готино или намира нещо готино... взимайте пример от него (като изключим пиенето)! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Ей много готино!!! Само на кого му дойде на акъла да оформи страницата със тъмно сив фон и черни букви да се видях в чудо докато го прочета... Добро утро. Във вторник ще се видя с човека, ще му кажа за дизайна на сайта. Мисля, че сам си го е правил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Оф, като стана дума за дизайн на сайт... като подкарах WEB сървъра, май ми е време да изравям от нафталина спомените си по html и да взема да си спретна едно "сайтче"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Къде растат пущините че да наберем и ние малко ? На къра дедооо, на къра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.