Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз доколкото видях снощи, форумът показваше дата, но не и година. Не пишеше изобщо на колко става, по-скоро сте видели този до него на колко става :

2531965L.jpg

За това не се бях сещал!
Стига бе, ти си човека, седнал на предния капак на бибиткащата кола :lol: Това е едно от първите неща, на които те учат в учлището за дебилизъм :lol:

Форумът го дава, че е чукнал 32. :lol:

Сигурно се е бъгнал и е обърнал по погрешка цифрите 23. :D

Благодаря на всички за пожеланията, стоплихте ми душата, понеже в момента съм в малко труден период от живота ми, за радост несвързан с болест или друго тежко изживяване. EmoticonThanks.gif

баси тая година всички остаряват. не им ли омръзна.

ма честито и на мидекса - да модерира все така мъдро и търпеливо, а колкот пъти го напсуват, толко хилядарки да му влизат в банковата сметка.

....а колкот пъти го напсуват, толко хилядарки да му влизат в банковата сметка.

А де, чул те Господ...ама скоро не са ме псували на ЛС...но пък в замяна на това вчера ме порицаха публично, че не спазвам правилата (посипвам си главата с пепел). :))

Сигурно се е бъгнал и е обърнал по погрешка цифрите 23. :D

Благодаря на всички за пожеланията, стоплихте ми душата, понеже в момента съм в малко труден период от живота ми, за радост несвързан с болест или друго тежко изживяване. EmoticonThanks.gif

Честит ти рожден ден. Много здраве, щастие и успехи ти пожелавам.

Който си мисли че тревата не променя човека жестоко се лъже... колкото повече време минава толкова по-изперкал става един мой приятел а беше доста умно момче за съжаление...

Който си мисли че тревата не променя човека жестоко се лъже... колкото повече време минава толкова по-изперкал става един мой приятел а беше доста умно момче за съжаление...
И аз имам един такъв случай. Много зле завалията. Последно време такива глупави теории и планове за промяна на света към по-добро, чрез възможно най-големите идиотщини... :Х

Кво стаа бе, да не свършихте ракията! Хахахахахах

Добро утро. Ами не, тъкмо бях легнал и заспал и се звъни на тревога - 9 души не са се обадили в контролното време, а пещерата в която са влезли е водна...И познай...1:30 на стендбай, докато кажат че няма нищо страшно.

Наско, добре че всичко е наред!

Гледам най-красивото състеание от Ф1 в последните 2 години и побеснявам, че точно днес не сме събрани Булфорум Ф1 тийм... Щеше да бъде уникално!

КЪДЕ НИКНАТ ВРАБЧЕТАТА

Почти всеки от старите квартали в София си има градинка, нали? Нашият също има, само че това е най-забележителната градинка в града. Не вярвате ли? Съдете сами.

Тук има едно чудно езеро. През лятото цялата му повърхност се покрива с белите цветове на лилиите, а двете бронзови видри край него, сякаш всеки момент ще се гмурнат във водата. Зиме пък, когато повърхността му замръзне и малчуганите извадят прибраните за лятото кънки, едва ли може да се намери по-весела пързалка.

Това обаче далеч не е всичко. В нашата градинка расте един стар, прастар вълшебен чинар и най-важното - от време на време идва да се разхожда с дядо си Ани.

Ей много готино!!!

Само на кого му дойде на акъла да оформи страницата със тъмно сив фон и черни букви да се видях в чудо докато го прочета...

Доста, бих казал! Ама работата е там че като имаш дете до теб, наистина е натоварващо, но пък някак си... готино. Само дето ако трябва да се впиша в една подобна историика, аз съм баткото дето винаги се кара и забранява, а брат ми е този батко, който не обръща никакво внимание. :) Ама, повечето от вас са родители, знаят най-добре.

Т'ва ми напомни колко досаден бях като малък. Сега съм нетърпим. XD

И ето, Атанас винаги пише/прави нещо готино или намира нещо готино... взимайте пример от него (като изключим пиенето)! XD

Ей много готино!!!

Само на кого му дойде на акъла да оформи страницата със тъмно сив фон и черни букви да се видях в чудо докато го прочета...

Добро утро. Във вторник ще се видя с човека, ще му кажа за дизайна на сайта. Мисля, че сам си го е правил.

Оф, като стана дума за дизайн на сайт... като подкарах WEB сървъра, май ми е време да изравям от нафталина спомените си по html и да взема да си спретна едно "сайтче"...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...