Midex Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Готов съм да стисна ръката на всеки, който успее да го изслуша ДВА пъти, без да му текне кръв от уШото или да си избоде очите собственоръчно. Доизслушавам втория път...а ти не държиш, щото още не си сложил гривната - като ти я дам, ще видиш как ще добиеш неподозирана сила и ще може да я чуеш даже за трети път. ..... за сметка на това, кифлата има невероятен задник - почти успя да ме разчуства... Тия не са ли две бре? (лявата ми се стори с по-готин задник). Edit: След кратка проверка се оказа, че наистина са близначки.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Мноо ритнати в главите....Особено тая отдясно...Добро утро, да ва еба на чъкрък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 а задниците са рисувани. не на нас тия с фотошопа и блескавиците дет дори благоеградските тризначки могат да докарат да приличат на нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 "черната" Златка ... гледам я как обяснява, че нИ била такава каквато я изкарават - нье! Хич! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 П.П. Оная горната песен я изслушах два пъти. Действа ми доста стимулиращо, при четене на документацията към iptables. Клипа не можах да го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Тия не са ли две бре? (лявата ми се стори с по-готин задник). Edit: След кратка проверка се оказа, че наистина са близначки.... Подробности, майна!! Ако ще и пет да са, аз зяпах задниците им.... Мноо ритнати в главите....Особено тая отдясно...Добро утро, да ва еба на чъкрък... Добро утро... и да ти се връща! ...И кво кат са ритнати в главите... нима няма възглавници, чували и кашони, а и в крайна сметка винаги можеш да загасиш лампата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 И кво кат са ритнати в главите... нима няма възглавници, чували и кашони......и триони, моторни резачки - винаги може да се тунингова, като се премахнат излишните неща Аз на туй му викам мислене "outside the box" :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Мноо ритнати в главите....Особено тая отдясно... Както каза gado - кой ти гледа главите като има друго за гледане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Малки цици, големи гъзове...бе не ме кефят. Замърсявайте, замърсявайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Малки цици, големи гъзове...бе не ме кефят. Замърсявайте, замърсявайте! Нали го знаеш за оня дето отишъл в един бърдак... и си поръчал курва с големи цици и малко дупе (подчертано държал да е такава). След малко се появила мадам и се провикнала - Поръчката на оня с големите шепи и малката пишка го чака в стаята... Таа..., в тоя ред на мисли, да не би и ти нещо.... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Мда, нещо Големи са ми ръцете и ми е малка пишката. Ама е с голяма пробивна сила. Не страдам от комплекси за хуя си, върши ми работа. А тия двете не ме кефят. Мязат ми на Софка в ранния и период. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Мязат ми на Софка в ранния и период.Ти следиш развитието й? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Ъхъ! Нали все някога трябва да почнем да ги избиваме тия гадове, трябва да ги дебнем отблизо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Ъхъ! Нали все някога трябва да почнем да ги избиваме тия гадове, трябва да ги дебнем отблизо. Даа.., бе! А си признай, че сън не те лови... ако преди лягане не си пуснеш някое нейно парче (за предпочитане - соло и на ман. (пардон) ромски) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Тц, не е вярно. На ромски не ме кефи, на мангалски тряя да е. Иначе не моа да заспя без тоя махленски бюлбюл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Тц, не е вярно. На ромски не ме кефи, на мангалски тряя да е. Иначе не моа да заспя без тоя махленски бюлбюл. А дано ти дойде сърце на място Махленски бюлбюл П.с. 100% на мангалски е, и без никви ромски замърсявания! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Едно Метро 2033 и 5 игри с пост-апокалиптичен геймплей излезнаха в рамките на 1 година Едит:Почвам да се отчайвам от бавния пловдивски интернет.Мегалан рулира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Майка ми е параноик . Заядлив параноик... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Welcome to the club С най-добри чувства към майка ми де Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Едит:Почвам да се отчайвам от бавния пловдивски интернет.Мегалан рулира Много ми е любопитно кой доставчик те е оставил с подобни впечатления Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Много ми е любопитно кой доставчик те е оставил с подобни впечатления Ники, детето просто не знае, че нета в Пловдив идва от София Need more be said? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Добро утро, прасета. Българка измисли бира на хапчета!!! Зимам я веднаа за жинъ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 а беше време, когато в щутград тепърва се преоктриваха явленията "колизия", "претоварване", тестваха се новаторски технологии като "DHCP" и "филтрация по MAC"... а лаиците се смееха на ентусиастите че в пловдив на дайълъпа е в пъти по-добре, особено ако си на единствената крос-пойнт централа в българия.... що ли не запазих лога на тогавашните поп-ъп месинджъри.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Деца добри, какво ви е мнението за Варна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Шибан град...почти кат Бургас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.