DON_CHEFO Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Джимченце Биймченце...ах каква сладка цена имаш ти в Метро...сега ще я втасваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Каква, каква?! В Билла, 0.7 беше 16.99 лв с ДДС, в Метро как е? и раздават критики хора, които правят директна връзка между орален секс и копрофилия.... нещо му става на тоя свят. Нещо става в главата ти... Крушка, навярно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Каква, каква?! В Билла, 0.7 беше 16.99 лв с ДДС, в Метро как е? Нещо става в главата ти... Крушка, навярно... 1 лев по-малко А литъра беше 22 и 99 или 23 и 99 нещо от сорта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Хвала, хвала... Да не казвам голяма приказка, но от следващия понеделник ще ги Удря в земята Били-мили и т.н. - ще ви поканя да попазарувате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Днес ми е много продуктивен ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Софийския хванаха нацистката Коледа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Пък аз цял ден днес, де са вика - *** 'фащам, ама работа - не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Аз съм продуктивен, щото тая играчка, дето я захванах, никой не ме е карал да я правя Макар че във всеки един момент мога да обясня какви ще са ползите роду от нея ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Вторник е деня, в който идва feedback-а от големите проекти, които са свършили в петък и понеделник. Дори и положителен да е feedback-а - ПАК ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ПО НЕГО. Най-интересното е, че когато идва feedback от различни от България клиенти - винаги всичко е много добро, работата е страхотна, всички са щастливи и ще платят (вярно, след 50-60 дни, но плащат). Но когато идва от представители на тези клиенти В България - всичко е катастрофално, ние сме малоумници, повече никога няма да ни потърсят за работа и т.н. Тогава трябва да се пише до шефчетата извън България, да се представят доказателства за всичко, което не се харесва на посерковците тук и... Продължаваме да си работим заедно. Единствената друга държава, в която се случва това е Румъния. С румънските колеги делим един клиент и пращат feedback и до нас. На работа, която се състои от 49 "неща" има 51 грешки. А няма как да има повече от 1 грешка на 1 "нещо". Това се случва само при нас. Един път бях издънил проект за еднъ огромна фирма (чужда). Бях се осрал тотално. Пичовете бяха изровили личния ми GSM и ми се обадиха и ми казаха, че съм допуснал такава и такава грешка. Казаха ми, че имат още 4-5 часа до крайния срок, и че им е удоволствие да работят с мен и няма да отнесат проблема до шефовете. Дадоха ми време да се поправя! Нямаше нито 1 негатив във feedback-а. Отнесоха се супер коректно. Това НИКОГА не може да се случи тук. НИКОГА. Работим с фирми от всякакви държави. Има едни пичове от Япония. Дори не мога да ви казкажа как се върши работата там. Ама после ша продължа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Лотар Матеус е новият треньор на националния отбор на България. Това обяви шефът на БФС Боби Михайлов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Лотар Матеус е новият треньор на националния отбор на България. Това обяви шефът на БФС Боби Михайлов. ....А, един мармот разопакова шоколадите от калниците за "Калибра" и после го загъва в челна плоча от танк.... И по-точно казано - WTF!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Бал съм го и ТУ-то 4 лекции 1 след друга, главата ми е компот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Бал съм го и ТУ-то 4 лекции 1 след друга, главата ми е компот. Свиквай Днеска останах смутен. Отивам си на лекции и всеки разправя утре сме 22 септември и не се учи . При което , като зададох въпроса : " Хубу де , ние почиваме , но знаеш ли каква е причината " и ми беше отговорено : " някакъв национален празник , ти не знаеш ли ? " и ми е изсмяха... Как може някой да се нарече Българин без да знае основни неща от историята си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Бал съм го и ТУ-то 4 лекции 1 след друга, главата ми е компот. аааа да мога пак да се върна...ама няма. Нищо де. После ще ти липсва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Поздрав със следващия евъргрийн http://www.youtube.com/watch?v=i7AFZXgjrgg Готов съм да стисна ръката на всеки, който успее да го изслуша ДВА пъти, без да му текне кръв от уШото или да си избоде очите собственоръчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Стефчо, бързо, ДЪРПАЙ Хаус се върна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Мда ве, новият епизод на доктор Къща е чок драма и чок сеир :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 доктор Къща :rofl:roflcoptering irl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 :rofl: roflcoptering irl Я покажи как се прави тва джувотно Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Поздрав със следващия евъргрийн Готов съм да стисна ръката на всеки, който успее да го изслуша ДВА пъти, без да му текне кръв от уШото или да си избоде очите собственоръчно. Аз си заслужих 1/4 стискане на ръката. С Жоро се опитахме да изтраем повече от 2 минути, ама не се получи, какво остава за втори път Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 На лаптоп Ейсър Extensa 5630 може ли да се сложи външна видео карта, че ми е много болно, че не мога да играя новата Ф1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Поздрав със следващия евъргрийн http://www.youtube.com/watch?v=i7AFZXgjrgg Готов съм да стисна ръката на всеки, който успее да го изслуша ДВА пъти, без да му текне кръв от уШото или да си избоде очите собственоръчно. Изслушах я ДВА пъти (пълни)... да, досадна и ужасна е, но за сметка на това, кифлата има невероятен задник - почти успя да ме разчуства... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 http://www.chovek.com/ Плача от смях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Уби мЪ! Щях да падна от стола от смях. Какви са тия пациенти, бре. :punk :punk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.