Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Някой да е недоволен от работата си?

http://www.todaysbig....com/2010/09/15

Изтръпнаха ми краката като го гледах това.

Ако имаш WingSuit, парашут и съответните умения - от високо падането би могло да е голям кеф :P

Чудя се как ли се учи човек на подобно нещо? Във въздушен тунел? Най-вероятно не се скача от скалата на първи опит, пък каквото сабя покаже. :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не за друго, ми щот се навиваш да гледаш клипове в които има само цици и свиркаджийски джуки..., а интелигентните хора искат да видят пълната програма... примерно като ей => Тука

Гальо, извинявай, ама черния кинг, отдавна е правил яките работи - ЕТО!!!

eos, радвам се за теб, наистина! И въпреки това ще ти кажа чисто приятелски : звучиш като 15-годишна :) И да знаеш, че отвисоко се пада най-болезнено! Успех!

П.С. : Надявам се да си открила принца на белия кон, а не коня на белия принц...

Като страничен наблюдател - никак не беше приятелско това. Прозвуча ми завистливо!

@eos - Дръж го здраво и не го пускай! ;) Тея работи се случват изключително рядко!

Вероятно преди въпросния скок, хора с повече успешни скока може да ти обяснят туй-онуй :lol:

Ами те даже и да ти обяснят, като скочиш от 500 метра скала ще го забравиш моментално.

Като страничен наблюдател - никак не беше приятелско това. Прозвуча ми завистливо!

@eos - Дръж го здраво и не го пускай! ;) Тея работи се случват изключително рядко!

Дори можем да кажем: Направо никога.Много рядко, човек си намира правилната половинка.

Аз съм скачал от 70 метра - фасулска работа :) Където са 70, там са и 500.

С какво си скачал от 70 метра? Без нищо? :) Или с Бънджи?

По-вероятно е да прави много хубави свирки. Защо всички изключиха този вариант за саможертвата на пича?

Вулгарно беше това... Лош Иван.

Шестте грешки на човека:

1. Заблудата, че личният напредък се постига чрез потъпкване на другите.

2. Склонността да се тревожим за неща, които не могат да бъдат променени или поправени.

3. Твърдението, че нещо е невъзможно, защото ние не сме способни да го направим.

4. Отказът да оставим настрана дребнавите си предпочитания.

5. Пренебрежението към развитието и усъвършенстването на духа и липсата на навика да четем и да учим.

6. Опитите да натрапваме на другите своите убеждения и своя начин на живот.

не че нещо, ама си ги поглеждай от време на време. примерно точка 6. всъщност и 3 би ти свършила работа с известна адаптация. а може все пак и от първата да почнеш.

а в случаите когато нещо е твърде хубаво, за да е истина, то обикновено се оказва че наистина е твърде хубаво, за да е истина. и не е зле някоя и друга червена лампа, например онази под табелката "едно наум", да свети на случайни интервали за да разнообразява монотонния пейзаж на таблото на подсъзнанието. поне ще показва изправност на системата. иначе я крушка изгоряла, а системата изключена, я си си сложил капаци и реалността се отклонила твърде много от представата ти за нея.

и на мен ми е нервно.

Днес движението е ОТВРАТ!

Е, па колко оборот се направи днес не е истина (на други лица, не при мен)... без думи. Понеделник и всички ЮРУЖ, за всичко оставено от петък.

а в случаите когато нещо е твърде хубаво, за да е истина, то обикновено се оказва че наистина е твърде хубаво, за да е истина. и не е зле някоя и друга червена лампа, например онази под табелката "едно наум", да свети на случайни интервали за да разнообразява монотонния пейзаж на таблото на подсъзнанието. поне ще показва изправност на системата. иначе я крушка изгоряла, а системата изключена, я си си сложил капаци и реалността се отклонила твърде много от представата ти за нея.

Тоест, ако ти си щастлив, е напълно нормално, дори необходимо, някой, когото познаваш(предполагам) съвсем бегло, и няма(отново предположение)никаква представа за конкретната ситуация, да ти обясни, че си наивен и навярно всичко е илюзия?!

Твойто лайно не струва, явно. Никой не дойде да го оближе. :(

Просто не всички обичат лайна... ;)

Тоест, ако ти си щастлив, е напълно нормално, дори необходимо, някой, когото познаваш(предполагам) съвсем бегло, и няма(отново предположение)никаква представа за конкретната ситуация, да ти обясни, че си наивен и навярно всичко е илюзия?!

Просто не всички обичат лайна... ;)

Като си говорим за фекалии и народни "мъдрости" любимата ми е >

"Колкото хора, толкова истини" - винаги са ме забавлявали тия огромни "напъни" за генерализации(обобщения) на нещата (истина да се замени с "виждания", те така е безмислено)

Лайната не са нито за облизване, нито за препикаване... лайната са за размазване! А, най-добре е когато изсралият се сам, първи забучи клечка в творението си (точно между двете доматени люспи и динената семка). Изсирането заради самото изсиране (на публично място) е признак на ниска култура, лошо възпитание или на някакво разстройство. Няма да се впускам в тълкуване на схващането, че след като някой се е изсрал, задължително някой друг трябва да го оближе - защото накрая ще има огорчени...

Иначе отностно розовите чуства които ни връхлитат чат-пат, ей тъй от изнивиделица, кво да кажа... както се казва в една известна песен на Рамщайн - За да чукаш..., трябва да си любезен (отзивчив)... Та така...,влюбването е странен биохимичен феномен, подобен на наркоманията..., който при мъжете трае от 3 до 8 месеца (а жените не са виновни, тях хормоните ги карат да правят какви ли не щуротии... особено когато биологичните им часовници започнат да тиктакат съвсем настоятелно) Накрая обаче никога няма хепиенд и за двамата, единият винаги се чуства прецакан, а в много от случаите така се чуства и другият.

Мноо закъснял П.с. Пиенето на уморено и гладно е тъпа идея (колкото и да е марков алкохола)!!!!

Като си говорим за фекалии и народни "мъдрости" любимата ми е >

"Колкото хора, толкова истини" - винаги са ме забавлявали тия огромни "напъни" за генерализации(обобщения) на нещата (истина да се замени с "виждания", те така е безмислено)

Не съм аз този, който генерализира. Чети внимателно!

Постът ми беше ироничен, насочен към чуждите генерализации.

Не знам ти за какво се "напъваш" в случая...

Ъъъ? :confused Някой да е адресирал към теб или ти се позна по...?

Може би цитата ти не е даден в персонално качество и се има предвид идеята в него за генерализациите по принцип..., НО както се казва "халал да ти е" щом си го искаш да за теб поста.

Ъъъ? :confused Някой да е адресирал към теб или ти се позна по...?

Може би по цитата?! :confused

Ти май наистина не си даваш труд да четеш!? :confused

P.S. Както и да е, днес беше отвратителен ден, а имам да чета "Илион", поредния брилянт на любимия ми автор, та ще полягам. Лека на всички!

Лайната не са нито за облизване, нито за препикаване... лайната са за размазване!

Ей това исках да кажа ама не можах да се сетя за правилния израз....

Мноо закъснял П.с. Пиенето на уморено и гладно е тъпа идея (колкото и да е марков алкохола)!!!!

И мешенето... и мешенето...

....

да. нормално е. необходимо не е. но пък е полезно.

а всичкото това какво й пречи на илюзията да си продължи дейността?

и раздават критики хора, които правят директна връзка между орален секс и копрофилия....

нещо му става на тоя свят.

mobo, браво, хубав пост, много изчерпателен и фигуративен.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...